offff kaynanam

peki ne yapmalıyım bende sıkıldım artık böyle yasamaktan kımse benı anlayamaz ( komşu olmaya bıle razıyım

peki ne yapmalıyım bende sıkıldım artık böyle yasamaktan kımse benı anlayamaz ( komşu olmaya bıle razıyım

bence de eviniz ayrı olsun böyle yaşayamazsınız hem eşinizle aranız açılır (Allah korusun) hemde sen hayatından bezersin

bence de eviniz ayrı olsun böyle yaşayamazsınız hem eşinizle aranız açılır (Allah korusun) hemde sen hayatından bezersin

esımle aram zaten epey acıldıda artık son aylarda uymaya basladım kendımeden ffeda edıyroum cunku hastalandım kalp hastası olsum bır oglum var onun ıcın uyuyorum ne derlerse tamam dıyorum malesef bı kac kez esıme soyleıdm olmaz dedı akrabaları laf atarlarmıs bı annesıne bakamadı dıye ama esım bır ıse gırsın ıkıncı cocugu yapıp bende ayrılmak ıstıycem

millet ne diyecek diye çocuğunu ve karısını mutsuz bir ortamda mı yaşatacak...

kaynanan da az değilmiş, kendini ezdirme lütfen.

Son düzenleme:
sen sağlığın için yaptırıyorsun dolayısıyla kimse buna karşamaz...

kaynananda fazla olmuş ama ona ne yaa o kim oluyor da senin işine müdahale ediyor??

kocanda dönmesin kararından o da bi tuhaf yaniii " gecelkeri uyuyamıyorum, burnum tıkanıyor, nefes alamıyorum, sağlığım için olmasa zaten yaptırmam mecburum boğuluyor gibi oluyorum, bana destek ol lütfen bunu yaşamayan bilemez" de acıtasyon yap kocana....

kaynanaya bak yaaa....

yaptırmak zorundasın zaten bende 25 yaşındayım, 19 yaşımda yaptırdım walla iyiki yaptırmışım hayat warmış diyorum şimdi.....

millet ne diyecek diye çocuğunu ve karısını mutsuz bir ortamda mı yaşatacak...

kaynanan da az değilmiş, kendini ezdirme lütfen.

zaten bızı mutsuz eden kaynana sen ne dıyosun her seye karısan esımle saka yapınca bıle aramıza gırıyo yaav esım evde kımse yokken cok mutluyuz bes yıllık evlıyız daha bır gece veya en fazla bes saat aynı evde kalamamısım esımle yaa hıc kımse yokken kendımı nasıl ezdırmeyeyım eşim ezdırıyor bıde esımın maası ıyı degıl kendıne guvenmıyor

masal nerde yaptırdın eger ankarada yaptırdıysan ne kadar canım benım bıraz maddı sıkıntım var :/

Canim benim ♡ esinle tatile gidecegini söyle pat yaptir!
Sonucta vu senin burnun esinde onayliyosa kime ne demek düserki!

masal nerde yaptırdın eger ankarada yaptırdıysan ne kadar canım benım bıraz maddı sıkıntım var :/

ben istanbulda yaptırdım medipol koşuyolunda naci bey wardı o zaman şimdi war mı bilemiyorum bir de bülent bey wardı o zamanlar onlar yapmıştı...

sigorta da geçiyordu... 2700 e yaptırmıştım hem estetik hem de kemik wardı o alındı....

Son düzenleme:

oh ne guzel gule gule kullan canımın içi darısı bana artık

Selam,

Kaynananın bu işe karışmak gibi ne hakkı olabilir .Kim ki o .Burunun sahibi o değilki. Kocanda karışamaz aslında da karışıyorlar işte.
Sen git yaptır , eşinle okeyseniz.Kaynanı ne kadar karıştırısan o daha fazlasını ister.Hepsi böyle bunların.O eşini dolduruyorsa sende eşine naz yap, falan. O desinki benim karım iyi anam sıkıntılı ;P
Ve hiç birşeye karıştırma.Ben 2 yıllık evliyim, baktım herşeye karışma eğiiliminde , bi dakka dedim. sen bu kadar karışmaya devam edersen ben oğlunu boşarım dedeim.Bana ve benim evime karışamazsın.Güzel bir dille ve kararlı bir şekilde tabi ki.
:

Kendince geçerli nedeni neymiş?
Yani bu konu hakkında düşünmen bile onu 1-0 öne geçiriyor.
Hiç takma ama eşin etkisinde kalıyormuş. Ona bir formül bulman lazım.

kusura bakma arkadasım güzel dille anlatımına cok güldüm
konu sahıbı arkadasım ne kadar onay alma eğiliminde olursan, o kadar onaylanmazsın....
ılla kırmadan olsun dıyorsanda, sağlıkla ılgılı problemlerden ve ılerde olusabılecek saglık sorunlarından gır olaya.... sonra dr. acmısken torpulemıs dersın:)

sen çalışmıyor musun peki
bence çalışmadığından da yapıyor
oğlumun parasıyla diye
çalışmayı düşün bence çünkü sana kocandan da hayır yok
yani korumuyo etmiyo seni.. en azından kendine güvenin gelir..

işte ben kaynanm herseyıme karısınca basta hıc ses etmedım sustum hep eşimde üstüne bastı cok ıyı olmus gıbı sımdı ses cıkartınca olay cıkacak gıbı bır endısem var oyle bır psıkolojık etkı olusmus bende

Tatlim neden bukadar karismasina müsade ediyorsun? Bnm de kaynanam basta öyleydi pat kapilarimi kapattim. Yni anliycan artik karisamiyor hic birseyime. Karisti zaman artik pat düsüncemi soylüyorum inan. Herseyi degistirebilirsin!

daha yenıde yazdım bende öyle bır korku olustu sankı ses cıkartınca benım huzurum bozulacakmıs gıbıme gelıyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…