• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfke doluyum kor gibi yakıyor !!!!

kirmizi balik uzun zamandir yoksun
umarim daha iyisindir!

not: tam bir sene önceki konu
madamks tasiyacak konu bulamayinca arsivlere basladi anlasilan :1:

Neler yaşadığını tahmin ettiğim için bir şeyler daha yazmak istedim. Diğer yorumumda belirttiğim gibi işe öncelikle kendine değer vermekle ve onları küçük görmekle başlayabilirsin. Bırak işte, hakettiklerini yani birbirlerini bulmuşlar zaten ne kadar mutlu olabilirler ki bu şekilde? Ama sen kendin için bir şeyler yaparsan herşeye sıfırdan başlayıp çok mutlu olabilirsin. Önünde uzun güzel mutlu bir hayat olduğuna inan. Zaten ilahi adalet var, mutlaka bir şekilde eşin çok pişman olacak ya da acı çekecek, bu %100 olacak bir şey, bunu bil, yani o şu an belki mutlu olabilir ama gün gelir devran döner bunu unutma. Senin çektiğinin belki bin katını çekecek zaten ama sen bunu düşünme şimdi. Sadece kendine odaklan. Kendini kötü hissettiğinde, hani o yumruklarını sıktığın anlarda kendini başka bir şey düşünmeye zorla. Hayatında iyi olan herhangi bir şeyi getir aklına, bu seni seven bir arkadaşın, ailen, işin vs olabilir. Yani seni mutlu eden biri ya da birşey illa ki vardır bunu düşün, hayaller kur geleceğe dair. İnançlı bir insandan dua et Allah'a, onları Allah'a havale et, Allah herşeyin en doğrusunu bilir ve yapar. Belki de seni böyle bir adamdan kurtartı, yani bu senin için iyi bir şey, bunu düşün. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Üzülmeye değmez ya, boşver eşin ya da o kadın gibi zavallı insanları, mutlu olmaya bak.

Yaşadıklarını okuyunca bir an acaba bunları ben mi yazdım diye şüpheye düştüm. Çünkü ben de çok benzer şeyler yaşadım yakın zamanda. Bu yüzden seni en iyi anlayabilecek insanlardan biriyim. İçinin öfke dolu olması çok normal, bu aralar ben de aynı şeyi yaşıyorum çünkü, ama gerçekten zamanla geçiyor. Zamanın herşeyin ilacı olduğuna inan ve bu arada sürekli kendinle ilgilen, sosyalleş seni seven değer veren insanlarla ol, hayatında yenilikler yap. Ben de bilirim bazen öfkeden deliye dönüp sessizce yumrukları sıkmanın nasıl bir şey olduğunu, anlattığın şeylerin hemen hemen aynısını yaşadım. Ama dediğim önerileri uygularsan kafanı meşgul etmiş olursun ve bir bakarsın ki gün gelir sen ne olduğunu anlamadan aklından çıkmış oluverir. Fazla evde durma, dediğim gibi kendini dışarı at, alışveriş yap, aynaya bak ne kadar güzel bir bayan olduğunu düşün, sana bunu yapanlara sadece ACI. Çünkü onlar acınacak durumda zavallı insanlar, sense güçlüsün, öyle olmalısın. Onlara acı, onların ne kadar küçük insanlar olduğunu düşün ve böyle küçük insanlara bir saniye bile ayırıp kafa yormanın senin hayatından bir kayıp olduğuna inan. Herşey geçecek inan bana.

matahari siz aldatılmamıştınız sanırsam.. hatırladığım kadarıyla siz ayrılmak istediğinizde bayılma taklidi yapan eve bi gidip bi gelen, siz arayıp sormadığınız zaman peşinizde koşan, terkedilmekten deli gibi korkan ama bazen kendi de terkeden ayrılıp ayrılmadığı bi türlü belli olmayan tuhaf bi eşiniz vardı.. yanlış mı hatırlıyorum acaba :/

matahari siz aldatılmamıştınız sanırsam.. hatırladığım kadarıyla siz ayrılmak istediğinizde bayılma taklidi yapan eve bi gidip bi gelen, siz arayıp sormadığınız zaman peşinizde koşan, terkedilmekten deli gibi korkan ama bazen kendi de terkeden ayrılıp ayrılmadığı bi türlü belli olmayan tuhaf bi eşiniz vardı.. yanlış mı hatırlıyorum acaba :/

Evet doğru hatırlıyorsun aslında, eşim bunları yaptı, kendisine kötü davranınca peşimden koşar, biraz yüz versem çeker giderdi, bir gelip bir gider en ufak sorunda eşyalarını toplayıp annesinin evine kaçardı, yani aynen dediğin gibi tuhaf bir insan işte. Aldatılma konusuna gelince, biraz farklı oldu o durum, biz kısa süreli ayrılıklar yaşadık ama her ayrılıkta yemeyip içmeyip biz kavga ettiğimizin ertesi günü koşa koşa işyerindeki hatunlara kur yapan bir adam kendisi. İlişki boyutunda bir aldatma değil belki ama başka kadınlara aşk mailleri mi atmadı, çiçekler mi göndermedi, ohooo yani. Ben bunları da aldatma sayarım o yüzden. Şu an boşanıyoruz zaten, artık ne hali varsa görsün, gitsin istediğine kur yapsın, kendi kaybetti.

Son düzenleme:
Evet doğru hatırlıyorsun aslında, eşim bunları yaptı, kendisine kötü davranınca peşimden koşar, biraz yüz versem çeker giderdi, bir gelip bir gider en ufak sorunda eşyalarını toplayıp annesinin evine kaçardı, yani aynen dediğin gibi tuhaf bir insan işte. Aldatılma konusuna gelince, biraz farklı oldu o durum, biz kısa süreli ayrılıklar yaşadık ama her ayrılıkta yemeyip içmeyip biz kavga ettiğimizin ertesi günü koşa koşa işyerindeki hatunlara kur yapan bir adam kendisi. İlişki boyutunda bir aldatma değil belki ama başka kadınlara aşk mailleri mi atmadı, çiçekler mi göndermedi, ohooo yani. Ben bunları da aldatma sayarım o yüzden. Şu an boşanıyoruz zaten, artık ne hali varsa görsün, gitsin istediğine kur yapsın, kendi kaybetti.

Senin için iyi oldu arkadaşım gel gitleri olan bir insan ne istediğini bilmeyen birinden kurtuldun .Hakettiğin mutluluğu yaşarsın inş.

Back
X