• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfke doluyum kor gibi yakıyor !!!!

Keske ben de bunun haberini alabilsem, en az benim kadar acı cektiklerini gorsem, yüregime su serpilse. Allah Buyuk.

üzülme canım zaman lazım bunlar için... adam ettiğini buldu ama yıllar geçti üstünden... sabır... sen onları Allaha havale et ettiklerini bulacaklarını bil ve kendine güzel bi hayat kur... herkesi kıskandıracak... :teselli:

zaten geri dönse bile kesinlikle kabul etmem, ben onunla artık aynı evde yaşasam bile bir yabancıdan farksız olurum yapamam zaten onun da böyle bir derdi yok karaktersizmiş.. artık yeni bir hayat başlaycak benim için.

Evet canim yeni bir hayat baslayacak senin icin.. Ve hayatini guzellestirmeye calis iki soysuzun sana verdikleri aciyla donatma hayatini.. Onlarin alcakliklari golgelemesin hayatini sadece sana guc versin.. Ve boyle bir karaktersiz insanin gercek yuzunu gordugun icin sukret Allaha.. kendini sansli say acilarina ragmen..

Çok ama çok normal şeyler yaşıyorsunuz... Yazdıklarınızı okurken kendi aldatılmışlığım ve o zamanki yaşadıklarım aklıma geldi. Harfi harfine ben de yaşadım bunları, harfi harfine...

Yapmanız gereken tek şey var, affetmek... Biliyorum bu çok acımasızca bir yorummuş gibi gelecek size. Hatta belki bana da kızacaksınız "bu da sanki kolaymış gibi atıp tutuyor oturduğu yerden" diye... Ayrılmak üzere olduğunuz adama hakaretler yağdırmamdı hoşunuza gidecek olan belki de...

Hiç kolay değil, biliyorum. Benim yaşadığımın üzerinden 2 sene geçti. Ama hala daha yolda saçlarını siyah üzerine sarıya boyatmış, bronz tenli, ince ve uzun kadınları görünce içimden bir öfke kıvılcımı yükseliyor... Ama artık bana acı çektirmesine izin vermiyorum. Affediyorum ve bırakıyorum...

Siz de en azından içinizdeki öfkeye değil de affetmeye yöneltmeye çalışabilirsiniz kendinizi... Sizin onları affetmemeniz inanın onların hiç umurunda değil. Siz affetmeyerek, kininizi büyüterek sadece ve sadece kendinize zarar verirsiniz... Affedip bırakmak tek kurtuluş yolu, TEK...

Unutmayın, GEÇMİŞ KÜLDÜR! Bunu hayatınızda açılan yeni bir sayfa gibi görün... Anınızı kızgınlığınızla, kininizle, acınızla siyahlara boyamayın... Siyah da elbette hayatın renklerinden biri, ama hayatın tek rengi değil. Daha nice nice renkler, nice nice yaşanacaklar var önünüzde... Kırmızılar, pembeler, griler, morlar, sarılar, yeşiller... İnsan ne yaparsa kendine yapar... Ya kendi iyiliğine, ya da kendi kötülüğüne...

Ha bu arada... Bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey var ki, insanoğlunun bir duyguyu eskisi gibi yaşaması sadece beyin yeni sinir ağları örene dek devam ediyor... Eğer acınızı beslemezseniz, beyniniz yeni nöronlar geliştirecek ve kaçınılmaz son; UNUTACAKSINIZ...

ne güzel yazmışsın öyle.

Herzamankinden çok daha bakımlı ol bence o adam seni görünce nasıl kaybettim bun onu desin. Artı psikoloğa git konusmak bile iyi gelir onlar cok güzel konusuyor..

çok üzüldüm ,insanın perişan olup seni perişan eden kişinin mutlu olması hiç seni tınmaması çok zor ,, başıma geldi ama akrabamdı eşim değildi çok şükür ,,o yüzden biliyorum ki sizin çektiğiniz acı benimkinin milyon katı ..bir psikiyatra görünün ,,ilaç tedavisi şart bu dönemde ... çok büyük bir travma yaşıyorsunuz çünkü..

keskın sırke kupune zarar...
bukadar ofkelı olmakda sadece sızı yıpratır belkı fark etmezsınız ama allah korusun fızıksel olarak hastalık olarakda cıkabılır..bıraz sakın olun ortam degısıklı yapın aklınızı toparlayın ..
sevgısız olab bı evlılıkden kurtuldnuz ıcınde uzulmeyın elbette sızı hak eden bırıyle karsılasırsınız..

Çok ama çok normal şeyler yaşıyorsunuz... Yazdıklarınızı okurken kendi aldatılmışlığım ve o zamanki yaşadıklarım aklıma geldi. Harfi harfine ben de yaşadım bunları, harfi harfine...

Yapmanız gereken tek şey var, affetmek... Biliyorum bu çok acımasızca bir yorummuş gibi gelecek size. Hatta belki bana da kızacaksınız "bu da sanki kolaymış gibi atıp tutuyor oturduğu yerden" diye... Ayrılmak üzere olduğunuz adama hakaretler yağdırmamdı hoşunuza gidecek olan belki de...

Hiç kolay değil, biliyorum. Benim yaşadığımın üzerinden 2 sene geçti. Ama hala daha yolda saçlarını siyah üzerine sarıya boyatmış, bronz tenli, ince ve uzun kadınları görünce içimden bir öfke kıvılcımı yükseliyor... Ama artık bana acı çektirmesine izin vermiyorum. Affediyorum ve bırakıyorum...

Siz de en azından içinizdeki öfkeye değil de affetmeye yöneltmeye çalışabilirsiniz kendinizi... Sizin onları affetmemeniz inanın onların hiç umurunda değil. Siz affetmeyerek, kininizi büyüterek sadece ve sadece kendinize zarar verirsiniz... Affedip bırakmak tek kurtuluş yolu, TEK...

Unutmayın, GEÇMıŞ KÜLDÜR! Bunu hayatınızda açılan yeni bir sayfa gibi görün... Anınızı kızgınlığınızla, kininizle, acınızla siyahlara boyamayın... Siyah da elbette hayatın renklerinden biri, ama hayatın tek rengi değil. Daha nice nice renkler, nice nice yaşanacaklar var önünüzde... Kırmızılar, pembeler, griler, morlar, sarılar, yeşiller... ınsan ne yaparsa kendine yapar... Ya kendi iyiliğine, ya da kendi kötülüğüne...

Ha bu arada... Bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey var ki, insanoğlunun bir duyguyu eskisi gibi yaşaması sadece beyin yeni sinir ağları örene dek devam ediyor... Eğer acınızı beslemezseniz, beyniniz yeni nöronlar geliştirecek ve kaçınılmaz son; UNUTACAKSINIZ...

Kesinlikle... Çok Güzel yazmışsınn..
Zaman herşeyin ilaçıdır unutucaksındır.. Güçlü Ol Yeterki..
Allah Yardımcınn Olsunn..

eşinizin sizi aldatmasına üzülmeyin boşvern gitsin zaten size sevgisi olmayan umursamayan birisymş sizden kurtulmak için de aldatmş.aldatmasına kızacağınıza kendinize bu şeklde telkn verin ii ki aldatmş da bu sevgszlk sıkıntı ve bunalmdan kurtlmuşsunz.zaten ne kendisi ne ailesi arayp sormamış daha neyi dert edecksinz.şimdi kesnlkle emin adımlarla arkaya bakmadan hayatta ilerlemenz gerekli. rahatsnz artk sizi mutsz eden saygısı olmayan birinden kurtldunz.

eşim diyırsunuz ama profilinizde bekar yazıyor neyse...tahmin edebiliyorum lah sabır versin güçlü olmaya çalışın hayatın insana ne getiriceği belli olmuyo inanın

eşiniz şu anda o kadınla mı birlikte?
siz nasıl öğrendiniz olayı?

mini etekle dekolteyle ilgisi yok bunun... siz sadece aldatma olayını hatırladığınız için tepki gösteriyorsunuz bu olaylara.

psikoloik yardım almanızı tavsiye ederim. sanırım depresyon ve anksiyete geçiriyorsunuz.

konuyu hortlatmak moda oldu galiba derkeeennn.... konuyu okuyunca cok üzüldüm :59:
Allah acil sabirlar versin baska ne diyim :59::59:

okuyunca tüylerim diken diken oldu herzaman derler aslında ^kadın kadının kurdudur diye^ allah sabır versin çok zor birşey ama bu öfkeyle giderseniz kendinize zararınız olur yuva yıkanın yuvası olmaz allah herkesi bildiği gibi yapsın ben böyleşeylerden nefret ediyorum okadar acı birşey ki :47::47::47::47::47::47::47::47::47:

durumunuz çok üzücü..psikolojik yardım mutlaka alın çünkü öfke krizini çok yoğun yaşıyorsunuz mazaallah kendinizi yıpratır, bitirirsiniz ki buna hiç gerek yok..ayrıca bu öfke ömür boyu taşınmaz sırtınızda gereksiz bir ağırlıkla debelenir durursunuz..böyle olayların en güzel çaresi Allah'a havale etmek..ve sizinde kendinize yeni bir sayfa açmanız...Allah yardımcınız olsun gerçekten kolay değil..

Yaşadıklarını okuyunca bir an acaba bunları ben mi yazdım diye şüpheye düştüm. Çünkü ben de çok benzer şeyler yaşadım yakın zamanda. Bu yüzden seni en iyi anlayabilecek insanlardan biriyim. İçinin öfke dolu olması çok normal, bu aralar ben de aynı şeyi yaşıyorum çünkü, ama gerçekten zamanla geçiyor. Zamanın herşeyin ilacı olduğuna inan ve bu arada sürekli kendinle ilgilen, sosyalleş seni seven değer veren insanlarla ol, hayatında yenilikler yap. Ben de bilirim bazen öfkeden deliye dönüp sessizce yumrukları sıkmanın nasıl bir şey olduğunu, anlattığın şeylerin hemen hemen aynısını yaşadım. Ama dediğim önerileri uygularsan kafanı meşgul etmiş olursun ve bir bakarsın ki gün gelir sen ne olduğunu anlamadan aklından çıkmış oluverir. Fazla evde durma, dediğim gibi kendini dışarı at, alışveriş yap, aynaya bak ne kadar güzel bir bayan olduğunu düşün, sana bunu yapanlara sadece ACI. Çünkü onlar acınacak durumda zavallı insanlar, sense güçlüsün, öyle olmalısın. Onlara acı, onların ne kadar küçük insanlar olduğunu düşün ve böyle küçük insanlara bir saniye bile ayırıp kafa yormanın senin hayatından bir kayıp olduğuna inan. Herşey geçecek inan bana.

Back
X