Öfke kontrolü

Biz onları yakın oturduk zamaninda. O zaman bile haftada 1 gitmek istedim . 2 - 3 orda giderdik. Şimdi ev uzak. Haftada 1 e razı. Ama 4 saatte razı oluyor. Ne kavgalar ettik. Yok. Hala da devam. Ama
O zaman sende ailene gidince aynı saat oturulması gerektiğini öğreteceksin onun ailesi aile ise seninki de aile kimse kusura bakmasın
Ben şahsen kendi ailemin yanında bile 4 saat oturamam. O yüzden öyle birşey olsun istemem. Bi kaç kez dedim. Mahsus. Sende benim ailemle 4 saat otur dedim. Ben erkeğim sıkılırım dedi :) Herkes kendine iyi.

Haftada kaç gün böyle yapıyorsunuz ki ? Ben 1 den fazla yapamam. Bünyem kaldırmaz.

İşin zor ... Madem altından kalkamiyorsun bence psikolojik destek al.

İşin zor ... Madem altından kalkamiyorsun bence psikolojik destek al.
Ben onu da düşündüm. De diyorum ki kendime. Psikolojik destek alsam ne olcak. Haftada 3 gun onlara mi gideyim. Sonra Evden işlerim aksayinca eşimle de tartışınca kokulu mum yakıp oturayımmi yada geceleri kalkıp deli gibi iş tutup sabah işyerinde mi hatalar yapayım. İşten mi kovulayim. Düşünüyorum işin ucu hep benim zararıma dokunuyor. Ben zaten planlamadan birşey söylemem ki esim bunu anlamıyor. Napalm. Yeni birşeyler bulacağım mecbur. En olmadı fazla konuşmayacağım artık. Hayır değip ortamdan gideceğim. En son ki çözümüm bu olacak. Kabullendiremiyorum ne de olsa.

Araya soğukluk sokup eşini kendinden uzaklastirirsan daha mı iyi olacak sence ?

Araya soğukluk sokup eşini kendinden uzaklastirirsan daha mı iyi olacak sence ?
Onun dediğini yaparsam hiç bir işimi yapamıyorum. Kavga gürültü. Bana saygısı kalmıyor zaten. Bende ona olan saygımı yitirirsem geri getiremem. Kova burcuyum. Sadece onlara endeksli yaşayamam. Ozumde bu yok ki. Sonuçta bende insanım. Hem neden onlar gelmiyor diyorum. Onlarda gelsin. Ama yok. Onda bile orta yol bulamıyoruz. Eşim benden uzaklaşırsa kendi bilir. Sonuçta insanlığımı kukla olup kaybetmek istemiyorum. Mutsuz olmak istemiyorum. Aslında böyle bir konuda anlaşamamak çok kötü birşey ama. Sonuclarina ben katlandığım icin , kimse de beni anlama zahmetine girmediği için yapacak birşey yok. İlgilendiğin için teşekkür ederim. Lady Strawberry

Böyle devam ederse de bu işin sonu boşanmaya gider benden söylemesi. Kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle davran o zaman en azından çocuğuna karşı sağlıklı dusunen bir anne olursun. Bundan sonra takinacagin tavır ya eşini adam eder ya da sona götürür. Hakkınızda hayırlısı olsun

Evet Allah korusun bende bu sondan korkuyorum. Hayırlısı :)

Kova burcuyum :)
Eh yani.Hiç şaşırmadım.
Çevremdeki kova hatunları genelde öfke kontrolünde sıkıntı yaşar.
Hava grubu olduğu için genelde eserler ona,benim gibi ben de bir hava grubuyum ,terazi.
Ama sendeki asıl olay sanırım bu aralar tahammülsüzsün,o yüzden daha çok batıyor.
Aslında baş edecek gücün ve en önemlisi zekan fazlasıyla yetiyor böyle durumlara.
Sadece bıkkınlık.
Ufacık bir tavsiye,kendine ne yap et azıcık da olsa zaman ayır.
Dinleme kimseyi,sadece kendinle uğraş.
O zaman kafan netleşecek ve bir yol bulacaksın,adım kadar eminim.

Cok dogru analiz etmişsin beni. Bıktım. Herseyi etkiliyor bu da. Dediğin gibi yapacağım zaten.aslinda evre kurallar koyduk. Bu hafta sonu da yüzmeye gideceğim. Kesinlikle hafta sonlar bize ait olacak artık
:) değiştireceğim herşeyi.

Bazen ayda bir ya da 3u buldugu oluyor. Ama asla 5 olmaz :) bazen iki ayda bir iki oluyor haftalik diye bir kavramimiz yok ne zaman kafamiza eserse...
Cok iyiymiş. Bizim kafaya esemiyor malesef. Hep eşimin kafasında estiği için ben esse bile söylemiyorum
: D sonuçta ev işleri vs. Aksadiginda z kendisi hiç susmaz.

Kv de yi ara yarin aksam size gelcez de bigun onceden mecbur gidersiniz heh bunun tersi olcak ışte
Ben arasam size yemege gelcez desem bunlar gücenir şimdi . Gelin bize yemek hazirlatti erken de gelmedi. Hazır yedi falan diyebilirler. Herseyi dusunebilirler. Eşime söyle diyorum. O da gidış saatini beyenmedigi icin aramadı sanırım.

Anlamıyorum ben bu tipleri
Bence kahveye geliyoruz diyebilirsin diye düşündüm.

Gecen gün gorumcem aradi ayni aptdayiz kv de aynı apt.da .
Esiyle kahve içmeye gelicek eşim dışarı çıkıyordu( is için) gelmediler
(evim dandiniydi oh dedim:)
Bugun eşime gorumcemleri cagircam çaya dedim hava sıcak öyle agir yemekler yapamam kahveye gelceklerdi zaten.yrn aksama cagircam tamam mi dedim.
Esim:e ben tavuk alayim annem yapsın sende digerlerini tamamla.
annemleri(kv) cagirmicam dedim e bekar kardesim gelmicek mi annemler kirilir diyo daha dun oradaydım niye kirilsin biz nisanliyken kac kez gorumceme gittik kv kp gelmedk kizlarina kustuler mi yani haftayada kv kp cagiririm ayrica bize gelmek istiyorlar genciz dedim yasitiz (gorumcemle)
Sonuc: pekj tamam sen daha iyi bilirsin
Anlatmadan anlamıyorlar
Ama anlata anlata ogreticez

Cok iyiymiş. Bizim kafaya esemiyor malesef. Hep eşimin kafasında estiği için ben esse bile söylemiyorum
: D sonuçta ev işleri vs. Aksadiginda z kendisi hiç susmaz.
Zor valla sabirlar diliyorum. Belki ama dedigim yontemi denerseniz haftada bir aksam yemek bulasik derdinizde olmaz, eve gelince vur kafayi yat asagi olur en azindan.

Zaten hem calismak hem cocuk hem ev heeem koca off diyorum offf..

Sen ben gibi ceken bilir bee!

Efkarlandim :)

dipnot:bana birde 1 haftadir kucuk misafir bocek cikmisti. Neyse ki hallettim kokten. Bunu da simdi neden soyledim bilemiyorum cenem dustu azicik sanirsam

İşte kavga ediyoruz.bu sefer ben hiç gitmiyorum.2 haftadır gitmedik.1 saat gidelim diyorum.onu kabul etmiyor.hafta içi gidelim diyorum. Saati beyenmiyor. Orta yol yok.hep onların yolu var
kusura bakmayinda bir saat az degilmi benim esim annemlere gelecek benimle bi saat sonra hadi kalkalim dese annemde uzulur bende kizarim.o zaman yemegi orda yiyin

: D benim eşim ilk anlatsan da anlayamıyor. İlla avaz avaz anlatıyorum. Ailesinden konu açıldı mı aTom karınca gibi dikiyor antenleri. Seninkiler ne güzel anlıyormuş. Bizimkilerin gucenmelerinden ben zor konusuyurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…