• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfke doluyum kor gibi yakıyor !!!!

ben başka bir konuda "eşim yaparsa aynısını bende on ayaşatırım" dediğimde şaşıran arkadaşlar vardı...
hadi gel de çık işin içinden...
adamdan boşansan ne olur ki;
o zaten yapabileceği en büyük kötülüğü yapmış...
ne denir bilemiyorum ama sabır sanırım şu durumda başka yapılacak bişi yok.
eminim zamanla hafifleyecektir acınız, zor olsa da...
o adam karaktersizmiş en başta, siz ne yapsanız bi anlamı olmayacak o yüzden...

acıma ortak oluyorsunuz ya bu dünyada yanlız olmadığımı hissediyorum hepinizden Allah razı olsun... bende özel mesaj atamıyorum henüz mesaj sayım 50 olmamış çünkü. çok mantıklı şeyler söylüyorsunuz umarım zamanla bu duygum hafifler..

acıma ortak oluyorsunuz ya bu dünyada yanlız olmadığımı hissediyorum hepinizden Allah razı olsun... bende özel mesaj atamıyorum henüz mesaj sayım 50 olmamış çünkü. çok mantıklı şeyler söylüyorsunuz umarım zamanla bu duygum hafifler..

arkadaşım sana özelden mesaj attım ... kendine iyi bak .. biz hep buradayız merak etme sen...

Acına ortak olabilsek..... Keşke acını senden alabilsek.....
Yalnız değilsin, yanındayız, lütfen kendine dikkat et.

evet keşke alabilsek hepsini...
hayatta benim de tahammül edemeyeceğim tek şey aldatılmak diye düşünmüşümdür hep...
hernekadar seni anlıorum desem de evet acının çok büyük olduğunu düşünebiliyorum ama yine de bilemem içinde kopanların sana çektirdiklerini...
Allah düşmanımın başına vermesin...
Ama şunu unutma;
Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz...
Yuva yıkanın yuvası olmazmış.bunu zamanla onlar da görecekler, o karaktersiz adam da senin kıymetini anlayacak ama iş işten çoktan geçmiş olacak...
Eminim ki bigün herşey girecektir yoluna...
Benim eşimin babası da aynı şeyi yapmış; aldatma vs. kadını zorla boşamış... geçen haberini aldık eşini boşamasına sebep olan kadın da boynuzu takmış ona. etme bulma dünyası; yaptığının aynını Allah ona da yaşattı... üstelik çocukları da yok yanında şuanda kimsesiz kaldı...
şimdi çok pişman ama neye yarar?

küçük bir çocuğun olduğunu düşün. 1 1,5 yaşında. senin sevgine , şefkatine ve merhametine muhtaç. ama senin onu sürekli eşine kızıp dövdüğünü düşün ardından. o çocuğu yerden yere attığını. orasını burasını tırnakladığını. ve bunların hepsini aslında eşine kızdığın için yaptığını. değermi.

sen o çocuksun güzelim. yüreği beş para etmez bir adam için kendini bu kadar yaralamana, canını bu kadar yakmana değermi.

ama biz kadınlar sadistizdir. canımız yakmaya bayılırız. bundan zevk alırız bazen.

şunuda unutma , yasak aşklar hiç bi zaman mutl olamaz.
1 günahtır allahın laneti üzerlerinde
2 senin vebalin üzerlerinde
3 bugün seni aldatan yarın onu aldatır.

Yaşanılan Çok Beter Bir Durum Ama Hayat Devam Edecek Senin İçin..

Lütfen Onlar Hayatlarına Mutlu Bi Şekilde Devam Ederken Sen Kendini Böyle Cezalar Verme!

Bi Uzmanla Görüşmelisin..

bana kızanlar olacak ama
o kadını dövmeden rahatlayamazsınız...bilmiyorum ..veya psikolojik yardımda alabilirsiniz
dr larımız sayesinde de atlatabilirsiniz

Benim eşimin babası da aynı şeyi yapmış; aldatma vs. kadını zorla boşamış... geçen haberini aldık eşini boşamasına sebep olan kadın da boynuzu takmış ona. etme bulma dünyası; yaptığının aynını Allah ona da yaşattı... üstelik çocukları da yok yanında şuanda kimsesiz kaldı...
şimdi çok pişman ama neye yarar?

Keske ben de bunun haberini alabilsem, en az benim kadar acı cektiklerini gorsem, yüregime su serpilse. Allah Buyuk.

Aldatılmanın acısı cok buyuk, yasamadan bilinmez, Allah kimseye de yasatmasın, hele ki siz hala seviyorken, buyuk bir hayalkırıklıgı, ofke, dindiremediginiz bin turlu negatif duygu.
Umarım en kısa zamanda gececek umarım...

biz kadınlar bence bir çok sınıfa ayrılıyoruz
kocasını aldatanlar..
başkasının evli erkeklerini ayartanlar
asla evli erkeklerle birlikte olmam diyenler
ne yaparsa yapsın kocasının onu bir şekilde aldattığı kadınlar
kocasına aşık ,ama kocasının asla dikkatini çekmeyenler
kocası ona aşık ama gözü başkasında olan kadınlar....
sadece maddiyat için birlikte olup bir süre sonra kocasını terk edenler
bizim gibi anaç kadınlar..şuan düşündümde say say bitmeyecek gibi

değerli arkadaşım çok geçmiş olsun.çok büyük yara almışsın. ama iyiki durumu erken farketmişsin. ya yıllarını aldatılarak geçirseydin??

düşün şimdi ; eşin karısını yani seni aldatıp o kadına gitti. o kadında evli bir erkekle beraber oldu.. sence aralarında birbirine güven duygusu olabilirmi.. aslında seni değil kendilerini aldattılar..

asla kendini hırpalama.. diğer insanlara da nefret duyma.. en kısa zamanda psikolojik yardım al kendine. çünkü biz kadınlar çok aşık oluyoruz be. sonrada acıyı biz çekiyoruz.. sakinleş. kendini dinle. sakın hayatınla ilgili ani kararlar verme.. ama yavaş yavaş değişikliklere yönel. seni meşgul edecek şeyler bul.

o hata yaptığını anlayıp sana dönse bile hiç bir şey eskisi gibi olmaz... yaralı bir aslansın şimdi sen. öfkeli.. canı yanan.. korkan... sımsıkı tutun artık kendi hayatına..

zaten geri dönse bile kesinlikle kabul etmem, ben onunla artık aynı evde yaşasam bile bir yabancıdan farksız olurum yapamam zaten onun da böyle bir derdi yok karaktersizmiş.. artık yeni bir hayat başlaycak benim için.

zaten geri dönse bile kesinlikle kabul etmem, ben onunla artık aynı evde yaşasam bile bir yabancıdan farksız olurum yapamam zaten onun da böyle bir derdi yok karaktersizmiş.. artık yeni bir hayat başlaycak benim için.

Her tercih bir diğerinden vazgeçiştir. O diğerini tercih etmiş ve sizi kaybetmiş. Boşanma aşamasındasınız sanırım ve en doğrusunu yapıyorsunuz. Aldatılmak mutlaka can yakar, ben nerde hata yaptım diye sakın düşünmeyin. Bazı erkekler zayıf karakterli ve aciz oluyorlar. Sakın yıkılmayın ve onları mutlu etmeyin.Psikolojik destek alıyormusunuz peki? İnanın bir insan için üzülmeye değmez, biliyorum kelimeler kıyafeyetsiz kalır şimdi ne desek size? ama dediğiniz gibi yeni bir hayat sizi bekliyor. Sakın yıkılmayın her zamankinden daha şık ve güzel olun, kimse vazgeçilmez değildir, mutlaka sizinde yüreğinize göre biri çıkacaktır. Gün gelip kesin pişman olacaktır sakın ola konuşmayın onunla.Kesinlikle görüşmeyin hiç bir şekilde. Gün gelecek buda geçecek. Herşey gönlünüzce olsun arkadaşım..

Kırmızı Balık nasılsın?, ben iyi olmaya calısıyorum, cok iyi degilim, zaman herseyin ilacı, Allaha havale ettim onları, olanların hicbiri benim sucum degildi, karaktersiz bir adamı sevmisim ve ben elimden geleni yaptım but tur olaylar olmasın diye ama vicdansız, merhametsiz, yarınını dusunmeden yasayan insanlar bunlar. Ah alıyorlar, Allah bize saglık sabır versin, kimseyi de bu duruma dusurmesin.
Kendine cok iyi bak canım

Back
X