- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
biri bana kocasını nasıl parmağında oynattığını açıklayabilir mi ?
zaten çalışıyorum canım. günümün 12 saati iş yerinde geçiyo. evime gelince ilgi ve huzur istiyorum ben sadece.Arkadaşım bilmiyorum çalışıyor musun ama acil kendine ilgi alanı bul..
parmağında oynatmak çok çirkin bir tabir cnm, buna daha çok anlaşabilmek huyuna suyuna gidebilmek diyorum ben.
sen ilk hatanı caddede geri dönmekle yapmışsın, nolmuş yani eşofmanla gitsen eşinin huyunu biliyosun al dondurmanı dön evine tatlı tatlı
ikinci hatan istemediğini bildiğin halde sigara içmeye teşebbus etmen olmuş hemde inatla, eşinin en son patlaması da kaçınılmaz olmuş tabii
o senin eşin nelere sinirleneceğini, nelere delireceğini, nelere mutlu olacağını sen bilirsin, kızma ama olayı o noktaya sen getirmişsin
hadi eşin tv izlerken seni dinlemiyo diyelim (aslında öyle gözükürler ama kulagı sendedir), ne diye uzatıyosunki bırak muhattap olma ertesi gun oda sakinleştigi zaman dökersin içini
ne demişler ya bu deveyi güdüceksin yada bu diyardan gidiceksin, 2. seçeneği seçmek kolay, ama yuva yıkmak zor üstelik seviyorken.
eşimi görmüş. kumandayı kırdı ya kumanda alcam falan demiş. aradı sordu bende anlattım.önemli bişey yok dedim. güldüm geçtim ben. ama o bana bu sözleri söyledi çok bozuldum. onu abim gibi görmesem asla anlatmazdım zaten.. böyle söyleyeceğini b,ilsemde söylemezdim. ben kendi kendime eşim mesaj attı diye mutlu olmaya başlamıştım bile. aradı alt üst etti beni.. :85:kocanla arandaki tartışmayı bir kız arkadaşına dertleşme şeklinde anlatsan anlıycam da onun erkek arkadaşına anlatman garip geldi. Parmakta oynatmak falan saçma sapan laflar bu lafları neden ciddiye alıyorsun ki yaşın biraz küçük galiba. Sağlıklı ilişkide kimse kimseyi parmağında oynatmaz güzeli
YİNE GÖZYAŞLARIMI TUTAMIYORUM. AZ ÖNCE bi arkadaşla konuştum. aslında eşimin arkadaşı.olayı anlattım. bana eşin seni parmağında oynatıyo diyo.. şaşıyorum size valla, sen onu parmağuında oynatacağına o seni parmağında oynatıyo dedi... çok zoruma gitti çoook... :85::85::85:
o kadar kızdım o kadar üzüldüm ki şu an kocamı herşeyi bırakıp gidebilirim:85::85:
Daha önce eşinle aranda ne gibi problemler geçti bilmiyorum ama şu okuduklarımdan yola çıkarak yorum yapıyorum; erkekler giyim,kuşam konusunda bu kadar takıntılı olan bayanlarla anlaşamazlar,çünkü onlar doğası gereği doğal ve kadınında kendisine ayak uydurmasını ister, yeri geldiğinde sıfır makyaj bir eşofmanla gezmeye bile gitmeni isterler, kaldı ki siz daha cadde başındaki dondurmacıya bile o şekilde gidemeyecek kadar özgüven sorunu yaşıorsunuz. Size tavsiyem doğal ve gerektiğinde relax olmanız. Yanlış anlamayın ama bana birazda eşinizin sinirli halini görmek isteyen sizsiniz gibi geldi..
canım seni kırmak istemem ama bu benim tercihim. ev halimle çarşıdsa dolaşmak bana göre değil. bunun özgüvenle alakası yok. sadece giyimim istediğim şekilde değildi. bunun özgüvenle alakası ne ya. siz evde giydiklerinizle çarşı pazar dolaşır mısınız. altta rahat bi eşofman üstte askılı bi bluz.makyajsız her yere gidebilirim ama giyimim sıradansa asla !
Sinir hastalıklarına karsı dualar <<<
* ruhi hastalıklara mübtela olan kişi üzerıne 3 gün boyunca 100 defa yasin suresının 58, ayetı olan :
Bismillahirrahmanirrahim
( selamun kavlen min rabbin rahim )
ayeti kerımesi okunur ve bır kagıt üzerınede bu ayetı kerıme safran ıle yazılıp suya konularak hastanın içmesi saglanırsa , allah ın izni ile hasta şifa bulur.
canım seni kırmak istemem ama bu benim tercihim. ev halimle çarşıdsa dolaşmak bana göre değil. bunun özgüvenle alakası yok. sadece giyimim istediğim şekilde değildi. bunun özgüvenle alakası ne ya. siz evde giydiklerinizle çarşı pazar dolaşır mısınız. altta rahat bi eşofman üstte askılı bi bluz.makyajsız her yere gidebilirim ama giyimim sıradansa asla !
Siz 10 dk için tarzınızdan vazgeçemiyorsunuz..
Asla gibi çok dik bi tabir kullabiliyosunuz hemde kıyafet konusu için..
Eşiniz niye asabiyetinden vazgeçsin?
Kaldıki öfkeli olma durumu öyle hemen değişebileceği bi ruh hali değildir.
Başlıktan anladığım kadarıyla sizin öfkeniz eşinizinkinden fazla..Nefret duyduğunuz anlar bile olmuş demekki...
Benimde hoşuma gitmez ev kıyafetiyle caddeye inmek ama hayat arakadaşıma,eşime, canıma,o kadar mutlu olduğu bi akşamı zehir edecek kadar değil..
Başlıktan anladığım kadarıyla sizin öfkeniz eşinizinkinden fazla..Nefret duyduğunuz anlar bile olmuş demekki...
Benimde hoşuma gitmez ev kıyafetiyle caddeye inmek ama hayat arakadaşıma,eşime, canıma,o kadar mutlu olduğu bi akşamı zehir edecek kadar değil..
Burcu ne eşinizin? Merak ettimde
En ufak bir yoruma bile tahammül edemeyecek kadar sinirliysen Allah yardımcın olsun ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?