sence iyi bir fikir mi?
çocuklarla değil, aklınla yıldırıp pes ettirebilirsin onları...
senin psikolojin de bozulmuş sanırım, sağlıklı düşünemiyorsun.
bu fikrin normal değil
kendine gel lütfen
peki ne yapmalıyım bende sıkıldım artık böyle yasamaktan kımse benı anlayamaz( komşu olmaya bıle razıyım
bence de eviniz ayrı olsun böyle yaşayamazsınız hem eşinizle aranız açılır (Allah korusun) hemde sen hayatından bezersin
esımle aram zaten epey acıldıda artık son aylarda uymaya basladım kendımeden ffeda edıyroum cunku hastalandımkalp hastası olsum bır oglum var onun ıcın uyuyorum ne derlerse tamam dıyorum malesef bı kac kez esıme soyleıdm olmaz dedı akrabaları laf atarlarmıs bı annesıne bakamadı dıye ama esım bır ıse gırsın ıkıncı cocugu yapıp bende ayrılmak ıstıycem
millet ne diyecek diye çocuğunu ve karısını mutsuz bir ortamda mı yaşatacak...
kaynanan da az değilmiş, kendini ezdirme lütfen.
sen sağlığın için yaptırıyorsun dolayısıyla kimse buna karşamaz...
kaynananda fazla olmuş ama ona ne yaa o kim oluyor da senin işine müdahale ediyor??
kocanda dönmesin kararından o da bi tuhaf yaniii " gecelkeri uyuyamıyorum, burnum tıkanıyor, nefes alamıyorum, sağlığım için olmasa zaten yaptırmam mecburum boğuluyor gibi oluyorum, bana destek ol lütfen bunu yaşamayan bilemez" de acıtasyon yap kocana....
kaynanaya bak yaaa....
yaptırmak zorundasın zaten bende 25 yaşındayım, 19 yaşımda yaptırdım walla iyiki yaptırmışım hayat warmış diyorum şimdi.....
kızlar kaynanam burnumu estetık yaptırmamı ıstemıyor esım annesın agzına bakan bır tıp zaten bu yıla kadar naısl geldık hala şoktayımdaben cok ıstıyorum esımde ıstıyor
ama kaynanam ıstemııyor ve dırek ıstemıyorum deımyor yap ben karısmıyorum dıyor ama eşimi dolduruyor afedersının argo kelımelerle aşagılıyor ben cok uzuluyorum ne yapmalıyım(((
masal nerde yaptırdın eger ankarada yaptırdıysan ne kadar canım benım bıraz maddı sıkıntım var :/
Canim benim ♡ esinle tatile gidecegini söyle pat yaptir!
Sonucta vu senin burnun esinde onayliyosa kime ne demek düserki!
ben istanbulda yaptırdım medipol koşuyolunda naci bey wardı o zaman şimdi war mı bilemiyorum bir de bülent bey wardı o zamanlar onlar yapmıştı...
sigorta da geçiyordu... 2700 e yaptırmıştım hem estetik hem de kemik wardı o alındı....
keşke öyle kolay olsa herşey
Selam,
Kaynananın bu işe karışmak gibi ne hakkı olabilir .Kim ki o .Burunun sahibi o değilki. Kocanda karışamaz aslında da karışıyorlar işte.
Sen git yaptır , eşinle okeyseniz.Kaynanı ne kadar karıştırısan o daha fazlasını ister.Hepsi böyle bunların.O eşini dolduruyorsa sende eşine naz yap, falan. O desinki benim karım iyi anam sıkıntılı ;P
Ve hiç birşeye karıştırma.Ben 2 yıllık evliyim, baktım herşeye karışma eğiiliminde , bi dakka dedim. sen bu kadar karışmaya devam edersen ben oğlunu boşarım dedeim.Bana ve benim evime karışamazsın.Güzel bir dille ve kararlı bir şekilde tabi ki.
:
Selam,
Kaynananın bu işe karışmak gibi ne hakkı olabilir .Kim ki o .Burunun sahibi o değilki. Kocanda karışamaz aslında da karışıyorlar işte.
Sen git yaptır , eşinle okeyseniz.Kaynanı ne kadar karıştırısan o daha fazlasını ister.Hepsi böyle bunların.O eşini dolduruyorsa sende eşine naz yap, falan. O desinki benim karım iyi anam sıkıntılı ;P
Ve hiç birşeye karıştırma.Ben 2 yıllık evliyim, baktım herşeye karışma eğiiliminde , bi dakka dedim. sen bu kadar karışmaya devam edersen ben oğlunu boşarım dedeim.Bana ve benim evime karışamazsın.Güzel bir dille ve kararlı bir şekilde tabi ki.
:
Kendince geçerli nedeni neymiş?
Yani bu konu hakkında düşünmen bile onu 1-0 öne geçiriyor.
Hiç takma ama eşin etkisinde kalıyormuş. Ona bir formül bulman lazım.
Tatlim neden bukadar karismasina müsade ediyorsun? Bnm de kaynanam basta öyleydi pat kapilarimi kapattim. Yni anliycan artik karisamiyor hic birseyime. Karisti zaman artik pat düsüncemi soylüyorum inan. Herseyi degistirebilirsin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?