- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.460
- 548
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Kesinlikle aynı fikirdeyim boyle bir olayda hiçbir şey yokmuş gibi beni almaya gelmese benim de gözümden çok düşerdiKonu sahibinin kocası makul falan değil bildiğin düz pasif koca modeli. Kavgacı erkek sevmem ama pasif adamlardan da hiç haz etmiyorum.
Mimarım bende.Ve bu adam mimar değil mühendis değil yıllarca alaylı sağda solda iş yapmış bi şekilde buraya girmiş yıllarca da kalmış.yaptığı şey kıdemden dolayı ( 15 yıldır burda çalışıyor ) gelen projeleri ofiste bize dağıtmak çizelgesini tutmak ekstra olarak.Böyle konuları okuyunca seçtiğim meslekten pişman oluyorum. Mühendislik okuyorum ve böyle adamların arasında çalışacağım. Ya böylesine denk gelirsemYazdığım bencilce ama bu tür okuduğum şeyler beni korkutuyor.
Yani bu şekilde düşününce de kafam bulanıyor.Kesinlikle aynı fikirdeyim boyle bir olayda hiçbir şey yokmuş gibi beni almaya gelmese benim de gözümden çok düşerdi
Fiziksel temas nasıl yok konu sahibi aralarda yazmış kolumdan tutup silkeledi diye orda okudum bendeDarp yok ki, ne raporu ne suç duyurusu? Adam ortaya bağırmış konu sahibi de cevap verince sesler yükselmiş, adam da üstüne yürümüş tutmuşlar. Fiziksel temas bile yok nasıl alsınlar darp raporunu?
Şunu duyup gelmeyen eşte artık ne bileyim bence de kafanız bulansin . Benim sevdiğim hangi insan özellikle kız kardeslerim ,eşim , kızım böyle birşey yaşasa koşarak giderdim .Fiziki oldu evet araya girenler olmasa belki daha kötü olacaktı..kolumdan tutup hırpalama şekilde oldu
Böyle bir şey olduysa olayın ileri boyuta taşınması gerekebilir evet, bu şekilde mi anlattınız eşinize de? Eğer ilk anlattığınız tartışma şeklinde anlattıysanız gelmemesi doğruydu ama eğer bi fiziksel temas darp varsa gelmesi gerekir yani adamları dövmek için değil ama sizin yanınızda olmak şikayetçi olmak için vsFiziki oldu evet araya girenler olmasa belki daha kötü olacaktı..kolumdan tutup hırpalama şekilde oldu
Ben eşime sordum böyle bir durumda ne yapardin diye
Polisi alır gelirdim senin güvenligini sağlamayan firmadan ve adamdan şikayetçi olurdum dedi .
Demek ki ölmek veya öldürmek olmadan da eşinin yanında olup sorun çözülebiliyor. Hiçbir şey olmamış gibi davranan akil veren insan da ne bileyim bence umursamazdir
Herkes eş de es diye hep o konuda yorum yapmış. Bu kadın bunu yapan adama ne yapabilir onu yazan çok az kişi var.
Adam oraya gitse o adamın ağzının üstüne çakmasa ya da itişmese kadının daha çok üstüne gelirler. Proaktif bir çözüm olmadığı gibi işyerine gidip olay çıkardığı için haksız konuma düşerler horoz dövüşüne dönüşüp çözümsüzlüğe gider.Yaşanan olayın basite indirgendiği yorumları görünce kendi adıma açıkçası şaşırdım.
Kimse konu sahibinin eşi gelsin, adamın ağzını burnunu dagitsin diye düşünmüyor zaten ama en azından imkan varsa gelip eşini alabilir ya da iş yerinden çıkıp eve ya da sakin bir yere geçmesi için fikir verebilirdi.
Sonrasında birlikte Karakola gidip şikayetçi olabilirlerdi mesela? Ben olurdum şahsen, kadın hırpalamak, is yerinde babasının yeri gibi davranmak nasıl oluyormuş görürdü. Hadsiz insanlara sustugumuz için kendilerini bir b.k sanıyorlar işte.
Şunu duyup gelmeyen eşte artık ne bileyim bence de kafanız bulansin . Benim sevdiğim hangi insan özellikle kız kardeslerim ,eşim , kızım böyle birşey yaşasa koşarak giderdim .
adamın o an işten çıkıp kadını gelip alma imkanı olmayabilir ?O apayarı bir konu zaten, kadın olsun erkek olsun eşin bir yerde itiliyorsa kakılıyorsa hele de fiziksel şiddet varsa oraya koşmalısın. Konu sahibesinin kocası bilemedim bir köşe minderi, ya da saksı çiçeği falan olabilir. Benim herif benim başıma böyle bir şey geldi dese önce hastaneye giderim beraberce sonra da polislik işlerde yanında olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?