• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offffffffffff

sevgili dostlarım sifremi unuttugumdan buraya hep giriş yapmadan yazılarınızı okuyorum. sizden akıl isteyecegim ben yeni evlendim 7 ay oldu. 3 aydır çalışmıyorum. üst katımda oturan suratsız bir kadın var onunda 3 yasında bi çocugu var . sürekli tepemde kosuyor . uyardım işte uslanır napim durmuyo falan diyo. ben artık eve girmeye korkar oldum ve psikiyatriste gittim. takıntılı oldugumu soyleyip prozac ve rixper verdi düşük dozda. evde yalnız duramıyorum hemen anneme kaçıyorum eskiden 9 a kadar uyurdum artık 7 de kocamla kalkıp anneme gidiyorum. çocuk istiyorum ilaçları bırakmak istiyorum napıcam bilmiyorum. yukardaki koşma sesini kafamda abartıyorum. lütfen yardım edin. bebegim olsun onla oyalanayım istiyorum yasım 34.

3 yaşındaki çocuk yaşının gerektirdiğini yapıyor min ol.sen de bir sorun var.bir an önce çalışmamaya başla

bu konuyu silermisiniz. bazı kendini bilmiş yorumları görünce sinirim bozuluyor.

bu konuyu silermisiniz. bazı kendini bilmiş yorumları görünce sinirim bozuluyor.
Konu ve içerik silinmiyor. Epey eski zaten, dönüp dönüp tekrar mı okuyorsunuz? Yine de bir yönetime mail atmayı deneyin.

Bu arada istediğiniz bebek gelmiş, maşallah. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Ust kattan gelen kosma seslerine bile tahammul edemeyen biri kendi cocuyla saglikli bir sekilde nasil ilgilenebilir?

sevgili dostlarım sifremi unuttugumdan buraya hep giriş yapmadan yazılarınızı okuyorum. sizden akıl isteyecegim ben yeni evlendim 7 ay oldu. 3 aydır çalışmıyorum. üst katımda oturan suratsız bir kadın var onunda 3 yasında bi çocugu var . sürekli tepemde kosuyor . uyardım işte uslanır napim durmuyo falan diyo. ben artık eve girmeye korkar oldum ve psikiyatriste gittim. takıntılı oldugumu soyleyip prozac ve rixper verdi düşük dozda. evde yalnız duramıyorum hemen anneme kaçıyorum eskiden 9 a kadar uyurdum artık 7 de kocamla kalkıp anneme gidiyorum. çocuk istiyorum ilaçları bırakmak istiyorum napıcam bilmiyorum. yukardaki koşma sesini kafamda abartıyorum. lütfen yardım edin. bebegim olsun onla oyalanayım istiyorum yasım 34.

Boyle bır ruh halindeyken cocuk olursaki sız bır cocugun seslerını takıntı haline getırmişken. Bır cocugun sorumlulugu sende baska ataklara sebep olablir. Bence bu durumla yuzles cık yukarı 10 dakıka vakıt gecr cocuk oynarken yada hareketli olmasını anlmaya calşırsın.. Yada kıtap oku sevdıgın fılmı ızle evınde slışmn gerekıyor

yas bende boyle düşünüyorum birtanem ya cok tesekkur ederim :)sarılıp öpesim geldi valla. eminim iyi olurum evde yalnızım diye takılıyorum seslere. komsumda oyle diyo.
Yanlış düşnüyorsunuz kesinlikle. Bebekler ilk dogduklarında herşeye ağlarlar,karnı acıktı ağlar,gazi var ağlar,alışma süreci olur aglar. Saatlerce sebepsiz aglayan bebek var,kolik deniyor. Ya öyle olursa ne yapacaksınız? Şimdi bunalınca annenize gidiyorsunuz? Çocuktan bunalınca nereye gideceksiniz?
Çocuk tabiki önemli, istemeyen çok az vardır ama ben 3 yaşında çocuk annesi olarak söyluyorum ,sessizliğe hasretim. 2 saat öğle uykusu uyuyunca televizyon bile açmıyorum sessizliği dinliyorum o derece beynim yoruluyor.
Siz önce takıntılarinızdan kurtulup sakinleşmeye odaklanın derim.
Edit: Konu sahibi konuyu hortlatmışsınız,eski konu olduğunu farketmeden yaptım yorumumu

üstüne bir de gebe kalmış.
komşusunu anlamaya mı başladı ki daha çocuğu doğurmadan:KK48:
Yok canım, bazı yapılan yorumları okudukça sinir oluyormuş. Nisan dan beri yazan yok halbuki. Geri dönüp okuduğuna göre gerçekten takıntılı bir arkadaş. Allah yardımcısı olsun. Bence çalışmak çocuktan daha iyi bir fikirdi. Ama umarım dilediği huzuru bebeğiyle bulur.

Yok canım, bazı yapılan yorumları okudukça sinir oluyormuş. Nisan dan beri yazan yok halbuki. Geri dönüp okuduğuna göre gerçekten takıntılı bir arkadaş. Allah yardımcısı olsun. Bence çalışmak çocuktan daha iyi bir fikirdi. Ama umarım dilediği huzuru bebeğiyle bulur.
zaten çocuğun sesinden dolayı sakinleştirici alma noktasına gelmesi de bunu gösteriyor.Neyse kızar şimdi

Back
X