Offfff çooook zormuş bu işler... Kızlar bir yardım etsenizz

musmutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
2.858
1.228
148
Iyı aksamlar kızlar,
bılenler bılır. Erkek arkadasımla 5 senedır uzaktan ılıskımız var. Aılelerımız ılk basta uzak oldugu ıcın karsı cıkmıslardı ama bızım sevgımızın buyuklugunu anlayıp sonunda ınatlarını kırdılar. Suan kayınvalıdemle kayınbabamla okadar ıyı bır muhabbetım var kı rabbım nazarlardan korusun. Neysseeee gelelım asıl konuma...

Buraya kadar benım hıc bır sorunum yokmus dedırtcek sorunlar yasıyorum son 2 haftadır.
Aıleler bayramdan sonra tanıscak yuzuk falan takılcak. Benım en buyuk hayalım nısanlık gıymek. 5 senedır askımla hep nısanımızın oldugu gunu hayal ettım. Ama gelın gorunkı erkek arkadasım "ISTEMIYOR" Ne gerek varmıs nısana ben okadar ınsanı nasıl oraya tasıyayım 16 saatten bashedıyoruz burda deyıp benımle tartısıyo. Isteklerımde hıc makul degılmısım bu ıstegımın neresı fazla ben mı goremıyorum yoksa gercekten fazlamı...
Bu 2 haftadır tartısma konumuz.
Gelelım bugunkı konuyaa beyefendı bıde balayı ıstemıyomus. Ne gerek varmıs zaten her yaz tatıle gıtcekmısız. Balayınada gıtmeyı verelım dedı. Ben nasıl uzuldum anlatamam. Aglamayı koyuverdım senın hıc bıseye hevesın yok ne var sankı gıtsek dedım. Oda askım ben zaten 2 ılde dugun yapcam kına gecesı dugun yapılcak babama ev aldırcam bıde balayına gıtcek parayı ve vaktı bulamam kusura bakma. Ister kabul et ıster etme durum bu ıyıce dusun ben yapamıcagım seylerın sozunu vermem dedı.

Ben dusunuyorum ısın ıcınden cıkamıyorum. Onlarda mobılyaları erkek alırmıs kı erkek arkadasımın marka takıntısı var basıt mobılya almaz. Beyaz esyalarda oyle olcak halıyle. Babası ev alcak. Bıde aldırmısken arsada aldırcam yatırım olur dıyo. Dugunu kendısı karsılamak ıstıyo bu yuzden dugunumuz konusunda hersey kısıtlı olcak gıbı. Sımdı sızce dugunden sonra maddı konuda sıkılmayıp yatırım yapıp hayallerınden vazgecmek mı? Yoksa bıraz sıkılıp hayallerını gerceklestırmek mı?

Balayı benım ıcın cok onemlı degıl askımla yasadıgım hergun balayı tadında ama bu nısan olayı benım canımı cok sıkıyo. Ne olur sankı olsa. Karısık oldu bıraz ama kusura bakmayın arkadaslar bıraz karısık anlattım ama kusura bakmayın canım cok sıkkın hıc bıseye hevesım kalmadı.

Bnmde nisanim olmamsti . Evde kucuk bise yapmistk. Cok da guzel gecmisti. Ama nisanlik giymemistm. Hevesm kalmadi mi kaldi. Gelinlikcilern onunden her gectigimde icim az da olsa sizlar. Evde kucuk bi nisan yapin derim. Ama nisanlik giyyy .. kiralayn en azindan

ben seni de nişanlını da haklı buldum.bence hiç gerilipte bugünlerin tadını bozma içinde.en iyisi ortak yol bulabilmekte.evde küçük bir nişan yapabilirsin.buna da karşı gelir mi acaba?

hem o akadar masraf olcak aileme diyo hem ev aldırcam arsa aldırcam diyo arsa hayalinden vazgeçip senn isteklerini yapabilir mesela arsayıda siz alın babası mecbur mu bu kadar masrafa sıkıntıya

bence istediklerinin olması daha mantıklı bende aydır nişanlıyım nişan yaptım ve cocuklugumdan beri hayal ettiğim renklerde bi nişanlık giydim... nişanlımın aileside ne gerek var evde sade bi yuzuk taksaydık dedi... ama bi şekilde yaptık o yuzden bence kendini bu konularda kısıtlama derim... ben hiç pişman değilimmm....

hem o akadar masraf olcak aileme diyo hem ev aldırcam arsa aldırcam diyo arsa hayalinden vazgeçip senn isteklerini yapabilir mesela arsayıda siz alın babası mecbur mu bu kadar masrafa sıkıntıya

aynen katılıyorumm... önemli olan arsa değil seninde onunda mutlu olması... arsa ilerdede alınır o mutlu olur ama sen ilerde nişan yapamazsın canımm

balayı konusunu dert etme bence haline şükr et eviniz alıncak daha ne herşeyin tadını çıkar o kadar hızlı geçiyo ki bu günler sonra kafana birşey takdığına değmiyo üzülen yine sen oluyosun ama nişanı zaten kız tarafı yapıyo erkek arkadaşınıda kırmamak için ailemde istiyo bende istiyorum diyebilirsin küçük birşey yaparsınız hem illa nişana bütün akrabalarını getirmek zorunda değil ki nişana gelemeyen düğüne gelir. Sen ne istiyorsan onu yap ilerde keşke dememek için.

Maddi acidan istemedigini soylemis sana... Cok buyutme evde kucuk bi toren yapabilirsiniz nisanligi da kiralasan da mi olmaz acaba? Daha ucuza gelir hem de bi gun giyeceksin sonucta hani baska yerde giyilmez sonradan

Valla evim, arsam olacağını bilsem gitmem balayına Şaka bi yana erkek arkadaşınız size izah etmiş, tutamayacağım sözler veremem demiş. Baştan söylemiş. Ben olsam üstelemezdim. Balayına gitmek sanki evliliğin birinci şartı gibi bi anlayış oluştu, gitmeyenler kendini eksik hissetmeye başladı :26: Zaten sen kendin demişsin benim onunla geçirdiğim her gün balayı Çok istiyosan çok masrafa girmeden, pansiyon ya da apart otel tarzındaki yerlere gidebilirsiniz. Çok uygun oluyor öyle yerler.
Nişan meselesine gelince, evde küçük bir nişan yapın aile arasında. Sizde de öyle mi bilmiyorum ama nişanda masraflar kız tarafına ait zaten. Erkek arkadaşının bütçesini de sarsmaz :13:
Allah tamamına erdirsin

Nişanı zaten kız tarafı yapar. Bunun için sevgilinin rızasını alman gerekmez ki. Annemler yapıcak demen yeterli. Ev arsa almaya paraları var da bir otobüse mi para veremicekler?
Madem her sene tatile gideceksiniz bu senekini düğünün hemen ertesi yapmış olacaksınız.
Sizin isteklerinize biraz önem vermeli.
Ağlayarak değil de isteklerinizi net bir şekilde dile getirin derim.
Ciddi olduğunuzu anlamasını sağlayın..

canım balayına birşey diyemem,yani o zamana kadar nasipse neler neler değişir..Belki gidebilirsiniz..
ama nişan için gönlünden geçenleri yap,o bu şu ne der diye düşünme.. çunki gerçekten içinde kalıcak..Evdede olsa seni huzurlu edecek elbiseyi giyi derim ben..
İnşallah herşey tatLıLıkla geçer canım..oLur böyle şeyler evlilik yolunda

bızde erkek tarafı yapıyor sorun orda ıste. Onceden cok cıddı konustum olmadı bugun sonunda agladım bıraz yumusadı gıbı ama aılelere kalsın ozaman bırakalım dedı.

onlardada bızdede erkek tarafı yapıyor nısanı canım

bizde nişanı kız tarafı yapar
herkes için geçerli sandım ben. onlar yapıyorsa bu kadar fazla yüklenilmesi taraftarı değilim
balayı yapmayıverin ne olacak. babası ev alacakmış, eşyaları onlar alacakmış

bızde erkek tarafı yapıyor sorun orda ıste. Onceden cok cıddı konustum olmadı bugun sonunda agladım bıraz yumusadı gıbı ama aılelere kalsın ozaman bırakalım dedı.
Hmm o zaman zor olur onlar için 16 saatlik mesafede nişan yapmak. Eğer evi alıcak eşyaları eksiksiz yapıcaklarsa bir de üzerine bunu istemek fazla olabilir gerçekten..

evde yapacagın nısanda ıstedıgım tarz bı nısanlık gıyemem kı canım sanırım benımde ıcımde kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…