• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfke doluyum kor gibi yakıyor !!!!

senin durumun için profesyonel yardım gerekiyor çünkü yaşamın bakış açın oldukça olumsuz etkilenmiş.. kendi başına başa çıkmayabılırsın - kı keza çok normal zaten.. kendıne ışkence etme daha fazla..

Çok ağır bir duygudur mutlaka, nefreti kaldırmakta aynı şekilde ağırdır. Bu nefret , diğer insanlarada sıçramaya başlamış ve tehlikeli hale gelmeye başlamış açıkçası. Bu nefret duygusu, sizi ve her duygunuzu kilitlemiş. Kolay değildir ama mümkün olduğunca bu nefret duygusunu içinizden atmaya çalışırsanız, biraz daha rahatlamış olursunuz. Herşeyin bir hesabı var, yaptıklarınında bir hesabı var, bu anlamda biraz rahatlamaya çalışın. Sizin intikam duygusu hissetmenize gerek yok, eden zaten bulacaktır.

Tabi bu sizin acınızı dindirmeyecektir şuan. Söylemesi kolaydır ama ZAMAN herşeyin ilacı. Dinecek mutlaka. Yardım almanızda da fayda olabilir.

Allah yardımcınız olsun.

Ben simdi yazacagim yorumu daha önce baska bir arakdas icinde yazmistim.
Seni aldatan adamin önce ne Allah katinda, ne toplum icinde nede senin yaninda yeri yok artik.
Simdi aciz olan senmisin yoksa o mu?
Sen gururunuda alip terkedip gidebilen güclü bir kadinsin. O kadar cok kadin varki aldatildigi halde "ben simdi ne yapacagim!" diyebiliyor. Oysa sen basin dik bir sekilde cekip gidebilmeyi göze almissin. Bence cok güclüsün..
Yasadigin öfkeyi inan cok iyi anliyorum. Her aldatilma hikayesini okudugumda yada duydugumda, Allah icimi biliyorya sanki bana yapilmiscasina kin ve nefret duyuyorum o insanlara, haksiz yere evlenecegim adama bile! O yüzden senin bunlari yasamis biri olarak hissettiklerini cok iyi anlayabiliyorum, belkide senin öfkenin ücte birini bile hissetmiyorum, yinede canimi sIkIyor bu tarz seyler.
Ama inan caniminici, kaybeden asla ama asla sen degilsin. Cok klasik bir laf bu deyip gecme sakin, sana yeminle söylüyorum ki kaybeden taraf sen degilsin. Simdi bunu zor anlarsin ama yarin birgün gönlü o kadindan gectiginde kapinda köpek gibi yalvardigini gördügünde anlarsin ne demek istedigimi.
Rabbim bundan sonraki hayatinda seni mutlu etsin, hatta öyle mutlu etsinki, suanki esinden bosandigin icin hergün sükredersin insAllah.
Bir psikologada danismayi unutma canim.

luffee sana tamamen katılıyorum.

lütfen sap ile samanı ayırt etmeye çalışın. Siz sarışın ve de zayıf kırmızı rujlu bayanlara kızmayın. Onların bir suçu yok. eşiniz o tarz kadınlara meyilliymiş ve de bir ilişkiye başlamış.

Eşinizin sizi aldattığı kadın siyah saçlı olsaydı, tüm siyah saçlı kadınlardan mı nefret edecektiniz ? Kötülük gördüğünüz insanların yaşam biçimlerini kriter alıp bunlardan nefret etmeyin.

Siz bir trauma yaşadınız. Bunu 1-2 günde atlatamamanız elbette imkansız. Bir piskoloğa gidin lütfen.

Asla ama aslaaaa kendinizi suçlamayın. Bu sizin eksikliğinizden kaynaklı olan bir durum değildi. Zaten dediğiniz gibi, evliliğinizde sevgi sorunu varmış. Tek taraflı mı sevgi yoktu yoksa her iki taraf mı birbirini sevemedi bilemiyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum. Zaten ilişkiniz 4x4 lük olsaydı, aldatılmanız sizin için çok daha büyük bir trauma olurdu.

Yeni sevgiler, büyük aşklar sizi bekliyor.. zamana güvenin, yaralarınızı sarın ve geleceğe bakın. Spor yapın, sosyal ortamlara girin. Siz teksiniz ve bir benzeriniz daha yok. Hadi kendinizi sevin. Siz buna değersiniz çünki !!

Haklisiniz ama bunlari söylemek senin benim icin cok kolay. Aldatilan kadinin neler yasadigini ne gibi duygulara kapildigini ancak onlar bilirler. Arkadas bütün mini etekli, kirmizi rujlu kadinlarin bozuk kisilikte olmadigini cok iyi biliyordur kanimca. Kendisi öfkesini dile getirmis. Siyah sacli bir bayanla aldatilsaymis eminim siyah sacli bayanlara karsi öfke yagdirirmis, her ne kadar genelleme yapmamasi gerektigini bilsede. Bence detaylara bu kadar takilmayalim bu noktada, yasadigi olayi icinden atmaya calisiyor bizlere derdini acarak. Ayrica birde sadece aldatan erkek hatali degildir, kadin o adamin evli oldugunu bildigi halde adamla beraber olmayi kabul ediyorsa o da en az erkek akdar hatalidir. Ama kocasi esini düsünmüyorsa, elin kadini niye düsünsün derseniz bunada hak veririm, lakin 2. kadinin sucunu hafifletmez bu.

Yaşananlar çok üzücü ve unutması kolay olmayan şeyler. Ancak birşey kafama takıldı, siz sevgisizlikten bahsediyorsunuz yazıda. Sevmediğiniz, sizi sevmeyen biri..neden kendinizi ihanet için üzüyorsunuz o zaman buna anlam veremedim. Bu bana 'kör ölür badem gözlü olur' mantığını hatırlattı. Biraz da kıskançlık kokusu var sanki...Madem sevmiyorsunuz...eee o zaman üzülecek, kahredecek ne var? İnsan olmayan, hiç gerçeklerşmemiş birşeyin bittiğine neden bu kadar takılsın ki?? Kurtulmuşsunuz, sevinin bu duruma ve hayatınıza olması gerektiği gibi yön verip yaşayın gitsin. Kolaylıklar dilerim.

Yapılan yorumları okumadım. Sadece sizin yazınızı okudum ve eminim diğer arkadaşlarda bunu tavsiye etmiştir. Lütfen acilen doktora gidin. Yaşadığınız bu durumun üstesinden tek başına gelmeniz çok zor. Destek almanız gerekiyor.Umarım bu zor günleri atlatırsınız
Ayrıca eşiniz sizi bi '........'la aldattı diye her kadını onun yerine koymamalısınız.Bu konuyu artık düşünmemeye çalışın aklınıza getirdikçe kendinzi daha fazla yıpratıcaksınız
.

canım benim yaa acın çok taze ama bence hemen bi yardım almalısın
haaa onlara gelincede hiç merak etme yanlarına kalmaz
beter olurlar

Yaşananlar çok üzücü ve unutması kolay olmayan şeyler. Ancak birşey kafama takıldı, siz sevgisizlikten bahsediyorsunuz yazıda. Sevmediğiniz, sizi sevmeyen biri..neden kendinizi ihanet için üzüyorsunuz o zaman buna anlam veremedim. Bu bana 'kör ölür badem gözlü olur' mantığını hatırlattı. Biraz da kıskançlık kokusu var sanki...Madem sevmiyorsunuz...eee o zaman üzülecek, kahredecek ne var? İnsan olmayan, hiç gerçeklerşmemiş birşeyin bittiğine neden bu kadar takılsın ki?? Kurtulmuşsunuz, sevinin bu duruma ve hayatınıza olması gerektiği gibi yön verip yaşayın gitsin. Kolaylıklar dilerim.

Arkadaşa katılıyorum.Zaten sevgisizlik vardı diyosunuz neden bu kdr hırpalıyorsunuz kendinizi,sizi bu ruh hailne getiren birisi için değmez.Spor yapın,seyehat edin sizi dağıtacak ne varsa onları yapın ve en kısa sürede bir şekilde toparlayın kendinizi,koyvermeyin..Allah yardmcnz olsn..

Biran için ne yazacağımı bilemedim...

Tüylerim diken diken oldu...

Arkadaşım sana sonuna kadar hak veriyorum söylediklerinde.

Eminim söyleyemediğin yada söylemek istemediğin o kadar çok şey vardır ki onları bilmememe rağmen onlarda da gene sana hak veriyorum !

Çünkü aldatmanın hiçbir bahanesi olmaz olamaz .

Bir erkek aldatıyorsa bu onun karaktersizliği,rezilliği,adiliği,insanlıktan da çıkışıdır..

Kendini yıpratman senden başkasına zarar vermez inan ki.

Onları Allaha havale et,bu yaptıkları yanlarına kar kalmayacak bundan eminim ve sen de emin ol...

Şuan haklı olarak bir buhran içindesin.Kendi yerine bir başkasının tercih edilmesini kabullenememek söz konusu çünkü.

Aldatılma travması yaşıyorsun,bunu atlatmak için bir uzmandan mutlaka bir destek alman gerekiyor.

Arkadaşa katılıyorum.Zaten sevgisizlik vardı diyosunuz neden bu kdr hırpalıyorsunuz kendinizi,sizi bu ruh hailne getiren birisi için değmez.Spor yapın,seyehat edin sizi dağıtacak ne varsa onları yapın ve en kısa sürede bir şekilde toparlayın kendinizi,koyvermeyin..Allah yardmcnz olsn..

sevgili lilyum2 ve hera42, evet sevgisizlik vardı ama bu benden kaynaklı değildi. Hani derler ya aşkın gözü kördür diye.. ben eşimi o kadar çok seviyordum ki gözüm hiçbirşeyi görmüyordu onun bana olan sevgisizliği ve ilgisizliği bile onu benden soğutamıyordu. Deseler evliliğin için canını ver, gözümü kırpmadan verirdim canımı bir an bile düşünmezdim.

Ama 1 senedir bana yaşattığının tek tanımı "duygusal şiddet ve manevi eziyet" şiddet illa ki tekmeyle tokatla sözle olacak değil ya... sürekli bende suç buluyordu sürekli kendimi eleştiriyordum ve hiç keyifli değildim.

Meğer herşeyin sebebi o kadınmış...

sevgili lilyum2 ve hera42, evet sevgisizlik vardı ama bu benden kaynaklı değildi. Hani derler ya aşkın gözü kördür diye.. ben eşimi o kadar çok seviyordum ki gözüm hiçbirşeyi görmüyordu onun bana olan sevgisizliği ve ilgisizliği bile onu benden soğutamıyordu. Deseler evliliğin için canını ver, gözümü kırpmadan verirdim canımı bir an bile düşünmezdim.

Ama 1 senedir bana yaşattığının tek tanımı "duygusal şiddet ve manevi eziyet" şiddet illa ki tekmeyle tokatla sözle olacak değil ya... sürekli bende suç buluyordu sürekli kendimi eleştiriyordum ve hiç keyifli değildim.

Meğer herşeyin sebebi o kadınmış...

Kelimelerimi özenle ve dikkatle seçmeye çalışıyorum ...

O kadını suçluyorsun anlıyorum ama suçun sadece o kadında olmadığını da bilmeni istiyorum...

Hani demişsin ya sarışınlardan felan nefret eder oldum diye...Kadın esmer olsa esmerlerden de nefret edecektin.

Meselenin kırmızı rujla,iç çamaşırlarıyla,mini etekle alakası yok.

Mini etek giyen tüm bayanlarda nefret etmeni şuanki psikolojine ve içinde bulunduğun zor duruma bağlıyorum.

Mini etek değil de pantalonlu bir bayanla aldatsaydı tüm pantalon giyenlerden nefret edecekmiydin.

Meseleyi bunlara bağlama...Mesele eşinde...

İçinde bulunduğun durum zor çok zor anlıyorum,anlamaya çalışıyorum empati yaparak.

Bir uzmana gitmeyi düşünüyormusun?

gecmis olsun öncelikle allah bir daha göstermesin
cok etkilenmissiniz hakli olarak durumdan
bence en iyisi piskolojik destek almak gibi görünüyor
allah yardimciniz olsun

Canım Allah yardımcın olsun hiç kolay değil tabiki.
Fakat sevgisizlikten bahsetmişsin de zaten bir evliliğin yapı taşıdır sevgi.Acaba hiçbi zaman birbirinizi sevmedinizmi eşinizle?
Yoksa sonradan mı böyle oldunuz.
Zaten bir erkek karısını seviyorsa eğer asla böyle bişey yapmaz.
Ama sevmiyorsa ve üstüne üstlük kanı bozuksa o erkekten herşey beklenir.Doğru olanı ise öyle bir erkeğin eşinden boşanıp sonra istediğini yapmasıdır.
Allah sabır versin derdine derman versin :Saruboceq:

Arkadaslar sevgisizlikte olsa, verilen bir emek var. Her ne olursa olsun, sevmedigin ama ayni yastiga bas koyup esin kabul ettigin bir insanin bile sizi aldatmasi cok acidir bence. Düsünsenize koynunuza girdiginiz adamin teni baska tene degiyor ve tekrar sizinle oluyor.
Zaten anladigim kadari ile arkadasin esine olan sevgisi bitmemis. Tam tersine esinin sevgi göstermedigini ve ilgisiz oldugunu söylüyor. Bu dahada bir aci olay, seviyorsunuz sevilmiyorsunuz, üstelik aldatiliyorsunuz. Rabbim kimsenin yuvasini yikmasin ne zor birsey.

Unutma duygusu insana verilmiş en büyük nimettir. şöyle bir düşündüğümüz zaman hayatımızda neler olup bitiyor.neler geçiyor başımızdan iyi kötü.ölümlere bile alışıyoruz hayatımıza devam ediyoruz.
tahmin ediyorum ki şu olanları yaşamak yerine karşınızdaki şahsın ölmesini yeğlerdiniz ama maalesef başımıza gelecek olanları kendimiz belirleyemiyoruz.
bize verilenlerle bu hayatı sürdürüyoruz.
ne yazık ki böyle talihsiz bir olayla karşı karşıya kalmışsınız.asla kolay değildir muhakkak.
fakat olanlara isyandır içinde bulunduğunuz duygu.belki kabul etseniz acınız daha hafifler.karşınızdakinin neleri kaybettiğini bir düşünün.sevgi dolu bir eş,dost,sırdaş,sadık bir sevgili,hayat arkadaşı,kötü gün dostu,ve daha neler.
peki siz ne kaybettiniz hangi vasıflardaki birini kaybettiniz bunları düşünün.aslında kaybettiğiniz hiçbirşey yok ki bu öfke niye?
hayat çok hızlı akıyor kimse buna engel olamıyor saniyede değil salisede bile bu dünyada neler değişiyor kimler neler yaşıyor.yani hiçbirşey olduğu gibi kalmıyor.bizler yeri geliyor farkında olmadan bile yaptığımız hataların kırdığımız kalplerin vebalini ödemek zorunda kalıyoruz kalır mı ki sizi bunca isyana sürükleyen kişilerin yanına bunca yaptıkları.
adaletlilerin en adaletlisine havale edin bunlarda geçecek ya sabır!

kendine zarar veriyorsun içindeki nefretinle.. Bırak nefret etme.. Bi duygu Beslememeye çalışş.. nefret çook yıkıcı Bir duygudur ve en çok Bize zarar verir..

seni o kadar iyi anlıyorum ki. aynı seyi ben de yasadim gecen ay, sevdigim adam beni aldattı ve bırakıp o kadına gitti, icimdeki ofke ve nefret hala gecmedi. ustelik surekli bana yalanlar soyluyordu, beni cok seviyordu falan. sonra kadını ogrendim, o inkar etti. kadini buldum sordum, o ise dogruladı. bana hakaretler ederek, gururumu ayaklar altına alarak, hayatımı parçalayarak, o kadınla mutlu olmaya gitti. cok üzgün ve ofkeliyim senin gibi ve nasıl gecirecegim bilmiyorum. 1 aydır gözyası dokuyorum ve en az benim kadar acı ceksinler diye diliyorum. umarım bana ettigi tüm hakaretler kendi basına gelir. uyku uyuyamıyorum, ofkeyle kalkıyorum.

zaman herseyin ilacıdır diyorum, baska bir cozum bulamıyorum, umarım senin icin de zaman ilac olur.

Back
X