Öfke kontrolü ne yapmaliyim :(

Merhaba daha önce babamında böyle oldugundan bahsetmiştim. Hemen pisman olması bir sey degistirmiyor ki. Bu normal bir davranış degil. Bende senelerce demekki insanlar böyle olıyor demistim. Ama öyle degilmis esimle aynı evde yaşayınca anladım. Normal bir insan kızılması gereken yerde sadece kızıyormus.

Onun evlenilmiş versiyonu bende var 2016 son sürüm kendi çalıp kendi oynayan modeli. aklın varsa evlenme. Şimdi çimdikleyen yarın ısırır vurur Allah korusun.

Öfke kontrolu olmadıgı gibi şiddet eğilimi de var.
Üstelik farkında olmak istemiyor ve suçunu bastırmak için her yolu deneyecek biri oldugu belli.

Evlendiginizde bir gün gırtlagınıza yapıştıktan sonra özür dilese ne değişir ki?

Değil aynı evde kalmak, asansorde bile denk gelmekten kaçınılacak birisini tarif ediyorsunuz.
Arkanıza bakmadan uzaklaşın.

Kendisini göstermiş baksana ,sinir krizi geçirip hırpaladı diyorsun,nişanlılıkta bunu yapan evlendiğinde(ki evlenince erkekler çantada keklik olarak gördüklerinden)daha da artırır şiddetin dozunu.Restini çek ya tedavi görsün ya da bırak onu yol yakınken.Seni kaybetmekten korkuyorsa kabul edecektir tedaviyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…