- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
Bene de en ideali 9 ama nasıl kabul ettirmem şaşırdım. Dedim ya beni düşünen yok. Annesine çok düşkün zaten. Yıllardır tek kavgamız oraya gidip gelme kavgası. ŞaşırdımGenel öfke kontrolünü ; haklıyken haksız duruma düştüğün olayları sürekli hatırlayıp dizginleyebilirsin .
Hakkını ara elbet , hazır cevapta ol . Ama öfke girdi mi işin içine kimse kırmızılıkadın haklı ya demez
Hafta sonu tek gün sürekli kayınvalide de daha büyük dert bence . İlla gidiliyorsa da , hafta içinde ısrarcı ol . 9 iyidir 9 . Bi kahve bi selam sabah yeter , çok bile .
İşte kavga ediyoruz.bu sefer ben hiç gitmiyorum.2 haftadır gitmedik.1 saat gidelim diyorum.onu kabul etmiyor.hafta içi gidelim diyorum. Saati beyenmiyor. Orta yol yok.hep onların yolu varGidince eş üzülüyor gitmeyince anne baba. Ama bunun bir sınırı olmalı surekli ana baba evinde olmak kendi evliliğine soğukluk sokar. Şimdi gitme desem kendi annemi dusunuyorum annemin kapısına ayda bir zor uğruyorlar ki aynı ilde yaşıyoruz. Annemin üzüntüsü gözümün önüne getirdm de orta yolu bulmak zorundasınız. Hele ki fedakar bir anne baba ise cidden uzmeyin kimseyi . Otur konuş eşinle enine boyuna ne yardan geçsin ne serden.
Surekli olmaz işte sonuçta sizin de aile yaşantınız var. Surekli onların yolu olmaz o işi gececekler. İyi madem beğenmiyorsa otursun evinde kendi ailesi ile ilgilensin . Anasını babasını görmek istiyorsa da kendisi davet etsin surekli siz gitmeyin onlar da gelsin.İşte kavga ediyoruz.bu sefer ben hiç gitmiyorum.2 haftadır gitmedik.1 saat gidelim diyorum.onu kabul etmiyor.hafta içi gidelim diyorum. Saati beyenmiyor. Orta yol yok.hep onların yolu var
Merhaba bayanlar.
Benim derdim öfke kontrolü. Bunun için yapılacak birşeyleriniz var mı? Eşim babam erkek kardeşim. Nasıl bir yol izlemeli ? Nasıl millet konuşurken kalkıp dışarı çıkabilirim. Kavgacilik kanımda var nasıl baş edebilirim ?
Biraz örnek vereyim; okumak zorunda değilsiniz.
Evliyim , çocuğum var, çalışıyorum. Malum iş güç çocuk derken sinirlerim yıpratıyor. Normalde idare ederim. Ama şu erkek milletinin nazi niyazi beni yıpratıyor. Eşim böyle ki babam bile böyle.
Onlarla konuşurken sinirlendim mi surat değişiyor. Haklı bile olsam sinirlendiğim için haksız oluyorum.
Eşimle zaten çözemediğimiz bir sorun var halledemiyoruz. Annesigile gidip gelme olayları. Adama haftada 1 tada 2 saat oturmak yetmiyor. İlla 4 yada 5 saat oturacak. Ama beni düşünmüyor. Haftada tek boş günüm pazar. Bu günü de böyle doldurmaya çalıştı. Hafta içine çekelim dedim. Onayladı . Bu seferde gidiş saatini beyenmedi. İşte 7 de geliyor ben bazen 8 de bile geliyorum. 7 de geldim desem yemek bulaşık derken 8 buçukta çıksak 9 da orda oluruz . 9 da geleceğimizi söyle diyorum. ( Tabi daha erken biterse daha erken gideriz ) beyenmiyor. O saatte olcaksa gitmeyelim yazmış.
Evlenirken anlaşma mi imzaladım. Bilmiyorum. Onlar gelsin diyorum. Ben öyle söyleyemem diyor. Her pazar kavga kıyamet. Çocuğumun yanında ağlamaktan usandım.
Babam desen benim dediğim doğru kafası. Boğa burcu. Erkek kardeşim aslan burcu. Hic altta kalmaz. Eşim de yengeç burcu İşte böyle.
+1Öfke kontrolü konusunda yardım edemem. Ama aile ziyaretini çözmek kolay. Eve gelip yemek yemek yerine iş çıkışı direkt gidip yemeğinizi orda yiyebilirsiniz. Böylece eşiniz istediği kadar vakit geçirmiş olur sizin de pazar gününüz size kalır.
Yemeği erken yiyorlar. Biz gidelim desek işten gel annemden çocuğu alsam vs. İki ayağımı bir pabuç sokar. Gene zulüm olur . Beni gene deli eder.Öfke kontrolü konusunda yardım edemem. Ama aile ziyaretini çözmek kolay. Eve gelip yemek yemek yerine iş çıkışı direkt gidip yemeğinizi orda yiyebilirsiniz. Böylece eşiniz istediği kadar vakit geçirmiş olur sizin de pazar gününüz size kalır.
Yemeği erken yiyorlar. Biz gidelim desek işten gel annemden çocuğu alsam vs. İki ayağımı bir pabuç sokar. Gene zulüm olur . Beni gene deli eder.
Evet çırpınıyorum. Duymuyor. Bende sasirdim. Onlar babaanesine haftada 3 gun giderlermis. Ben gitmiyorum diye güceniyorlar zaten. Ama iş benim evimin içi olunca öyle uzaktan bakarlar. Ben kocamla aram bozulmuş çocuğum mağdur olmuş. Anca yapmayın derler ama gene ben çocuğu çok özledim. Gelin derler. anne sonuçta gözler doldu mu bize bakan yokİyide her hafta oraya gitmek zorunda mısın.
Niye zorundaymıssın gibi eşinin pazarlık yapmasına izin veriyorsun.
Üstelik çalışıyorsun 1 gün iznin var.
Gelmiyorum artık deyip kestirip at.
1 kavga eder 2 eder 3 eder..
Sorun mu çıkarıyor sende çıkar.
Öfke problemi demişsin de senin ki öfke değil
çaresizlik hissinin verdiği çırpınma daha çok.
Öfke olsa çoktan tavrını koymuştun.
Aileden öyle gormus demekki o da aynı karakteri almış. Özel aracınız varsa gitsin alsın anne babasını sende güzel bir sofra hazırla beraber yiyip için bir kere de sizin evde geçirin aksamınızı. Ya da işten çıkar çıkmaz direkt oraya giderek çözüm bulacaksınız. Bende de kv hastası bi koca var haftada 2 kere annemi görmez sesini duymaz ise dert oluyor içineLady Strawberry
Davet edemiyormus. Onlar yaşlılarmıs biz gitcekmisiz. Önceden onun babaannesine onlar haftada 3 gun giderlermis. Ben gitmiyormusum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?