- Konu Sahibi kIrmIzI_BaLIk
msnde konusabilsek, sana ozel msj atamıyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acıma ortak oluyorsunuz ya bu dünyada yanlız olmadığımı hissediyorum hepinizden Allah razı olsun... bende özel mesaj atamıyorum henüz mesaj sayım 50 olmamış çünkü. çok mantıklı şeyler söylüyorsunuz umarım zamanla bu duygum hafifler..
acıma ortak oluyorsunuz ya bu dünyada yanlız olmadığımı hissediyorum hepinizden Allah razı olsun... bende özel mesaj atamıyorum henüz mesaj sayım 50 olmamış çünkü. çok mantıklı şeyler söylüyorsunuz umarım zamanla bu duygum hafifler..
şunuda unutma , yasak aşklar hiç bi zaman mutl olamaz.
1 günahtır allahın laneti üzerlerinde
2 senin vebalin üzerlerinde
3 bugün seni aldatan yarın onu aldatır.
Benim eşimin babası da aynı şeyi yapmış; aldatma vs. kadını zorla boşamış... geçen haberini aldık eşini boşamasına sebep olan kadın da boynuzu takmış ona. etme bulma dünyası; yaptığının aynını Allah ona da yaşattı... üstelik çocukları da yok yanında şuanda kimsesiz kaldı...
şimdi çok pişman ama neye yarar?
zaten geri dönse bile kesinlikle kabul etmem, ben onunla artık aynı evde yaşasam bile bir yabancıdan farksız olurum yapamam zaten onun da böyle bir derdi yok karaktersizmiş.. artık yeni bir hayat başlaycak benim için.