Öfke kontrolü olmayan narsist bencil eş fikirlerinize ihtiyacım var

Merhabalar direk konuya geçmek istiyorum dün kızımın doğum günüydü küçük bir yer ayarladım arkadaşlarımı çağırdım vs eşim bir haftadır nerden çıkardın bu doğum gününü işin gücün gösteriş sosyal medya da bir tane paylaştığını görürsem elimde kalırsın gibi tehditler bin pişman oldum böyle bir şeye kalkıştığıma burnumdan geldi.Arabamız var ama arabayı kullanmama asla izin vermiyor ben işe otobüsle o arabayla gidiyor arabayı kullanmak istiyorum deyince kızıyor bağırıyor doğum günü için şunu almamız lazım diye bi kaç yere gittik şehir içi peşinde dolandırıyormuşum onu kartımı istedi benzinliye uğradı 2 bine depoyu doldurdu doğum günü için tek kuruş vermedi zaten herşeyi ben hallettim 2 bine mekan tuttum ekstra içecek falan derken 5 bine geldi insan çocuğu için bişey yapmaktan mutlu olmaz mı ya ben mi abartıyorum ilk defa böyle dışarda bir doğum günü kutladım bu arada sürekli aşağıladı kızdı bağırdı dayağı hakediyorsun dedi karşılık versem eminimki vuracaktı o söyledi ben sustum gece 4 te uyandım uyku tutmadı ağladım ağladım sabahı ettim buraya içimi dökmek istedim öyle tükenmiş öyle yorgun ve bitkinim ki
Boşanmak icin neyi bekliyorsun kizin böyle bir adamla büyüyünce sana minnet etmeyecek hatta mutsuz bir anneyle büyüyüp mutsuz olduğu icinde seni suçlayacak çalışıyormussunda kurtar kendini de kizini da

Yuh demek istiyorum. Bu nasıl eş yada nasıl baba demiyorum bakın , nasıl bir insan ? Hayat enerjinizi alır tabiki çünkü duvarın bile insana faydası vardır bu adamın yok belliki. Hiç mi sevilmedin , hiç mi bir canlıya merhamet duymuyorsun be adam😡

Bazen durumlar sıkışıkken çokta acil olmayan gerçekten fuzuli isteklerim olduğu oluyor , eşim onu şuan alamayız derken bile strese giriyor yemin ediyorum.” Elimde olsa inan hiç 2. Cümleni söyletmem hayatım , ama şuan ona ayıracak bütçemiz yok. İlk fırsatta alırız der.” Size imkanları dahilinde en iyisini sunmayan kim olursa olsun çıkın hayatından. Bende çalışıyorum , ikimizde en iyisi olsun diye çabalarken benim isteklerimi yok sayan birisine tahammülüm olamaz .
Çocuğunuz için çok üzgünüm, kimse böyle bir baba hayali kurmaz . Bekar kızlara yalvarıyorum çocuklarınıza babayı siz seçiyorsunuz , aşığım diye gözü kapalı girdiğiniz yolda tek bedeli siz ödemiyorsunuz . Lütfen onlara hakettiği güzel bir baba seçin. Kız çocuğunun içindeki baba boşluğunu asla kimse dolduramayacak. Ne yapılması gerekir hakkında fikir verme girişiminde bulunmuyorum çünkü ne yapılması gerektiği çok açık. Allah akıl fikir versin hidayete erdirirsin .

Söylediklerinize katılıyorum özellikle bekar kızlara verdiğiniz tavsiyelere.

Bazen durumlar sıkışıkken çokta acil olmayan gerçekten fuzuli isteklerim olduğu oluyor , eşim onu şuan alamayız derken bile strese giriyor yemin ediyorum.” Elimde olsa inan hiç 2. Cümleni söyletmem hayatım , ama şuan ona ayıracak bütçemiz yok. İlk fırsatta alırız der.”

Ama bunu anlamıyorum. Zaten bu konudan yaralı bir insana ne gerek var böyle bir şey yazmanıza? Bir de yemin falan vermişsiniz. Yakınlarınızın sorunlarında da bu şekilde destek olmaya çalışıyorsanız eğer emin olun karşınızdaki insanı daha fazla üzüyorsunuzdur.

Ama dediğim gibi diğer yazdıklarınıza katılıyorum.

Çok düşündüm boşanmayı asgari ücret çalıyorum ailemden destek olabilecek kimsem yok aldığım ücretle kirayı zor karşılıyorum çocuğuma nasıl bakacağım herşeyi düşünüyor insan tek olsaydım daha farklı düşünür aç kalır açıkta kalırdım.Bir kaç keZ boşanıcam senden dedim benden nafaka kopartmak istiyorsun sana zerre bişey yok çocugun yüzünü de göremezsin bir daha diye tehdit etti
boşan, nafaka da alırsın çocuğu da hiçbir şey yapamaz. böyle insanlarla yaşamayı nasıl başarıyorsunuz ya bu tarz insanlar yalnız kalıp sürünmeli. bazen insanın konforu biraz düşse bile iç huzurun gelmesini yeğliyor.

Söylediklerinize katılıyorum özellikle bekar kızlara verdiğiniz tavsiyelere.

Ama bunu anlamıyorum. Zaten bu konudan yaralı bir insana ne gerek var böyle bir şey yazmanıza? Bir de yemin falan vermişsiniz. Yakınlarınızın sorunlarında da bu şekilde destek olmaya çalışıyorsanız eğer emin olun karşınızdaki insanı daha fazla üzüyorsunuzdur.

Ama dediğim gibi diğer yazdıklarınıza katılıyorum.
Normal her insan böyle yapar zaten anlatmak istediğim buydu , kendisi de böylesinin normal olmadığının farkında zaten. Amacım üzmek değil elbette . Babam da böyleydi, etrafımdaki tüm erkeklerde böyle . Ben örnek verdim diye üzüleceğini düşünmüyorum. Etrafında da kıyasladığı bir çok erkek varki bunları yazdı buraya . Boşan demek dışında bir yorum yazmak , normalin bu olmadığını anlatmak istiyorum. Siz ne yazmamı isterdiniz ?

Baba olmadan önce karakteri belli değil miydi? Böyle bir adamı neden baba yaptınız?

Ya kızıyorlar bu soruyu sorunca ama ne denir ki bu hanımefendiye tek denilecek şey bu? Neden kendine ve evladına bunu yaptın? Bu yaa başka ne denicek. Boşanacak olsa zaten çoktan boşanırdı. Belli ki hayatı boyunca çekecek.

Çok düşündüm boşanmayı asgari ücret çalıyorum ailemden destek olabilecek kimsem yok aldığım ücretle kirayı zor karşılıyorum çocuğuma nasıl bakacağım herşeyi düşünüyor insan tek olsaydım daha farklı düşünür aç kalır açıkta kalırdım.Bir kaç keZ boşanıcam senden dedim benden nafaka kopartmak istiyorsun sana zerre bişey yok çocugun yüzünü de göremezsin bir daha diye tehdit etti
O iş öyle olmuyor. Mahkeme velayeti sana verir nafakaya da bağlarsa icrayla bile alırsın. O kim oluyor da göstermiyormuş. Eşşek gibi vermek zorunda nafakasını da.

Merhabalar direk konuya geçmek istiyorum dün kızımın doğum günüydü küçük bir yer ayarladım arkadaşlarımı çağırdım vs eşim bir haftadır nerden çıkardın bu doğum gününü işin gücün gösteriş sosyal medya da bir tane paylaştığını görürsem elimde kalırsın gibi tehditler bin pişman oldum böyle bir şeye kalkıştığıma burnumdan geldi.Arabamız var ama arabayı kullanmama asla izin vermiyor ben işe otobüsle o arabayla gidiyor arabayı kullanmak istiyorum deyince kızıyor bağırıyor doğum günü için şunu almamız lazım diye bi kaç yere gittik şehir içi peşinde dolandırıyormuşum onu kartımı istedi benzinliye uğradı 2 bine depoyu doldurdu doğum günü için tek kuruş vermedi zaten herşeyi ben hallettim 2 bine mekan tuttum ekstra içecek falan derken 5 bine geldi insan çocuğu için bişey yapmaktan mutlu olmaz mı ya ben mi abartıyorum ilk defa böyle dışarda bir doğum günü kutladım bu arada sürekli aşağıladı kızdı bağırdı dayağı hakediyorsun dedi karşılık versem eminimki vuracaktı o söyledi ben sustum gece 4 te uyandım uyku tutmadı ağladım ağladım sabahı ettim buraya içimi dökmek istedim öyle tükenmiş öyle yorgun ve bitkinim ki
Eşin berbat bir adam en kısa zamanda kurtulursun inşallah
Yalnız asgari ücret çalışıp çocuğun doğum günü için mekan tutmak ,beş bin lira harcamak hiç akıl kârı değil inanın.Kim bilir giyeceği ,yiyeceği belki on bine bile çıkmıştır,bir kaç saat için on beş günlük emeğini bıraktın.

Çalışan insan için yorgunluğunu saymıyorum.Ben anlamıyorum sizin gibi insanları gerçekten , kusura bakmayın.Gösterişten başka bir şey değil.

Eşin berbat bir adam en kısa zamanda kurtulursun inşallah
Yalnız asgari ücret çalışıp çocuğun doğum günü için mekan tutmak ,beş bin lira harcamak hiç akıl kârı değil inanın.Kim bilir giyeceği ,yiyeceği belki on bine bile çıkmıştır,bir kaç saat için on beş günlük emeğini bıraktın.

Çalışan insan için yorgunluğunu saymıyorum.Ben anlamıyorum sizin gibi insanları gerçekten , kusura bakmayın.Gösterişten başka bir şey değil.
yani kadın belki bırıkım yaptı kırk yılın bası cocuguna guzel bı dogum gunu yapmak ıstedı. gösteriş değil. gösteriş arıyorsanız sosyal medyaya bakabilirsiniz. bı kac saat ıcın kımse bısey yapmasın o zaman gösteriş sayılıyorsa eğer. Yanlıs bı bakıs acısı.

yani kadın belki bırıkım yaptı kırk yılın bası cocuguna guzel bı dogum gunu yapmak ıstedı. gösteriş değil. gösteriş arıyorsanız sosyal medyaya bakabilirsiniz. bı kac saat ıcın kımse bısey yapmasın o zaman gösteriş sayılıyorsa eğer. Yanlıs bı bakıs acısı.
Böyle iğrenç bir koca varken olacakları az buçuk tahmin etmiş olmalıydı.Konu sahibi para biriktirmek boşanma durumunda mağdur olmamak için gizli birikim yapmalı.Herkes evladı için çok şey ister ama aile durumu için bu lüks ve gereksiz.

2 bini kartınızdan alıp benzin dolduran eşinize 2 bin benden gitti benim sürmek hakkım deyip en yakın karakola gidip uzaklaştırma alsaydınız keşke , biraz düşünüp o süre de boşanma davası açsaydınız , bir de o sıralarda mesaj ses kaydı delil toplasaydınız , şunu yapsaydınız bunu yapsaydınız bu liste uzar gider o minik yavrucak ve kendiniz için bir an önce doğru kararlar verin .Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın Allah yardımcınız olsun

Direkt boşan yazanlara biraz tuhaf bakardım ama senin eşin direkt boşamalık. Aç gözlü kötü kalpli seni para olarak gören bir pislik. Boşanıp otobüsten arabaya terfi etmeye ne dersin?
Bir kadınla dost oldum. Kocası aynı senin gibi. Hatta o biraz ileri gidip artık kadına harçlık veriyormuş kendi maaşından! Yanlış otobüse binmiş bir gün ve parası olmadığı için onca yol yürümüş ağlaya ağlaya eve gelmiş. Adam şefkat gösterir sanmış. Tam tersi demiş ki hah aklın başına gelsin bir daha yanlış otobüse binmezsin. Kadın 2 çocukla boşanıp bir eğitim kurumuna müdür olmuş şimdi passata biniyor. Değerini kendin belirle bence artık

Bir avukattan destek almaya ne dersiniz? Adamin sozlerine kanmayin araba ortak mi hak talep edersiniz, siddetin her türlüsü var eee bosanmak icin neyi bekliyorsunuz? Bu narsisizm değil bencillik ve sindirme!

başımda kötü biri yok diye mi böyle kolay yazıyorum bilmiyorum ama gerçekten bu kadar pısırık olan susan sineye çeken kadınları anlamıyorum ya. cidden anlamıyorum. geleceğe dair planiniz nedir acaba? bu kafayı yemiş adamla bir ömür çürütmek mi? bakin geçirmek mi demiyorum çünkü ömrünüzü curetecek, sizi tuketecek. o gözüne bakmaya doyamadığıniz evladınız da büyüyecek ve size "annecim benim için çok şeye katlandin tesekkur ederim" demeyecek emin olun. "neden bu adamı çektin bana da çektirdin" diyecek. boşuna kendinizi tüketmeyin o adamdan olmaz. ay pardon adam dedim allahin uyuzuna... amip asalak

başımda kötü biri yok diye mi böyle kolay yazıyorum bilmiyorum ama gerçekten bu kadar pısırık olan susan sineye çeken kadınları anlamıyorum ya. cidden anlamıyorum. geleceğe dair planiniz nedir acaba? bu kafayı yemiş adamla bir ömür çürütmek mi? bakin geçirmek mi demiyorum çünkü ömrünüzü curetecek, sizi tuketecek. o gözüne bakmaya doyamadığıniz evladınız da büyüyecek ve size "annecim benim için çok şeye katlandin tesekkur ederim" demeyecek emin olun. "neden bu adamı çektin bana da çektirdin" diyecek. boşuna kendinizi tüketmeyin o adamdan olmaz. ay pardon adam dedim allahin uyuzuna... amip asalak
Hayır bir de çocuğu alacakmış da kadına göstermeyecekmiş bu asalak! Ödü patlar çocuğa bir lira harcayacak diye peh

Bilmiyorum bana da tuhaf geliyor,böyle durumda olsam içgüdüsel olarak kendimi o ortamdan uzaklaştırmak için çabalarım.Asagilandigim,hakarete uğradığım yerde huzurla uyuyamam bile.Hemen şimdi olmasamda ayrılma planı yaparım adımlarımı ona göre atarım.3 maymunu oynamam oynayamam

Tehdit ederken yine fazla sallamış.

Kesinlikle boşan...

Arkadaşım bir üye de demiş gizli birikim yap boşa çocuğu alırım demesine bakma blöf yapıyor.benzer şeyleri ben de yaşadım darp raporum da var. her an boşanmaya hazırım.neyi bekliyorsun dersen şimdi bana iyi davranıyor bana da çok blöf yaptı baktı kararliyim sesini bile yukseltemiyor
Sanırım boşanmak istemiyor ve korkuyor benden
Ama senin yaşadıklarını birebir yaşadım sözel ekonomik fiziksel psikolojik şiddetin her türlüsü
Biz sustukça şiddetin dozunu da arttırıyorlar
Yapman gereken özsaygıni ozsefkatini kazanman .zaten direkt küçümseme değersizlestirme yaparak özsaygı ve ozsefkatini saldiriyorlar gerçekten kötüler
Geçen sesini yükseltti hemen ben de sesimi yükselterek karşılık verdim anında geri vites yaptı

Back
X