- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
Bir saat az değil hadi olur iki saat. Çalışıyoruz. Onlar hiç gelmiyor zaten. Evleri de uzak. Ben orda kalitesiz bir şekilde 4 saat oturmak yerine 1 yada 2 saat otursam daha makbul olur benim için. Yemeği orda yemek bende isterim. Ama onlar erken yemek yiyor. Bekleyin desek vıdı vıdı yaparlar. Aslında çoğu kişi böyle dedi. Benimde aklıma gelmişti. Eşim söylesin diye bekliyorum. Ki o da yemek geç yemesinler diye söylemiyordur diye düşünüyorum.kusura bakmayinda bir saat az degilmi benim esim annemlere gelecek benimle bi saat sonra hadi kalkalim dese annemde uzulur bende kizarim.o zaman yemegi orda yiyin
: D aynen çeken bilir. Bugün erkek kardeşime söyledim bu konuyu. O da dedi. Gidin anla oturun 4 saat ne olcak dedi . Şok oldum. Aynı erkek kafası ya. : D kendi kardeşim bile beni anlamıyor. Eşim mi anlayacak dedim.Zor valla sabirlar diliyorum. Belki ama dedigim yontemi denerseniz haftada bir aksam yemek bulasik derdinizde olmaz, eve gelince vur kafayi yat asagi olur en azindan.
Zaten hem calismak hem cocuk hem ev heeem koca off diyorum offf..
Sen ben gibi ceken bilir bee!
Efkarlandim :)
dipnot:bana birde 1 haftadir kucuk misafir bocek cikmisti. Neyse ki hallettim kokten. Bunu da simdi neden soyledim bilemiyorum cenem dustu azicik sanirsam
İmkanları var. Ama biz yaşlıyı diye gelmiyorlar. En büyüğü 65 yaşında .Kv kp pek sallamiyor mu sizi (esiniz ve sizi) gelmez dediniz ya imkanlarla mi alakalı?
İyi de onlar gelse işiniz daha zor, bu sefer evi toplaması hizmet etmesi var. Sizin gitmeniz daha kolay zaten. Ki çalışan bebekli kadına öyle zırt pirt gidilmemesi daha uygundur.Onun dediğini yaparsam hiç bir işimi yapamıyorum. Kavga gürültü. Bana saygısı kalmıyor zaten. Bende ona olan saygımı yitirirsem geri getiremem. Kova burcuyum. Sadece onlara endeksli yaşayamam. Ozumde bu yok ki. Sonuçta bende insanım. Hem neden onlar gelmiyor diyorum. Onlarda gelsin. Ama yok. Onda bile orta yol bulamıyoruz. Eşim benden uzaklaşırsa kendi bilir. Sonuçta insanlığımı kukla olup kaybetmek istemiyorum. Mutsuz olmak istemiyorum. Aslında böyle bir konuda anlaşamamak çok kötü birşey ama. Sonuclarina ben katlandığım icin , kimse de beni anlama zahmetine girmediği için yapacak birşey yok. İlgilendiğin için teşekkür ederim. @Cilekli sakiz
Pek çok arkadaş bunu önerdi. Bende dün akşam sordum. Anneler yemeği kaçta yiyor , istersen gittiğimiz günlerde yemeği orda yiyebiliriz hemde fazla oturmus oluruz dedim. Bilmiyorum dedı. Bakarız dedi. Bende net birşey soyle ona göre plan yapalım dedim. Konuyu değiştirdi. Ben ne yapabilirim ki yani. O zaman benim dediğime razı olacak.direk siz oraya yemeğe gitseniz o akşam için yemek yapmayıp 1,5 saat erken gitmiş olursunuz
aslında giderken biraz börek alsanız cayla direk onu yeseniz öyle yemek olsa sizePek çok arkadaş bunu önerdi. Bende dün akşam sordum. Anneler yemeği kaçta yiyor , istersen gittiğimiz günlerde yemeği orda yiyebiliriz hemde fazla oturmus oluruz dedim. Bilmiyorum dedı. Bakarız dedi. Bende net birşey soyle ona göre plan yapalım dedim. Konuyu değiştirdi. Ben ne yapabilirim ki yani. O zaman benim dediğime razı olacak.
Ben gitmek isterim ama şöyle birşey var. Eşim çok Titiz. Ev işlerine de yardım etmek istemez. Çocukla ilgilenmek zor gelir. Herseyi tam isterken ben hem calışıp hem cocuk bakıp hem ev işi tutarken onların evinde nasıl 4 - 5 saat oturayım. Onlar bize gelse hiç olmasa belli bi saatten sonra onar oturur torun sever bende işime bakarım diye düşünüyorum. Böylece ben boş boş vakit öldürmem hemde onlar torun sever diyorum. Tabiki hakkı görüşmek. Ama ucunda ben eziyet çektikten sonra onların mutlu olması beni daha çok yıpratıyor.İyi de onlar gelse işiniz daha zor, bu sefer evi toplaması hizmet etmesi var. Sizin gitmeniz daha kolay zaten. Ki çalışan bebekli kadına öyle zırt pirt gidilmemesi daha uygundur.
Siz hafta ici yemek yemeden direk Oraya gidin bence. Yemek için sizi beklemelerine gerek yok. Size yetecek kadar yemek yapmaları gerek yalnızca. Orada yer içer evinize geçersiniz.
Bana siz pek gitmek istemiyorsunuz gibi geldi. Ama haftada bir görüşmek hem Eşinizin, hem ailesinin hakkı. Hafta içi iki günu ailelerinize ayırabilirsiniz.
Ben onu da yaptim canım. Bör tepsi börekler gittim. Yer içeriz diye. 10 kere neden getirdin. Buraya yemek mi gelir dedi. : D birşey götürmeye korkuyorum. Ama genede götürürum mecbur kalırsam.aslında giderken biraz börek alsanız cayla direk onu yeseniz öyle yemek olsa size
hem siz gıttıgınızde kv bısı hazırlamadıysa ona da bır mesaj olur
hemde bu sekılde gıtmenın nasıl kavgasız gurultusuz olduguna eşiniz şahit olup buna dönmek ister
Ben gitmek isterim ama şöyle birşey var. Eşim çok Titiz. Ev işlerine de yardım etmek istemez. Çocukla ilgilenmek zor gelir. Herseyi tam isterken ben hem calışıp hem cocuk bakıp hem ev işi tutarken onların evinde nasıl 4 - 5 saat oturayım. Onlar bize gelse hiç olmasa belli bi saatten sonra onar oturur torun sever bende işime bakarım diye düşünüyorum. Böylece ben boş boş vakit öldürmem hemde onlar torun sever diyorum. Tabiki hakkı görüşmek. Ama ucunda ben eziyet çektikten sonra onların mutlu olması beni daha çok yıpratıyor.
Ben onu da yaptim canım. Bör tepsi börekler gittim. Yer içeriz diye. 10 kere neden getirdin. Buraya yemek mi gelir dedi. : D birşey götürmeye korkuyorum. Ama genede götürürum mecbur kalırsam.
Çalışıp bebekli olmak gerçekten zor, yani anlayabiliyorum durumunu. Sinir birikiyor insanda.Ben gitmek isterim ama şöyle birşey var. Eşim çok Titiz. Ev işlerine de yardım etmek istemez. Çocukla ilgilenmek zor gelir. Herseyi tam isterken ben hem calışıp hem cocuk bakıp hem ev işi tutarken onların evinde nasıl 4 - 5 saat oturayım. Onlar bize gelse hiç olmasa belli bi saatten sonra onar oturur torun sever bende işime bakarım diye düşünüyorum. Böylece ben boş boş vakit öldürmem hemde onlar torun sever diyorum. Tabiki hakkı görüşmek. Ama ucunda ben eziyet çektikten sonra onların mutlu olması beni daha çok yıpratıyor.
Ben onu da yaptim canım. Bör tepsi börekler gittim. Yer içeriz diye. 10 kere neden getirdin. Buraya yemek mi gelir dedi. : D birşey götürmeye korkuyorum. Ama genede götürürum mecbur kalırsam.
Aynen öyle bekliyor canım. Aynenn. Onun annesi çok hamarat. Ama tabi çalışan bir kadın değildi. Evleri hep tertemiz falan. Kendisi çocukken sofraları devirirmis ama benim oğlum kaşıkla yemek döksem suç oluyor. 21 aylık bebek daha.ayda bir direk kahvaltıya gitse
valla sizin ilişkinize bir reform gerekli
eşiniz robot gibi bir kadın bekliyor
full kapasite çalışan
tepsi börek değil de tam o akşamlık öğün olacak şekilde bişiler götürebilirsiniz
zaten yaz akşamı çok birşey yenilmiyor
sizi çocuğunuzun mamasını yanınızda götürün bir gün önceden hazırlayıp
kendinizde iş çıkışına yakın bişiler yiyin
eşiniz bir aç kalsın annesinin evinde
ya geç gimeye razı olacak ya da annesi size yemek hazırlamaya
Aynen canım bir dakika bile önemli . Kaldı ki 4 saat orda öyle oturuyorum. Birde su var. Cocugu sevsinler diye gidiyoruz . 4 saat oturuyoruz. 15 dakika seviyorlar. Gerisine başka şeylerle uğraşıyorlar. Bende diyorum gidelim adam gibi 1 saat herkes otursun başka işle uğraşmasın . Muhabbetimizi edelim çayımızı içelim gelelim diyorum. Bir olur diyor bir olmaz diyor. Oyuncak oldum.Çalışıp bebekli olmak gerçekten zor, yani anlayabiliyorum durumunu. Sinir birikiyor insanda.
Ben çalışırken gorumcemler filan emri vaki gelirlerdi, nasıl sinir olurdum.coluk cocuk ortaligi birbitine katardi. Yeni temizlik yapmisim mesela, 1 hafta gitmesini istiyorum onun, hop sil bastan.e annemlere de haftada bir gidiyordum. Devamlı programlı olmak zorundasın, o yüzden eşinle saat hesabı yapmanızi
anlayabiliyorum
Evet bencede oyle canım da işte her pazar üzerimde bir baskı oluştu artık. Ne uyuduğum uykuyu biliyorum ne yattığım yeri. Hala bana annemlere gidelim deniyor. İkimizde iyiyken gitsek olcak. Bazen diyorum annenleri çağır gelsinler yada biz gidelim diye o zamanlarda da bazen çağırıyor bazen çağırmiyor. Bazen gidiyor bazen gitmiyor. Karışık yani bu işler. Ama çözülecek inşallah.ben ailelere gitmenin zaman olmaz diye dusunuyorum bazen haftada bir bazen 10 gunde bazen 15 gunde duruma gore...hele calisan ve cocuklu bir bayansan anlayisli olmak gerekir.mesela bi pazar aksama dogru yemege gidin.gunduz evinizde islerinizi yaparsiniz.diger pazarda esinizle cocugunuzla zaman gecirin.onun yerine o pazardan sobraki hafta ici gidin aksam oturmasina..aslinda bunlar cok basit meseleler keske esler birbirlerini uzmeden talepler yerine gelse..
Aynen benimkide öyle. 3 yıldır her pazar kavga ettik. Bıktım usandım. En sonunda işte hafta içine alalım dedim. Tamam dedi bakalım. Dün gidecektik olmadı . Bugün gideceğiz. Allah sana da kolayok versin canım.canim cok benzer durumdayiz. benim esimde evlendigimden beri pazar kahvaltilarini orda gecirmek istiyor bazen gittim bazen kavga ettim bazende oturdum anlattim derdimi ben seninle vakit gecirmek istiyorum diyr ama anlamadi anlamayacakta. cok canimi sıkıyor seni cok iyi anliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?