Valla bilgisayarla ilk tanistigimiz icin evde bilgisayar sirasi icin kavga ediyorduk simdi internet cebimizde ama benim bi isime yaradigi yoko kadar cok canım sıkılıyor kii gereksiz seyleri düsünmekten buna fırsatım olmasın istiyoorum 10 saatim is nedeniyle nette geciyor cogunlukla bosum ne yapabilirim oturduğum yerde bos bos düsünüp canımı sıkmaktan baska yaptıığım birsey yok film izliyorum artık ondan da bıktım kızlar yardımcı olun baska ne yapabilirim nasıl yararlanabilirim internetten sizler neler yapıyosunuz var mı benim gibi olanınız.
aynen cok rahat :) ve zaman gecmiyor is yokken o da ayrı bi sıkıntı karsımda kamera var kitap okumak istiyorum malesef olmuyor yoksa bulacam kendimee biseylerde olmuyor tek uğrasım nett :)Film izleye biliyorsan bence işin müsait benide alsana yanına :)
Canım dizi izleyebilirsin 7 8 sezon süren yabancı diziler var onları takip ederken sıkılmazsın bile
:) haklısınız yapacak birsey bulamıyrum gerçekten belki biri cıkar şu şu var der beni kurtarır :)Valla bilgisayarla ilk tanistigimiz icin evde bilgisayar sirasi icin kavga ediyorduk simdi internet cebimizde ama benim bi isime yaradigi yok
Sosyal medyam yok alisveris yapmam korkudan kotu haberler duymak istemediginden haberlere bile bakamiyorum
Yani benim icin internet KK BDV demek onun disinda kadinlar kulubundede pek bi yere takildigim yok
Eskiden chat yapardik yabancilarla muhabbet etmek falan guzel olurdy (tabi 10-13 yil once)
Bi iki kere canim sıkıldı chate gireyim dedim girmez olaydim
Direk bel alti konusmalarla yazmaya basliyorlar evet binde bir duzgun konusani var ama 2 saatlik muhanbet icinde o yuz kizartan laflari duymaya degmez
Hakkaten onceden internette ne vardida ustunden kalkamiyorduk
Tamm diyorum madem öyle aç dizi izle :)aynen cok rahat :) ve zaman gecmiyor is yokken o da ayrı bi sıkıntı karsımda kamera var kitap okumak istiyorum malesef olmuyor yoksa bulacam kendimee biseylerde olmuyor tek uğrasım nett :)
gel canım beraber karsılıklı sıkılalım :) hangi dizi önerirsin pekiTamm diyorum madem öyle aç dizi izle :)
Teklifim halen geçerli beni alllllllllll al beni al yanına
mesela ne önerirsinizOscar ödüllü filmleri seyretmeye başlayın bu seneden geriye doğru giderek. :)
Geliyorum bak :) kızım var bitane sıkılmaya vaktin kalmazgel canım beraber karsılıklı sıkılalım :) hangi dizi önerirsin peki
:) haklısınız yapacak birsey bulamıyrum gerçekten belki biri cıkar şu şu var der beni kurtarır :)
E-kitap okuyun internetten.Dizi izleyebilirsiniz.aynen cok rahat :) ve zaman gecmiyor is yokken o da ayrı bi sıkıntı karsımda kamera var kitap okumak istiyorum malesef olmuyor yoksa bulacam kendimee biseylerde olmuyor tek uğrasım nett :)
sanal kitaplar var. kitapları net ortamında okuyorsun.aynen cok rahat :) ve zaman gecmiyor is yokken o da ayrı bi sıkıntı karsımda kamera var kitap okumak istiyorum malesef olmuyor yoksa bulacam kendimee biseylerde olmuyor tek uğrasım nett :)
mesela ne önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?