• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offffffffffffffffff

sans30

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
502
62
298
İçel Mersin
cok sıkıldım yaa hayattan zevk almaz oldum hersey cok monoton yada cok yorucu gelıo kendıme hıc vakıt ayıramaz gıbı oldum.
konuya balıklama atladım pat dıe ama bu aralar kendımı cok mutsuz hıssedıyorum .
benım 8 aylık bı cocugum var ben calıstıgım ııcn cocuguma annem bakıyor.bend e oglen ısten cıkıyorum anneme gıdıyorum. aksama kadar ordayız ama annemler sımdı yaylaya gıdıyor bızde mecburen oraya gıdıoz ve orda kalıoz.ewımde olamyorum cok sık nadır oluo cocuk ıcın mecbur. ama anemlede boyuna cocuk ııcn catısıyorum benım dogru bıldıgım annem gore yanlıs annemın yaptıgı bana yanlıs bu catısmalarımız benı cok yoruo.sabah ıse gel oglen cık kostur kostur cocuga gıt kac satlık yol tepıyorum sıcakta ama cok rahat ve huzurlu deılm. aslında bizi cok dusunurler annemler hersey onlar sayesınde oldu ama benım ıs cocuk ev koca arasındakı yogunlugum benı mahfedıyo. hafta sonları eve gelıoz oda ıkı gun boyunca ev tamızle camasır utu cocukla ılgılen bır dk oturamıyorum mutlaka bı mısafırlerımı olur yada bız bıryee gıderız kolay kolay tek kalmayız hıc .esım desenız eskıden cok yardımcıydı cocuk olmada once evde temızlerdı bana her konuda yardımda ederdı ama cocuk olduktan sona elını bıseye surmez oldu ustune bıde asırı derecde ılgısız bana karsı soguk kendısıne sorsam hayır ole deıl yanlıs dusunuon der ama ole bende tabıkı bukadar sıkıntının ıcınde cok streslı ve sınırlı olmaya basladım son gunlerde en ufak bıseyden tartısma cıkarıoz ole buyuk bısey deıl ufak 1-2 dk tartısmalar ama devamlı hersey bana batar oldu

Canim is yol cocuk ana baba koca derken sen bayaa bi stres olmussun..ben bu konuda oncelikli olarak eve gelirgelmez soyle ilik bir dus almani tavsiye edecem.neden mi.suyun gucu kucumsenmeyecek kadar onemli..sonrasinda kendi kendini telkin cok onemli.soyle ki sahip olduklarin gercekten cok degerli..cocuguna bakabilen ailen bir kocan ve sukur bir cocugun var.bunlardan bri olsun diye kendini yirtan arkadaslarimi taniyorum.kaldi ki isin var ayagnin uzerindesin bebegim..bunlari dusun sukret ve bakus pencereni degistir.aslinda hayatimiz bizim filmimz gibi.fina hangi muzigi koyarsak o olur.farkli muziklerle ayni sahneyi komedi dram korku veya romantik bir filme donusturebiiriz.muzigine dikkat et;)

cnm haklısın halıme herzaman sukredıyorum ama buraralar hersey ustume ustume gelıo gıbı herkes bana terz zıt gıdıo gelıo.
bedenen ve ruhen cok yoruldugumu hıssedıyorum.
iş dersen streslı bı ortamım var..

Son düzenleme:
valla hayatın yorucu gerçekten...
eşinle tartışmak yerine güzelce anlat burada yazdığın gibi...
söyleyincede mi yardımcı olmuyo eşin....

Akandenize katiliyorum.esini cek canim benim bu aralar sebebini bilemedigim bi stres var icimde.eskiden bana yardimci olurdun simdi de yardimina ihtiyacim var desen?sana ihtiyacim var anahtar kelimedir zaten erkek icin..yaptigi zaman da cok sagol canim benim iyi ki varsin falan diye pekstrsen emin ol devamlilik saglarin;)

Seni anlıyorum, insan kendine bile zaman ayıramayınca bazen böyle
agresifleşiyor malesef.
E sonuçta bizde insanız yani.
Ama yavrun biraz büyüsün, kreşe gidince senin koşuşturmaların biraz
hafifler inşallah.
Hafta sonlarıda hep temizlik yaparak geçirme.
Al eşini cocugunu git piknige, parka, gezmeye.
Bebegine annen baktigi bir zaman eşinle sinemaya git
mesela eminim bu ilişkinize iyi gelecektir.

valla hayatın yorucu gerçekten...
eşinle tartışmak yerine güzelce anlat burada yazdığın gibi...
söyleyincede mi yardımcı olmuyo eşin....

esımle okadar cok konustumkı onece tamm haklısın dıyor bıdaha olmıcak hareketlerıme dıkat edecem der. 1-2 gun herseye okey ama daha sonra yıne aynı sekılde devam ısıne gelınce bu aralar cok yogunum der ama o yogunluk arasınada bır baskası bısey desın ona hıc yogun olmaz herseyı yapar veya gıder ..

cnm haklısın halıme herzaman sukredıyorum ama buraralar hersey ustume ustume gelıo gıbı herkes bana terz zıt gıdıo gelıo.
bedenen ve ruhen cok yoruldugumu hıssedıyorum.
iş dersen streslı bı ortamım var..

Herkes sana ters gidiyor:)gulumse cok ise yariyor gulmenin gucunu hafife alma.ben gec kesfettim ama degisikligi farkedince oha falan olcaksin.

Seni anlıyorum, insan kendine bile zaman ayıramayınca bazen böyle
agresifleşiyor malesef.
E sonuçta bizde insanız yani.
Ama yavrun biraz büyüsün, kreşe gidince senin koşuşturmaların biraz
hafifler inşallah.
Hafta sonlarıda hep temizlik yaparak geçirme.
Al eşini cocugunu git piknige, parka, gezmeye.
Bebegine annen baktigi bir zaman eşinle sinemaya git
mesela eminim bu ilişkinize iyi gelecektir.

gezmeye cok sık gıderız evde kaldıgımz sure boyunca devamlı bıseyler yaparız mesela cumartesı cocuk sayesınde cok erken kalkarım ben cumartesı calısmam sabahtan esım gelesıye kadar temzılık yaparım o gelıncede bıryerlere gıderız gece gelınce tekrar cocugu uyut karnı doyur yatır gec vakıt yatarız sabah tekarr aynı sekılde
aslında bu aralar heryere hersey kosusturma cabasında kendımı kaybetmısım heralde ..

esımle okadar cok konustumkı onece tamm haklısın dıyor bıdaha olmıcak hareketlerıme dıkat edecem der. 1-2 gun herseye okey ama daha sonra yıne aynı sekılde devam ısıne gelınce bu aralar cok yogunum der ama o yogunluk arasınada bır baskası bısey desın ona hıc yogun olmaz herseyı yapar veya gıder ..

madem yardımcı olmuyorsun bana yardımcı olacak birini bulalım de...
eve temizliğe gelen hanımlar var ben çok yoruluyorum idare edemiyorum de...
müsade etmezmi buna..

madem yardımcı olmuyorsun bana yardımcı olacak birini bulalım de...
eve temizliğe gelen hanımlar var ben çok yoruluyorum idare edemiyorum de...
müsade etmezmi buna..

musade eder karısmaz ama bıraz sorumsuz olunca onun arkasını dusunmez bız yenı ev aldık arabada aldık hepsı borclu cocukta olunca temızlıge 100 tl ayıramam ama ben bunu esıme soylersem temızlık alacam dersem tamm der am bunu nasıl oıyecegımız solemz borc acar sonra ben onu dusunurum nasıl oduyecegız bu borcları

mesela dun sabah erkenden kalktık kalabalık bı grup denıze gıttık. plan yapılacak ne yapılacak nereye gıdılecek ne yenılecek dıe esme bıgun onceden aksamı sordum ne yaılacak dıe cvp vermedı bıda sordum cvp vemrde duymuyormusun benı dıe kızdım ondan sona cvp verdı sona yıne sabah ne yenılecek dıe sordum yıne aynı seyı yaptı once cvp vermedı sonra dısardan bıseyler alırız dedı ok dedım sabah kalktı bıseyler koyalım herkes bıseyler koyacak dedı evden bende dusuncem eger ole planlasaydı evden pızza kek turu bıseyler dusunuodum ama beyefendı aban olayı tam anlatmam tenezzulunde bulunmadıgından nese dedım peynır zeytın bıseyler hazırladım.sona salata ıcın malzeme sordum cvp vermedı bende hıc sesımı cıkarmadım banane dedım nasıl halledrse halltsın deıdm bıu olaydan yolda gıderken bı konu acıldı benımde kafarm attı eger sordugum sorulara benım hesaba alıp cvp verseydı bu duruma dusmzdık dedım bıraz tartıstık.
denıze gıttı beyefendı kucucuk cocukla okadar rahatt kı hıc ılgılenmıo umursamıo bıle denıze sokuom bu cocuk dus alacak kıyafetı ne derken orda tek basına olamaz ama kac kere cagırdıım halde denızden cıkıp geledı erkek kuzenı geldı bana o yardımcı oldu beyefendı saaatlerce denızden cıkmadı sonra cıkmıs anladı kızdıgımı hadı denıze gırelım dıo kalsın gırıcem dedımve aksam kada bole cocukla olan hıc bıseye ılgılenmedı hep oradkı arkadasların eslerı yanı erkekler benımle devamlı ılgılendı bıde o ortamada 3- atne daha bebek vardı hepsının eslerı karısının yalarındaydı onlara yardımcı oldular bunları gordukce benınkı nıe bole dıe sınır oldum..
baya uzun oldu ama cok sıkılıyorum konumak ıstedım burad ıcımı dokup rahatlamak ıstedım kusura bakmayın..

Back
X