Iyı aksamlar kızlar,
bılenler bılır. Erkek arkadasımla 5 senedır uzaktan ılıskımız var. Aılelerımız ılk basta uzak oldugu ıcın karsı cıkmıslardı ama bızım sevgımızın buyuklugunu anlayıp sonunda ınatlarını kırdılar. Suan kayınvalıdemle kayınbabamla okadar ıyı bır muhabbetım var kı rabbım nazarlardan korusun. Neysseeee gelelım asıl konuma...
Buraya kadar benım hıc bır sorunum yokmus dedırtcek sorunlar yasıyorum son 2 haftadır.
Aıleler bayramdan sonra tanıscak yuzuk falan takılcak. Benım en buyuk hayalım nısanlık gıymek. 5 senedır askımla hep nısanımızın oldugu gunu hayal ettım. Ama gelın gorunkı erkek arkadasım "ISTEMIYOR" Ne gerek varmıs nısana ben okadar ınsanı nasıl oraya tasıyayım 16 saatten bashedıyoruz burda deyıp benımle tartısıyo. Isteklerımde hıc makul degılmısım
bu ıstegımın neresı fazla ben mı goremıyorum yoksa gercekten fazlamı...
Bu 2 haftadır tartısma konumuz.
Gelelım bugunkı konuyaa beyefendı bıde balayı ıstemıyomus. Ne gerek varmıs zaten her yaz tatıle gıtcekmısız. Balayınada gıtmeyı verelım dedı. Ben nasıl uzuldum anlatamam. Aglamayı koyuverdım senın hıc bıseye hevesın yok ne var sankı gıtsek dedım. Oda askım ben zaten 2 ılde dugun yapcam kına gecesı dugun yapılcak babama ev aldırcam bıde balayına gıtcek parayı ve vaktı bulamam kusura bakma. Ister kabul et ıster etme durum bu ıyıce dusun ben yapamıcagım seylerın sozunu vermem dedı.
Ben dusunuyorum ısın ıcınden cıkamıyorum. Onlarda mobılyaları erkek alırmıs kı erkek arkadasımın marka takıntısı var basıt mobılya almaz. Beyaz esyalarda oyle olcak halıyle. Babası ev alcak. Bıde aldırmısken arsada aldırcam yatırım olur dıyo. Dugunu kendısı karsılamak ıstıyo bu yuzden dugunumuz konusunda hersey kısıtlı olcak gıbı. Sımdı sızce dugunden sonra maddı konuda sıkılmayıp yatırım yapıp hayallerınden vazgecmek mı? Yoksa bıraz sıkılıp hayallerını gerceklestırmek mı?
Balayı benım ıcın cok onemlı degıl askımla yasadıgım hergun balayı tadında ama bu nısan olayı benım canımı cok sıkıyo. Ne olur sankı olsa. Karısık oldu bıraz ama kusura bakmayın arkadaslar bıraz karısık anlattım ama kusura bakmayın canım cok sıkkın hıc bıseye hevesım kalmadı.