- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi ekimkahvesen
-
o halde bir sağlık taraması yaptırın.B12 vitaminim yerlerde benim
Meleğim yaaaa temiz kalplim senin duaların senin nasihatlerin beni fazlasıyla sakinleştiryor Allah herkesin karsısına senin gibi bir ablada cıkarmıyor cook şanslıyım cook :)oy kuzum hepsi geçecek sonra diyeceksin ne kadar yıpratmışım kendimi ALLAH daha büyük dertlerle karşılaştırmasın dünyada her şey bizim için şaşırmamak lazım insanın karşılaşmayacağı şey yok yeter ki ALLAH taşıyamayacağımız yükler yüklemesin omuzlarımıza ve yüklemez de ...
ALLAH ADALETLİLERİN EN HAYIRLISI EN ADALETLİSİDİR..
sen yeter ki canım üzme kenddini hepsi geçecek
onu gıdalardan alın.B12 hapı verdiler ablacım onu kullandım da yan etki yaptı bende fazlasıyla
İnşallah tavsiyelerinizi dikkate alacagım tesekkür ederimonu gıdalardan alın.
Meleğim yaaaa temiz kalplim senin duaların senin nasihatlerin beni fazlasıyla sakinleştiryor Allah herkesin karsısına senin gibi bir ablada cıkarmıyor cook şanslıyım cook :)
b12 nin ne yan etkisi oldu pekiB12 hapı verdiler ablacım onu kullandım da yan etki yaptı bende fazlasıyla
Yan etkilerinde ter kokusu vardı sabah aksam banyo yapıyodum ama agır bir koku vardı , iştahım acılmıstı fazlasıyla. Mide bulantısıda yaptı bendeb12 nin ne yan etkisi oldu peki
anladım canım, ben de başlayacaktım da ondan sordum :/Yan etkilerinde ter kokusu vardı sabah aksam banyo yapıyodum ama agır bir koku vardı , iştahım acılmıstı fazlasıyla. Mide bulantısıda yaptı bende
Hadi ya benim esim tatli seker cok yer bagimli gibi ondan mi sinirli kiiçinde şeker, nişasta olan gıdaları çok tüketmek, özellikle b12 d vitamini eksikliği vs sinir yapıyor.
Herkeste aynı reaksiyonu göstermek zorunda değil canım kullan bak bende öyle oldu hala bi takviyede bulunmadım düşük bayağı bizde ailrde herkesin öyle gerci :)anladım canım, ben de başlayacaktım da ondan sordum :/
içinde şeker, nişasta olan gıdaları çok tüketmek, özellikle b12 d vitamini eksikliği vs sinir yapıyor.
tamam canım sağol bizimkilerde de çok düşük ailecek :/Herkeste aynı reaksiyonu göstermek zorunda değil canım kullan bak bende öyle oldu hala bi takviyede bulunmadım düşük bayağı bizde ailrde herkesin öyle gerci :)
Düne kadar bende bir ilerleme vardı ama dün haddinden fazla sinirlenip sinirden ağladım beni ne düzeltecek hic bilmiyorum bir daha doktora gidip değerlerime baktırayım düşükse iğne isteyeyim bakalım bak @aaynaa ablanın bir bitkisel önerisi var ic rahatlarsın dedi sanada söylesin herkes okusun belki hayrına dua edersiniz ablamaa :)ekimkahvesen
Canım benim b 12 çok düşüktü sınır 190 iken benimki 104 tü , bana doktor direk iğnelere başladı bence iğne daha iyi, hap mide bulantısı yapıyor ve hemen etkilemiyor. İğne olarak iste doktorundan.
Ben aşırı tatlı yerim zaten insülin direncim var
Bi de pko luyum adet düzensizliğim var o da sinir yapıyor sanırım .
testesteron hormonu yüksekliği de yapıyor demişti geçen burda biri.
Ben nerelere gideyim nasıledeyim şimdi psikolog da düzeltemicek di mi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?