C
Chevi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kIrmIzI_BaLIk
bekar erkek mı yok..
kadının düşmanı gene bı kadın.
hayyy ALLAH ım ya..
kadının düşmanı gene bı kadın.
hayyy ALLAH ım ya..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
luffee sana tamamen katılıyorum.
lütfen sap ile samanı ayırt etmeye çalışın. Siz sarışın ve de zayıf kırmızı rujlu bayanlara kızmayın. Onların bir suçu yok. eşiniz o tarz kadınlara meyilliymiş ve de bir ilişkiye başlamış.
Eşinizin sizi aldattığı kadın siyah saçlı olsaydı, tüm siyah saçlı kadınlardan mı nefret edecektiniz ? Kötülük gördüğünüz insanların yaşam biçimlerini kriter alıp bunlardan nefret etmeyin.
Siz bir trauma yaşadınız. Bunu 1-2 günde atlatamamanız elbette imkansız. Bir piskoloğa gidin lütfen.
Asla ama aslaaaa kendinizi suçlamayın. Bu sizin eksikliğinizden kaynaklı olan bir durum değildi. Zaten dediğiniz gibi, evliliğinizde sevgi sorunu varmış. Tek taraflı mı sevgi yoktu yoksa her iki taraf mı birbirini sevemedi bilemiyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum. Zaten ilişkiniz 4x4 lük olsaydı, aldatılmanız sizin için çok daha büyük bir trauma olurdu.
Yeni sevgiler, büyük aşklar sizi bekliyor.. zamana güvenin, yaralarınızı sarın ve geleceğe bakın. Spor yapın, sosyal ortamlara girin. Siz teksiniz ve bir benzeriniz daha yok. Hadi kendinizi sevin. Siz buna değersiniz çünki !!
Yaşananlar çok üzücü ve unutması kolay olmayan şeyler. Ancak birşey kafama takıldı, siz sevgisizlikten bahsediyorsunuz yazıda. Sevmediğiniz, sizi sevmeyen biri..neden kendinizi ihanet için üzüyorsunuz o zaman buna anlam veremedim. Bu bana 'kör ölür badem gözlü olur' mantığını hatırlattı. Biraz da kıskançlık kokusu var sanki...Madem sevmiyorsunuz...eee o zaman üzülecek, kahredecek ne var? İnsan olmayan, hiç gerçeklerşmemiş birşeyin bittiğine neden bu kadar takılsın ki?? Kurtulmuşsunuz, sevinin bu duruma ve hayatınıza olması gerektiği gibi yön verip yaşayın gitsin. Kolaylıklar dilerim.
Arkadaşa katılıyorum.Zaten sevgisizlik vardı diyosunuz neden bu kdr hırpalıyorsunuz kendinizi,sizi bu ruh hailne getiren birisi için değmez.Spor yapın,seyehat edin sizi dağıtacak ne varsa onları yapın ve en kısa sürede bir şekilde toparlayın kendinizi,koyvermeyin..Allah yardmcnz olsn..
sevgili lilyum2 ve hera42, evet sevgisizlik vardı ama bu benden kaynaklı değildi. Hani derler ya aşkın gözü kördür diye.. ben eşimi o kadar çok seviyordum ki gözüm hiçbirşeyi görmüyordu onun bana olan sevgisizliği ve ilgisizliği bile onu benden soğutamıyordu. Deseler evliliğin için canını ver, gözümü kırpmadan verirdim canımı bir an bile düşünmezdim.
Ama 1 senedir bana yaşattığının tek tanımı "duygusal şiddet ve manevi eziyet" şiddet illa ki tekmeyle tokatla sözle olacak değil ya... sürekli bende suç buluyordu sürekli kendimi eleştiriyordum ve hiç keyifli değildim.
Meğer herşeyin sebebi o kadınmış...