- 15 Mart 2012
- 528
- 12
- 318
- Konu Sahibi AlessAmbrosio
-
Hayırlı olsun almışsin başına belayi o anlattığın tip evlenince direk yüzüne karşı bağırıp çağıracak tel den daha ii de diye özleyeceksin o günleri
Dovuyor ama pisman oluyor dememek icin dikkat edin zaten.Bağırıyor zatenama hemen pişman oluyor
Daha evlenmeden boyle olursa evlenince dusunemedim ben.Kırmadan nasıl düzeltebilirim deme.
Bu zamana kadar kırmadan yapmaya çalışmışsın bunu zaten.
Ayrılmaya niyetin yoksa;
O bağırdığında sen ortalığı yık, o seni cimciklediğinde geçir bi tane osmanlı, bak nasıl dut yemiş bülbüle dönüyor.
Çok basit :)Daha evlenmeden boyle olursa evlenince dusunemedim ben.
Canım evlenince pek bir sey degisecegini sanmıyorum. Babamda vardı aynı sey. Bizi cok severdi ama durduk yere bir seye cok fazla sinirlendirdi. Bizden de sinirini cıkardıgı olurdu. Aman sinirlenmesin diyip hep ölçülü davrandık hic degismedi. Bir tatil bir piknik hem kavgalı gürültü gecerli. Agız tadıyla bir yere gidemezdik. Bana da yansıdı hatta benimde bir ara tahammülüm yoktu. Esim cok sakin ve anlayıslı su an. Beni daha cok o idare ediyor. Ama onun sayesinde daha sakin bir insan oldum. Yaşlanınca gerci babam biraz degisti.Merhabalar..
Uzun zamandır yazmamıştım.. Ben nişanlı bir kızım, sevgilimle 2 senedir beraberiz birkaç ay sonra düğünümüz olucak.. Onda kafama takılan bikaç şeyi sizinle paylaşmak ve yardım almak istiyorum.. Nişanlımda öfke kontrölü var.. En ufak şeye bağırıyor, en küçük şeye öfkeleniyor olur olmadık yerde saçma sapan tepkiler gösteriyor ve ben bu durumu aşamıyorum.. Çoğu kez sessiz kalmayı denedim ama değişmedi.. Küstüm değişmedi.. En az haftada veya iki haftada bir kere birşey yüzünden aşırı sinirlenir ve bağırır.. Çoğu kez ağlarım 10-15 dk sonra normale dönüp özür diler.. Kavgalarımız yarım saatten uzun sürmez çünki hemen farkına varır ve özür diler yani bu yüzden 2 sene içinde hiç küsmedik.. Ama yinede bu durumdan rahatsız olduğumu belirtsemde değişmiyor.. Yeri geliyo ögkesi yüzünden bana telefonda bağırdığı ve arkadaşlarımın ailemin duyduğu oluyor.. Ailem ve arkadaşlarım böyle şeye tahammül edemezken ben sürekli bu durumla karşı karşıyayım ve çözemiyorum.. Çok istiyorum sakin kalmasını ama yapamıyor.. Bir defasında bir psikolog a gitmemiz gerektiğini ve öfkesini kontrol altına alması gerektiğini söyledim ama söylemez olaydım, ben hasta değilim deyip durdu.. Bu durum yüzünden sinir krizlerine bile girdiği oldu beni hırpaladığı elimi kolumu cimdiklediği oldu sırf sinirinden.. Ama birkaç dk sonra yaptığı herşeye pişman olup özür diliyo.. Benim istediğim şey hiç yapmaması sakin kalması.. Lütfen bana yardım edin bu durumu onu kırmadan nasıl çözebilirim.. Onu çok seviyorum o kadar güzel huyları güzel tarafları varki beni bu eksik tarafına kör ediyor ama gerçekten kaçamıyorum bu durumun aşılması gerektiğinin farkındayım.. Kendine soraanız hep benim yüzümden sinirli, benim tavırlarım yüzünden bağırıp çağırıyo.. Ama kimse böyle bağırılmayı hırpalanmayı hak etmiyo..
Şuan yapacağın en mantıklı karar ya benimle psikologa gelir tedavi olursun ya da sana Güle güle ben böyle çekemem diyip ayrılmak. Ben şahsen böyle yapardım daha evlenmemişsin iyi düşün pişman olma
Evlenince de döver. Sonra özür diler. Böylece hiiiç küsmezsiniz. Mutlu mutlu yaşarsınız.Merhabalar..
Uzun zamandır yazmamıştım.. Ben nişanlı bir kızım, sevgilimle 2 senedir beraberiz birkaç ay sonra düğünümüz olucak.. Onda kafama takılan bikaç şeyi sizinle paylaşmak ve yardım almak istiyorum.. Nişanlımda öfke kontrölü var.. En ufak şeye bağırıyor, en küçük şeye öfkeleniyor olur olmadık yerde saçma sapan tepkiler gösteriyor ve ben bu durumu aşamıyorum.. Çoğu kez sessiz kalmayı denedim ama değişmedi.. Küstüm değişmedi.. En az haftada veya iki haftada bir kere birşey yüzünden aşırı sinirlenir ve bağırır.. Çoğu kez ağlarım 10-15 dk sonra normale dönüp özür diler.. Kavgalarımız yarım saatten uzun sürmez çünki hemen farkına varır ve özür diler yani bu yüzden 2 sene içinde hiç küsmedik.. Ama yinede bu durumdan rahatsız olduğumu belirtsemde değişmiyor.. Yeri geliyo ögkesi yüzünden bana telefonda bağırdığı ve arkadaşlarımın ailemin duyduğu oluyor.. Ailem ve arkadaşlarım böyle şeye tahammül edemezken ben sürekli bu durumla karşı karşıyayım ve çözemiyorum.. Çok istiyorum sakin kalmasını ama yapamıyor.. Bir defasında bir psikolog a gitmemiz gerektiğini ve öfkesini kontrol altına alması gerektiğini söyledim ama söylemez olaydım, ben hasta değilim deyip durdu.. Bu durum yüzünden sinir krizlerine bile girdiği oldu beni hırpaladığı elimi kolumu cimdiklediği oldu sırf sinirinden.. Ama birkaç dk sonra yaptığı herşeye pişman olup özür diliyo.. Benim istediğim şey hiç yapmaması sakin kalması.. Lütfen bana yardım edin bu durumu onu kırmadan nasıl çözebilirim.. Onu çok seviyorum o kadar güzel huyları güzel tarafları varki beni bu eksik tarafına kör ediyor ama gerçekten kaçamıyorum bu durumun aşılması gerektiğinin farkındayım.. Kendine soraanız hep benim yüzümden sinirli, benim tavırlarım yüzünden bağırıp çağırıyo.. Ama kimse böyle bağırılmayı hırpalanmayı hak etmiyo..
Konu sahıbı ben bunu yapmadım,aldım başımı gittim,sustun,sildim,bir arkadaşım böle yapar hep,yanı göZlemledim,sanırım böle yapman doğru,lakın ondan sonrada çok çirkef bir hal alır,bu çaçarınluğu yapabılırsen arkadaş çok süper dikir vermiş sana,yada benım gıbı silip geçcenKırmadan nasıl düzeltebilirim deme.
Bu zamana kadar kırmadan yapmaya çalışmışsın bunu zaten.
Ayrılmaya niyetin yoksa;
O bağırdığında sen ortalığı yık, o seni cimciklediğinde geçir bi tane osmanlı, bak nasıl dut yemiş bülbüle dönüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?