kocanizin böyle sinirli oldugu zamanlar siz sakin olmaya onuda sakinlestirmeye calissaniz kazanacaksiniz bence..sonra öyle bir zaman gelirki siz üzülmeyeseniz korkmayasaniz diye sinirli olduugnu bile belli etmez..tecrübeyle sabittir..:):)
erkeklerde anlamsiz bir asabiyet bir sinirlilik var herkeste degil ama genelde böyle...ama siddet farkli birsey tabi..karisina siddet uygulayan adamin aslina affi yok..ama sanirim size dayak falan atmamis ve normaldede guzek geciniyorsunuz.
erkekleri biraz cocuk gibi ilgileneceksniz baska yolu yok normalde gercekten cocuktan farksilar tabiki manyak degillerse..bunu siz bizden daha iyi bilirsiniz..
aynen katiliyorum hakaret saygisizlik cok yipratici..arkadaslarikmdan biliyorum..simdi birbirlerine neler söylüyorlar..ben bir kere esime adiyla hitap ettim hemen noldu bana kizdinmii kötü birseymi yaptim dedi..ona bile bozuldu..kaldiki hakaret..mümkün degil ne ben ne o kaldiramayiz kavga aninda olsa bile..bazan ya diye konusur tamam yaaa gibi ona bile uyuz olurum..
bu saygi olayi evliligin basindna beri dikkat edilmeli ve ölene kadar devam edilmeli..evlilikte saygi sevgiden öncelikli kanimca :))
teşekkür ederim cnm. söylediklerini dikkate alacağım..
lalecim ortada dayak falan yok. bugüne kadar da hiç olmadı. ama kızınca adamın gözü hiç bişey görmüyo.genelde ya kendine zarar verir yada evdeki eşyalara..normalde çok sakin bi insan ama bazen böyle dengesiz o yüzden ne zaman nasıl davranacağımı kestiremiyorum.. :85:
kızlar bi konu daha var dikkatinizi çekmek istediğim. eşim haklıda olsa, haksızda olsa hiç alttan almıyor. ben üzülmeyim diye uğraşmak yerine susup yatıyo hep. evlenmeden önce bana hiç böyle davranmadı ki, benim ondan beklentim bu değildi..kavga etsek, ayrılmak istesem it gibi yalvarır, ağlardı.. hemen kapıma dayanır.hediyeler çiçekler alırdı. bi gözyaşıma dünyayı vereceğini söylerdi. şimdi niye böyle oldu anlamış değilim.. çok zoruma gidiyo..sizce böyle yapması normal mi ? evlendik diye artık hep ben susup benmi onu alttan alacağım yani :85::85::85::85:
kızlar bi konu daha var dikkatinizi çekmek istediğim. eşim haklıda olsa, haksızda olsa hiç alttan almıyor. ben üzülmeyim diye uğraşmak yerine susup yatıyo hep. evlenmeden önce bana hiç böyle davranmadı ki, benim ondan beklentim bu değildi..kavga etsek, ayrılmak istesem it gibi yalvarır, ağlardı.. hemen kapıma dayanır.hediyeler çiçekler alırdı. bi gözyaşıma dünyayı vereceğini söylerdi. şimdi niye böyle oldu anlamış değilim.. çok zoruma gidiyo..sizce böyle yapması normal mi ? evlendik diye artık hep ben susup benmi onu alttan alacağım yani :85::85::85::85:
evlilikte bir taraf öfkeliyken diğerinin biraz durulması gerekiyor,
denge önemli yani.
aynı anda konuşmalar didişmeler başlayınca böyle şiddet sahneleri olabiliyor.
eşinizin üzerine çok gitmişsiniz, ama sizi çok sevdiği belli.
kızacağı bişey olduğunda sorularınızla üzerine gitmekten çok susmayı ve eşinize sarılmayı deneseniz,sakinleşecektir.
Çünkü o zaman bırakıp gidebilme ihtimalin vardı. Gerçi şimdi de istesen gidersin ama erkekler basit yaratıklar olduğu için evlenince komple seni satın aldığını, onlar istemeden hicbiryere gidemeyeceğini, sonsuza kadar onunla kalacağını düşünüyorlar.
Herzaman alttan almak insanı yıpratır. Aranızda bir iletişim dili geliştirmelisiniz.
Kumandayı ha duvara fırlatmış ha sana fırlatmış arasında bir fark yok. Öfke kontrolü sorunu var eşinin. Acaba diyorum o böyle sinirlenince hic konusmasan baska seylerle ilgilensen, siniri gecince kırgınlıgını dile getirsen?
kızlar zaten ben o kadar üstüne gitmesem, en son o sigaraya dokunmasam o hiç bişey yapmadı. açtı tvsine bakıyodu. ama ben dayanamadım.tutamadım çenemi. beni bu kadar sevdiğini bilmesem ne o katlanabilir nede ben zaten. :85:
kızlar zaten ben o kadar üstüne gitmesem, en son o sigaraya dokunmasam o hiç bişey yapmadı. açtı tvsine bakıyodu. ama ben dayanamadım.tutamadım çenemi. beni bu kadar sevdiğini bilmesem ne o katlanabilir nede ben zaten. :85:
Canım benim kendini suclamayı bırak; ben üstüne gittim, ben tetikledim gibi. Yaptığı terbiyesizlik; ayagıyla vurmalar, yürü yoksa dövücem demeler vs.
Sadece tartışmayı öğrenmeniz lazım sizin.
az önce mesaj attı.
"Daha kızgınlığm geçmedi haberin olsun askim "
diye...
karşılık vermedim.
"seninde geçmedi demi ?"
dedi.
evet yazdım.
"tmm..geçince haber ver" diyo.
ne demek şimdi bu ?:26:
YİNE GÖZYAŞLARIMI TUTAMIYORUM. AZ ÖNCE bi arkadaşla konuştum. aslında eşimin arkadaşı.olayı anlattım. bana eşin seni parmağında oynatıyo diyo.. şaşıyorum size valla, sen onu parmağuında oynatacağına o seni parmağında oynatıyo dedi... çok zoruma gitti çoook... :85::85::85:
o kadar kızdım o kadar üzüldüm ki şu an kocamı herşeyi bırakıp gidebilirim:85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?