Yuh demek istiyorum. Bu nasıl eş yada nasıl baba demiyorum bakın , nasıl bir insan ? Hayat enerjinizi alır tabiki çünkü duvarın bile insana faydası vardır bu adamın yok belliki. Hiç mi sevilmedin , hiç mi bir canlıya merhamet duymuyorsun be adam
Bazen durumlar sıkışıkken çokta acil olmayan gerçekten fuzuli isteklerim olduğu oluyor , eşim onu şuan alamayız derken bile strese giriyor yemin ediyorum.” Elimde olsa inan hiç 2. Cümleni söyletmem hayatım , ama şuan ona ayıracak bütçemiz yok. İlk fırsatta alırız der.” Size imkanları dahilinde en iyisini sunmayan kim olursa olsun çıkın hayatından. Bende çalışıyorum , ikimizde en iyisi olsun diye çabalarken benim isteklerimi yok sayan birisine tahammülüm olamaz .
Çocuğunuz için çok üzgünüm, kimse böyle bir baba hayali kurmaz . Bekar kızlara yalvarıyorum çocuklarınıza babayı siz seçiyorsunuz , aşığım diye gözü kapalı girdiğiniz yolda tek bedeli siz ödemiyorsunuz . Lütfen onlara hakettiği güzel bir baba seçin. Kız çocuğunun içindeki baba boşluğunu asla kimse dolduramayacak. Ne yapılması gerekir hakkında fikir verme girişiminde bulunmuyorum çünkü ne yapılması gerektiği çok açık. Allah akıl fikir versin hidayete erdirirsin .