öfke, nefret ve gözyaşı...

Bence o kizginken ortamı germeyinbir derdiniz varsa o sakınman konusun ben gergin ortamı daha çok geren insanları hiç anlamam

kızlar "it gibi peşimden koşuyodun derken" amacım hakeret değil sadece bi benzetme.. kötü bi niyetle yada saygısızlık olarak düşünmedim.. hitap şekline gelince; bizde birbirimize asla ismimize bile hitap etmeyiz. adıyla hitap etsem bile kızar bana normalde. kavga ederkende ikimizde aşkım diyoduk zaten.. yanlış anlaşılmasın diye söylüyorum bunları..

Arkadaşım adamın şiddet eğilimi olduğu belli..
Bugün telefonu parçalayan,elinizdeki sigaraya tekme atan yarın size de elini kaldırır Allahım korusun.
Nerede ne yapacağınız konusuna gelince madem kendisi dengesiz ne derse he deyin.

Elbette ki sadece sen susup alttan almayacaksın...

Bu tür tartışmalarda karşılıklı alttan alınırsa dengeler oturur.

Karşılıklı oturup sakin sakin konuşmayı denediniz mi?

Öfke ve asabiyet problemi varsa bir terapiste gitmeye ne dersiniz?

Emin olun artık herkes bu tarz yardım alıyor.

Evliliği ve ilişkiyi yıpratmadan, aranızdaki saygıyı kaybetmeden bence önlemini alın...

Herkesin bir huyu vardır; bana görede birden dışarı çıkılıp birşeyler yapılmak isteniyorsa, o anki halle çıkılabilir..Bu konuda çok rahatım..Eşim ise benim tam aksim malesef.

Ama siz bu konuda rahat değilseniz, eşinizin buna saygı göstermesi lazım.. Buna saygı duyması içinde sizin kavga-tartışma anlarında bukadar üstelememeniz gerekiyor.

Madem üsteliyorsunuz bu kadar çok ağlamayın..Hem kendinizi kahredecek kadar ağlıyorsunuz, hem üstüne çok gidiyorsunuz hemde ertesi gün öpüp sarılıyorsunuz..

Küsün demiyorum buna çok karşıyım.Ama en azından birazcık mesafe koymalısınız, kızdığı zaman verdiği tepkilerden-vurup kırmasından.

Öfkesi geçincede, size en yakın olmak istediği zaman suçlamadan anlatın sıkıntınızı.

ÖNCE onure edin bazı huyları için, sonra çaktırmadan dile getirin içinizdeki sıkıntıları :)

KESİNLİKLE kesin çözüm.Bir iki anlamazsa üçüncüde mutlaka anlıyor ve yapmamak için gayret ediyor.

Ama bunun içinde sizin bazı huylarınızı ona eski öfkesini hatırlatmayacak kadar azaltmanız gerekiyor.

evlilikte bir taraf öfkeliyken diğerinin biraz durulması gerekiyor,
denge önemli yani.
aynı anda konuşmalar didişmeler başlayınca böyle şiddet sahneleri olabiliyor.
eşinizin üzerine çok gitmişsiniz, ama sizi çok sevdiği belli.
kızacağı bişey olduğunda sorularınızla üzerine gitmekten çok susmayı ve eşinize sarılmayı deneseniz,sakinleşecektir.

Çünkü o zaman bırakıp gidebilme ihtimalin vardı. Gerçi şimdi de istesen gidersin ama erkekler basit yaratıklar olduğu için evlenince komple seni satın aldığını, onlar istemeden hicbiryere gidemeyeceğini, sonsuza kadar onunla kalacağını düşünüyorlar.

Herzaman alttan almak insanı yıpratır. Aranızda bir iletişim dili geliştirmelisiniz.

Kumandayı ha duvara fırlatmış ha sana fırlatmış arasında bir fark yok. Öfke kontrolü sorunu var eşinin. Acaba diyorum o böyle sinirlenince hic konusmasan baska seylerle ilgilensen, siniri gecince kırgınlıgını dile getirsen?

Belkide çok yorulmuştur hep it ! olmaktan.

Bu kelimeyi tabir olarak kullanıyorsunuz ama çok kullanıyorsunuz bence ve kesinlikle yanlış buluyorum.

..............

Dediğim gibi bazen insan yoruluyor, sürekli gönül almaktan.Belkide zamanında çok naz yapıp, sürekli küsmüş ağlamışsınızdır.Bu evlilikte eşinize mola gibi gelmitir artık ruhunu dinlendiriyordur.

Biz bayanlar bazen eşimiz-sevgilimiz alttan aldıkça devam ederiz barışmama, naz yapma edalarımıza.Hatta konularda çözüm aramak yerine artık her konuda küsme, kırılma duygularımızı hemen belli ediyoruz.Eee insan yoruluyor..

kızlar zaten ben o kadar üstüne gitmesem, en son o sigaraya dokunmasam o hiç bişey yapmadı. açtı tvsine bakıyodu. ama ben dayanamadım.tutamadım çenemi. beni bu kadar sevdiğini bilmesem ne o katlanabilir nede ben zaten. :85:

Canım benim kendini suclamayı bırak; ben üstüne gittim, ben tetikledim gibi. Yaptığı terbiyesizlik; ayagıyla vurmalar, yürü yoksa dövücem demeler vs.

Sadece tartışmayı öğrenmeniz lazım sizin.

İlginç geldi valla sizde şımarıklık yapmışsınız ,adam zaten susmuş siz üstüne basa basa kızdırmak için siğara yaktım diyorsunuz ve onuda kızması yönende yönlendirmişsiniz aynen şöyle hımm sen kızarsın siğara içmeme şimdide kızacaksın ,adam bu mesajı almış yönlendirildiği içinde beklenileni yapmış.

bende hatalıyım o da.. o zaten benim gözümde hasta. aklıma geldikçe nefret ediyorum. kızıyorum.. ooof oooff :85:
napcamı bilmiyorum :85:

az önce mesaj attı.
"Daha kızgınlığm geçmedi haberin olsun askim "
diye...
karşılık vermedim.
"seninde geçmedi demi ?"
dedi.
evet yazdım.
"tmm..geçince haber ver" diyo.

ne demek şimdi bu ?:26:

eşinizin kullandığı kelimeleri desteklemiyorum ama insanları sinirlendirmek için kasti yapılan davranışlarıda desteklemiyorum!
eşofmanla çıkmak hoşunuza gitmeyebilir ama bi kerelik idare edip bunu eve gidine yumuşak bi dille söylebilirdiniz
sonra özellikle sinirlendirmek için dedikleriniz ve sigara içmeniz sırf dahada sinirlensin diye kavgayı ateşlemek oluyor...

kusura bakmayın benide yanlış anlamayın ama çok abartıp çok üstelemişsiniz. ortada bişey yok. sadece kendi huzurunuzu kaçırırsınız. size gayet güzel mesaj cekmiş. ne anlamı olur adam naz yapıyo. uzatmayın bence. sizdede cok hata var. ne olur yanlış anlamayın beni sizin için söylüyorum. yoksa ortada sevmeyen kötü olan bir koca yok belli

az önce mesaj attı.
"Daha kızgınlığm geçmedi haberin olsun askim "
diye...
karşılık vermedim.
"seninde geçmedi demi ?"
dedi.
evet yazdım.
"tmm..geçince haber ver" diyo.

ne demek şimdi bu ?:26:

hahahha onun siniri coktan gecmiş de seni yokluyor Uzman desteği alması lazım.

YİNE GÖZYAŞLARIMI TUTAMIYORUM. AZ ÖNCE bi arkadaşla konuştum. aslında eşimin arkadaşı.olayı anlattım. bana eşin seni parmağında oynatıyo diyo.. şaşıyorum size valla, sen onu parmağuında oynatacağına o seni parmağında oynatıyo dedi... çok zoruma gitti çoook... :85::85::85:
o kadar kızdım o kadar üzüldüm ki şu an kocamı herşeyi bırakıp gidebilirim :85::85:

Bence sorunlarınızı öyle arkadaşa falan çok açmayın, sen onu elinde oynatacakken ne demek, İlla birinin oynatması mı gerekiyor.bilmem nedense arkadaşınızı sevmedim ve sırf arkadaşınız öyle dedi diye de evi bırakıp gitmek bana saçma geldi, bence sakın öyle bişy yapma

merhaba kelemelek kaç yıllık ewlisiniz bilmiyorum ama bn yazılarını okurken kndi yaşadıklarım aklıma geldi
bzde yeni ewliyken bu tip olaylar yüzünden çok kawga ederdik
senin hatan bnce en başta olmuş dondurmacıya giderken anahtarı wer ewe gideyim demeseydin keşke tmm bz kadınlar brz süsümüze düşkünüz bnde öleym eşofmanla fln dışarı çıkmak istemem hç ama eşin için katlansaaydın be arkadaşım bak ewde ne gzl wakit geçiriyomuşunuz snr burnununzdan gelmiş
yeni ewliyken bnde senin gibiydim eşimin dikine giderdim hep ama artık olgunlukmu diyim artık ne bayaa uysallaştım
we gelince yatıp tw izlerken onu daha çok sinir edeceğine gidip sende yanına uzansaydın belki bu kdr uzamazdı
çünkü hakketende mühim bşy yok brzdha sabırlı ol arkadaşım erkekler malesef bu konularda böle oluyolar

Valla ben eşinizin parmağında oynattığı fikrine katılmıyorum sizin olayları anlattığınız kişilerin fesatlıkla cevap vermeyeceğini nerden biliyorsunuz..Bazen öyle insanlar varki bir sıkıntı anlatıldığında dolduruşa getirir ve bunu farkettirmeden yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…