Yaşadıklarını okuyunca bir an acaba bunları ben mi yazdım diye şüpheye düştüm. Çünkü ben de çok benzer şeyler yaşadım yakın zamanda. Bu yüzden seni en iyi anlayabilecek insanlardan biriyim. İçinin öfke dolu olması çok normal, bu aralar ben de aynı şeyi yaşıyorum çünkü, ama gerçekten zamanla geçiyor. Zamanın herşeyin ilacı olduğuna inan ve bu arada sürekli kendinle ilgilen, sosyalleş seni seven değer veren insanlarla ol, hayatında yenilikler yap. Ben de bilirim bazen öfkeden deliye dönüp sessizce yumrukları sıkmanın nasıl bir şey olduğunu, anlattığın şeylerin hemen hemen aynısını yaşadım. Ama dediğim önerileri uygularsan kafanı meşgul etmiş olursun ve bir bakarsın ki gün gelir sen ne olduğunu anlamadan aklından çıkmış oluverir. Fazla evde durma, dediğim gibi kendini dışarı at, alışveriş yap, aynaya bak ne kadar güzel bir bayan olduğunu düşün, sana bunu yapanlara sadece ACI. Çünkü onlar acınacak durumda zavallı insanlar, sense güçlüsün, öyle olmalısın. Onlara acı, onların ne kadar küçük insanlar olduğunu düşün ve böyle küçük insanlara bir saniye bile ayırıp kafa yormanın senin hayatından bir kayıp olduğuna inan. Herşey geçecek inan bana.