offfff:(

merniz8

BİR BEN BİR BEN BİR YİNE BENNNN:)
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
293
89
13
33
o kadar cok canım sıkılıyor kii gereksiz seyleri düsünmekten buna fırsatım olmasın istiyoorum 10 saatim is nedeniyle nette geciyor cogunlukla bosum ne yapabilirim oturduğum yerde bos bos düsünüp canımı sıkmaktan baska yaptıığım birsey yok film izliyorum artık ondan da bıktım kızlar yardımcı olun baska ne yapabilirim nasıl yararlanabilirim internetten sizler neler yapıyosunuz var mı benim gibi olanınız.

Kitap okuyabilirsin. Bulmaca çözebilirsin. Aklına gelen farklı konuları araştırabilirsiniz. İşyerinde sorun olmaz ise ufak el işleri yapabilirsin.

Film izleye biliyorsan bence işin müsait benide alsana yanına :)
Canım dizi izleyebilirsin 7 8 sezon süren yabancı diziler var onları takip ederken sıkılmazsın bile

Valla bilgisayarla ilk tanistigimiz icin evde bilgisayar sirasi icin kavga ediyorduk simdi internet cebimizde ama benim bi isime yaradigi yok

Sosyal medyam yok alisveris yapmam korkudan kotu haberler duymak istemediginden haberlere bile bakamiyorum

Yani benim icin internet KK BDV demek onun disinda kadinlar kulubundede pek bi yere takildigim yok

Eskiden chat yapardik yabancilarla muhabbet etmek falan guzel olurdy (tabi 10-13 yil once)

Bi iki kere canim sıkıldı chate gireyim dedim girmez olaydim

Direk bel alti konusmalarla yazmaya basliyorlar evet binde bir duzgun konusani var ama 2 saatlik muhanbet icinde o yuz kizartan laflari duymaya degmez

Hakkaten onceden internette ne vardida ustunden kalkamiyorduk

Film izleye biliyorsan bence işin müsait benide alsana yanına :)
Canım dizi izleyebilirsin 7 8 sezon süren yabancı diziler var onları takip ederken sıkılmazsın bile
aynen cok rahat :) ve zaman gecmiyor is yokken o da ayrı bi sıkıntı karsımda kamera var kitap okumak istiyorum malesef olmuyor yoksa bulacam kendimee biseylerde olmuyor tek uğrasım nett :)

:) haklısınız yapacak birsey bulamıyrum gerçekten belki biri cıkar şu şu var der beni kurtarır :)

aynen cok rahat :) ve zaman gecmiyor is yokken o da ayrı bi sıkıntı karsımda kamera var kitap okumak istiyorum malesef olmuyor yoksa bulacam kendimee biseylerde olmuyor tek uğrasım nett :)
Tamm diyorum madem öyle aç dizi izle :)
Teklifim halen geçerli beni alllllllllll al beni al yanına

Oscar ödüllü filmleri seyretmeye başlayın bu seneden geriye doğru giderek. :)

gel canım beraber karsılıklı sıkılalım :) hangi dizi önerirsin peki
Geliyorum bak :) kızım var bitane sıkılmaya vaktin kalmaz en son heros, lost ve umutsuz ev kadinlarini izlemistim sende aksiyon gerilim filan seviyorsan araştırıp bulabilirsin canim

2-3 saat süren merak ettiğim çok ünlü filmler var onları izlerdim mesela ben. İnternetten bak filmseverlerin izlemesi gereken 100 film falan diye listeler var.

Dizi olarak da breaking bad, bir de biraz eski de olsa house öneririm. E-kitaplar var netten okuyabilirsin. Biraz yeteneğin varsa sen de yaz. Her gün bir sayfa yazsan seneye kitap olur. İyi oyalanmalar.

:) haklısınız yapacak birsey bulamıyrum gerçekten belki biri cıkar şu şu var der beni kurtarır :)

Bende belki benimde isime yarar bisey cikar diye gakipte kalauim dedim ama hep film ve dizi onerileri var ama ben film dizi falan izlemeyi pek sevmem film izlerkendd yanimda mutlaka biri olsun isterim tek izlemekten zevk almuyorum

Siz kameradan dolayi kitap okuyamiyorum dediniz sasirdim bos oldugunuzda kitap okumanin ne zarari olacak ki

Bende kitap okumaya bayilirdim ama artik ondan bile zevk almiyorum bi syre sonra sıkıliyotum insallah farkli fikir verecek nirileri cikar

Magazin gündemine bak beğendiğin bir yabancı dizi varsa öneriyim black mirror mesela bu dizi izle alışveriş sitelerine gir mango Zara neler gelmiş almasanda bak daha sonra ben genelde gazete Haberleri ve nedio diye bi site var orda değişik bilgiler oluyo orayada bakıyorum sende öyle yapabilirsin

E-kitap okuyun internetten.Dizi izleyebilirsiniz.

sanal kitaplar var. kitapları net ortamında okuyorsun.
!!

mesela ne önerirsiniz

Bu sene olanlardan La La Land, Manchester by the Sea, Arrival, Nocturnal Animals'ı önerebilirim. İran filmi The Salesman var o da bu sene Oscar ödülü aldı, onu da izleyebilirsiniz.

Ben dizi film filan sevmiyorum. O kadar boş vaktim olsa nette mutlaka dil öğrenmeye çalışırdım. Yada e-kitap okurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…