Offfff çooook zormuş bu işler... Kızlar bir yardım etsenizz

Maddi acidan istemedigini soylemis sana... Cok buyutme evde kucuk bi toren yapabilirsiniz nisanligi da kiralasan da mi olmaz acaba? Daha ucuza gelir hem de bi gun giyeceksin sonucta hani baska yerde giyilmez sonradan

evet bence de nişanlığı kirala hatta gelinliğide ii kiralayabilirsin yıllarca dolapta bekliyo cünkü

Canım selam.Bizde uzak ilişkiden nişanlılık dönemıne geldık.Benim nişanım aile arasında hatta isteme anında oldu isteme söz +nişan. Bizim aramızda 16 17 saat degıl bursa istanbul cok fazlada mesafe yok.Evet her genç kızın heveslerı ısteklerı var erkekler aksinedır genelde bu konularda. Ben kendım istemedım düğünde istemedım.Çünkü böyle seylerı fazlasıyla yorucu yıpratıcı olarak gören birisiyim.Kına +nikah bence yeterli oluyor.İstedıklerını kınanda yapabılırsın.Anladıgım kadarıylada erkek tarafı size birşey yaptırmamak herseyı kendılerı karsılamak istiyor maddı olarak.Tüm bu işlerin sonunda zararıda yararıda kalanda gıdende eşinle senın olcak.Balayınıda düşük bir bütçeyle halledebilirsiniz aslında 5 degıl 4 yada3 yıldızlı biryer olabılır. Balayıda benım olmazsa olmazım.Çünkü düğün nıkah sonunda çift yorgun olucak. Şehirler arası oldugundan kalanlar cok olacak.Ve evlılıgın ılk gunlerını mısafırlerle gecırmek zorunda kalabılırsın.Bu bence can sıkıcı bişey..:)

helede benim gibi kaynana yakın oturacaksan.. insan kötü olur ya .. bi deniz havası lazım yeni evlilere

canım ne guzel bak senın olmusss belkıde kayınvalıdemler nısan ısterler hıc konusmadık bu konuyu erkek arkadasımla aramızda konusuyoruz sadece

Maddi acidan istemedigini soylemis sana... Cok buyutme evde kucuk bi toren yapabilirsiniz nisanligi da kiralasan da mi olmaz acaba? Daha ucuza gelir hem de bi gun giyeceksin sonucta hani baska yerde giyilmez sonradan
yok canım kıralamam ya tam alırım yada hıc almam

canım ne guzel bak senın olmusss belkıde kayınvalıdemler nısan ısterler hıc konusmadık bu konuyu erkek arkadasımla aramızda konusuyoruz sadece

canım ben o kadar problem yaşadım ki o süreçte ve simdide yaşıyorum.. olsada olmasada alttanda alsan inan hep sıkıntı olcak madem olcak o zaman istediğin olsunda sıkıntı cek derim

bence nişan konusunda gerçekten biraz makul düşünebilirsiniz, gerçekten o kadar yolu insanları getirmek çok zor biraz da onları düşünmek lazım.. benimde evde oldu ve bende nişanlık gayette giydim ama balayı konusunda çok haklısın..her sene tatil yapmak başka balayı başka.. o yaptığınız normal tatillere benzemez.. erkek arkadaşınız pintilik yapıyor bana göre, ona bunu sormalısınız masraftan mı kaçınıyorsun yoksa diye.. bence erkeklik gururuna pintiliği yediremeyip gitmeye karar verecektir

canımm bakalım yaa hayırlısı artıkk

helede benim gibi kaynana yakın oturacaksan.. insan kötü olur ya .. bi deniz havası lazım yeni evlilere

Bizde altlı üstlü oturucaz.Balayı şart Balıkesir düşüyoruz 1 -1.5 yeticek gibi gecelıgı 60 tl cıvarı umarım soguk olmaz eylulde

bızde kayınvalıdemlerle aynı sehırde olmucaz onlarla benım aılem arasında 16 saat var. Bız baska bır sehırde yasıcaz canım :) offff cok sıkıldım sımdıdenn :) neysee nısanlık gıymek ıcımde kalcak benım sanırım.

Bizde altlı üstlü oturucaz.Balayı şart Balıkesir düşüyoruz 1 -1.5 yeticek gibi gecelıgı 60 tl cıvarı umarım soguk olmaz eylulde

cok iyi olmus canım ... nişanlımda evlenince bayına gitmeyelim demişti.. cünkü yazları izin kullanamıyo.. kasım gibi izni... bir a dalayı il döktüm o zaman dedim yazın değil kısın evlencez ben ilk günden anneni görmeye utanırım.. ya balayı yada karda kısta düğün dedim sagolsun kırmadı beni gün olacak ama olsun oda bişeydir alısmaya yeter de artarrrrr

valla canım erkek arkadaşına da hak ver biraz hem gayet açık bi şekilde konuşmuş seninle söylemiş baştan yaparız deyip kandırıp sonradan cayanlarda çok nişan konusunu atlayabilirsin belki o kabarık nişanlık modelini kınanda da giyebilirsin ama balayına biraz daha ısrar edebilirsin yazın tatilinden vazgeçebilirsin mesela :44: gerçekten uzak falan olunca çok masraflı onları da düşünmek lazım yarın evlenince onların borcundan huzurunuzdan olmaktan iyidir

ohh çokta iyi olmuş cnaım kışın daha güzel sıcacık ıstırsınız birbirinizi Camdan yagmuru karı izlersiniz battanıye altında miss romantıkkk

gercekten güzel bi duygudn mahrum kalırsın cnm.. ya bende seni kıskırtıyomuyum ne ama cok guzel bişeyyy

ohh çokta iyi olmuş cnaım kışın daha güzel sıcacık ıstırsınız birbirinizi Camdan yagmuru karı izlersiniz battanıye altında miss romantıkkk

canım yıldönümümüzde dağa çıkmıtık kuzenleri falanda geldi sabaha kadar sömineni karsısında oturduk sohbet ettik hayal kurduk ve evlenme teklifi aldım .. bide yazın istiyom kısın tadını aldımmm

Ah ne güzel özendım sımdı Ben evlenme teklıfı almadım evlenelım dedık ertesı gun geldıler.Evlendıkten sonra edıcem dıyor bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…