• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Offff

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Hayırlı geceler arkadaşlar..Konuya giriyorum hemen.. :( Memlekete gelmiştim bir kaç günlüğüne annemin babamın yanına. Arkadaşlar çok moralim bozuldu babam iyice tuhaf biri olmuş. Kusura bakmayın biraz dağınık anlatıyorum ama..
Evdeki her şeye karışıyor herşeye.. mutfak tezgahının dağınık olmasina,buzdolabının içinin dağınık olmasına...
Önceden böyle değildi yahu ne olmuş anlamıyorum beni bile kötü yaptı iki günde..
Bugün akşam ki olaya geleyim :Annem brokoli almış marketten iste ona haber vermemiş genelde ararız babam alır evin eksiğini. O kadar büyüttü ki onun haberi olunmadan eve birşey alinmazmis o para kazanmak için cirpiniyormus annemde bir kredi kartı var arada onu kullanıyor onu kim ödeyecekmis. Bıkmış artık.. Şu almaya çıktım diye annem bir sürü şey alıp geliyormuş..
Off dolduk;ya normal mı bunlar ? Babam bunadi mi yoksa 55 yaşında oysa..

Bana gayet normal geldi.Arada kavga etmek için bahane üretiyor insanlar annemiz babamız olsalar bile.Muhtemelen kafası çok dağınıktı,çatmak için onu gördü çattı.
Her şeye karışması da bence yaşla ilgili.Bir süre sonra evlerine karşı aşırı bir ilgili oluyor sanki insanlar.

Bana gayet normal geldi.Arada kavga etmek için bahane üretiyor insanlar annemiz babamız olsalar bile.Muhtemelen kafası çok dağınıktı,çatmak için onu gördü çattı.
Her şeye karışması da bence yaşla ilgili.Bir süre sonra evlerine karşı aşırı bir ilgili oluyor sanki insanlar.
Geçer ama değil mi yahu ? Yoksa insan kafayı yer ben yerim en azından.. hadi ben gidiyorum ama annem hep babamla

benim babam da öyle. sadece evde değil her yerde. yemek yediğimiz mekanda garsona bile "şu tabakları şöyle koysanız daha kolay olmaz mıydı?" demişliği var.

huyu böyle işte. ama kırmadan konuşur hep. söylenir sürekli ama kırmaz. babanızın belki de başka bir sıkıntısı vardır bir anda böyle olduysa.

Kalp ameliyatı geçirenlerde böyle huy değişiklikler oluyor. Amcam ve babamda olmustu.
Neyse insanlık hali belki icinde bir şeyler yasıyordur hayat şartları zor.

benim babam da öyle. sadece evde değil her yerde. yemek yediğimiz mekanda garsona bile "şu tabakları şöyle koysanız daha kolay olmaz mıydı?" demişliği var.

huyu böyle işte. ama kırmadan konuşur hep. söylenir sürekli ama kırmaz. babanızın belki de başka bir sıkıntısı vardır bir anda böyle olduysa.
Aslında babamda farklı değil ama iyice abarttı bu aralar. Babam da iki saat almayacağı birşeyin özelliklerini sorar satıcılara ben bile fitil olurum

emekli mi babanız çalışmayıp eve kapanınca malesef böyle oluyor meşkale uğraş bulsa kendine güzel olur

Yaşadığınız evden ayrı kendi ayaklarınız üzerinde kaldığınız vakit, tekrar döndüğünüzde her şey ve herkes çok değişmiş gibi geliyor. Ve bu süreçte siz büyürken, olgunlaşırken, karşı tarafın da yaşı ilerliyor. Artı herkesin karakteri var ki bu da yaşla özdeşleşen bir durum. Sonuç bu oluyor... Ve böyle de kalıyor :)

Back
X