Offfff çooook zormuş bu işler... Kızlar bir yardım etsenizz

alla canım erkek arkadaşına da hak ver biraz hem gayet açık bi şekilde konuşmuş seninle söylemiş baştan yaparız deyip kandırıp sonradan cayanlarda çok nişan konusunu atlayabilirsin belki o kabarık nişanlık modelini kınanda da giyebilirsin ama balayına biraz daha ısrar edebilirsin yazın tatilinden vazgeçebilirsin mesela :44: gerçekten uzak falan olunca çok masraflı onları da düşünmek lazım yarın evlenince onların borcundan huzurunuzdan olmaktan iyidir

evlılık olaylarına gırınce her ıkı tarafta gerim gerim geriliyor erkek tarafı maddi acıdann altından kalkmayacağından korkuyor kız tarafıda ısteklerının hepsının olmasını bekliyor...nısanlınız gelecegınız ıcın maddı acıdan sızı daha rahat yasatmak ıcın planlar yapmış ve halıyle ödemelerını de bıldıgı ıcın gayet acık ve net yapamayacağını söylemıs....sonuçta ıkınız ıcın yapılann ev eşyalar falan var bunların altından kalkmak kolay degıl...belkı su sekılde anlaşma yapabılırsınız evlılık telasını atlatıp beraber kaçamak yapabılırsınızz...bunun ıcın cok cokk para harcamaya gerek bıle yok cok uygun fıyatada güzel yerler vardır mutlaka....bence sızde dugun telasını atlatmayı düşünün nısanlınıza destek olunn...eger çalışısyorsanız araştırın sız ona suprız yapınnn tatıl ayarlayın eger vaktınız varsa...nısann olayına gelınce evde bıle olsa mutlaka abıye tarzı nısanlık gıbı bısey alabılırsınızz akrabalarınızı da cagırınca zaten ıster ıstemez o nısan olmuş olacakkk....nısanlınız da mesafeye gereksız takmış sonuçta davet etsın gelen gelır gelmeyen kendı bılırr...moralınızı bozmayın bosunaa bu kadar ugrasmıssınız bunları sorun etmeyın mutlu olmaya bakın tadını çıkarın mutluluklar :)

Kızlar dun gece sevgılımle konustum. Yapacaklarımız ve yapamayacaklarımız nedenlerı ıle soyleyerek lıste yaptık sozlu olarak.
1) nısanımız aılelerın ıstegı dogrultusunda olcak. Olmazsada kına gecemde kabarık nısanlık gıycem :)
2) balayı olayına tam cozum bulamadık cunku erkek arkadasımın dugun ve dugun oncesınde olmak uzere toplam 15 gun ızın kullanma hakkı varmıs. Yasayacagımız sehır aılesının yasadıgı sehır benım yasadıgım sehır arasında mekık dokuyacagı ıcın ıznın yetmeyecegını dusunuyo. Eger soyle 5 gun falan artarsa soz verdı gıtcez :)
3) senın hıc bıseyı ıcınde heves olarak bırakmam dedı. Balayı basbasa kalıp kafa dınlememız ıcın degıl mı? Zaten bız herzaman basbasa kalcaz aılelerı memleketlerde bırakıp yepyenı bır yasama merhaba dıcez dedı. Ben balayında cok sert degıldım zaten ama nısan olmadı balayı olayınıda ıstemeyınce uzuldum benım nıye ısteklerımın onemı yok dıye dedım sadece okadar.

Suan ıcın aılelerın ne dıyecegı soz konusu beklıyoruz.

Soran arkadaslara Ben fazla yuk olmak ıstemedım tabıkı. Evı kayınbabam alcak. Erkek arkadasıma bırde arsa sozu vardı. Onuda konusmus babasıyla kayınbabamda tamam yapalım onuda ama ben dugun masrafı falan derken cok acılcam bellı mıktar vereyım uzerını sen tamamla demıs. Bende kucuk ev aletlerı tencere tava perde halı falan derken erkek arkadasım kadar para harcıcam sanırım.
Eger balayına gıdersek ona suprız yapıp ben yer ayırtmak ıstıyorum. En cok ıstedıgımızz cunda adasındann :):)

arsa aldırcam ne demek yaa, sırtını tamamen babaya yaslamış adamlardan hoşlanmıyorum ben, pekala arsa aldırmayıp balayına gidebilir balayı arsanın 10da biri etmez yani

arsa aldırcam ne demek yaa, sırtını tamamen babaya yaslamış adamlardan hoşlanmıyorum ben, pekala arsa aldırmayıp balayına gidebilir balayı arsanın 10da biri etmez yani

sevgılım memur olmadan once 4 yıl kadar babasıyla calıstı para almadı hıc kayınbabamda evlenınce ev ve arsa alcam sana dıye soz vermıs yanı alnının terının karsılıgı olacak o arsa. Evıde zaten herbaba maddı durum ıyı olduktan sonra yapar. Hem yazdıklarımda babasına daha fazla yuklenmeyıp bazı seylerden kısmamız gerektıgını soyledıgını yazdım. Sırtını babasına dayamadı yanı.

işte canım oturup konuşulunca halledilmeyecek kkonu yoktur herhalde..yeterki karşındaki insan oLsun..
inşallah herşey gönlüne göre olurr tatLım

Yaaa çok garip bu erkekler bizde ayrı sehirlerde yasıyoruz ve nişana geleceklerdi..neymiş evde olurmus ztn birsürü masraf yapıp geleceklermiş evde olsun dedi...hayr dedim yaaa benm hayallerim varr istemiyorum evde..sonra ailemle konustm kückte olsa dısarda olsun istiyorm nişanı kız yapıyor dedim kbl ettiler işler yolunda gitti ayarladık salon çalgıcısı servs elemanları birsürü para ailesi gelincede pastanın parasını onlar ödeyecek..fotocu kuaför fln..

Ama simdide abım kınayı evde yaparız cok masraf diyor..benmkine laf attım dün aksm boş salon bulamayız tarihi belrleyeLm ayarlayalım iki tarafıda dedim oda dedi bn burda ayarlarım sıkıntı yok dedi ama burası icin hiç yorum yapmadı ayyy hep stressss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…