Öfke sinir bir türlü hakim olamamak!

B12 vitaminim yerlerde benim
o halde bir sağlık taraması yaptırın.
sütlü, şerbetli, çikolatalı tatlıları ve pirinç, patates, makarna vb gıdaları minimuma indirin. inşallah fark edecektir.

Meleğim yaaaa temiz kalplim senin duaların senin nasihatlerin beni fazlasıyla sakinleştiryor Allah herkesin karsısına senin gibi bir ablada cıkarmıyor cook şanslıyım cook :)

etrafındaki insanlara haksızlık etme.
sakin olmak yaradılış ile ilgili biraz .
tabi dış faktörler de bunu arttırır zamanla
ama ben yine de agresif insanların hiç bir yerde kabul göremeyeceğini düşünüyorum.
empati yapıyorsun eminim ama bi yerde artık değğişmen lazım .

Meleğim yaaaa temiz kalplim senin duaların senin nasihatlerin beni fazlasıyla sakinleştiryor Allah herkesin karsısına senin gibi bir ablada cıkarmıyor cook şanslıyım cook :)
utandırma beni kuzum benim de buradaki dostlarım kardeşlerim ve sen olmasan ben de kafayı yerim sıkıntılarımı sizlerin dinlediği kadar kimse dinlemedi ...
ALLAH herkesin gönlüne göre versin hayırlarla inşallah amin

bence hayatınızda esas bi sorun vardır sizi bunaltan. o neyse onu bulun. onu çözün.

ondan sonra genel havanız daha ılımlı olucaktır.

bir de ben de mesela geçen sene çok üzüldüm çok kırıldım. sonra ufak bir sağlık sorunum olma riski çıktı, o risk bile beni öldürdü resmen içten.

şimdi sinirlenip üzüldüğüm zaman boşver diyorum sağlığından önemli değil. sinirin stresin sonu hastalık unutmayın. şimdi olmasa bile 10 sene sonra başınıza gelir. ne gerek var? öyle düşünün.

şimdiki taktiğim sinirlenince konuştuğum kişiyle konuyu kapatıyorum, dışarı çıkıyorum ya da oda değiştiriyorum hemen aklımı dağıtacak başka bir şey bulmaya çalışıyorum netten bişiler izliyorum vs. kafam dağılınca o sinirlendiğim konuuya tekrar baktığımda o kadar sinirlenmiyorum.

bir de psikiyatrik yardım alabilirsiniz sakinleştirici ilaçlar var yardımcı olurlar size. bitkisel çaylar da huzur veriyor tavsiye ederim papatya ve beyaz çay favorim

DÜN EN SON DAİRE KAPISINI SERT KAPATTILAR DİYE APARTMANI AYAGA KALDIRDIM. SEN YİNE İYİSİN

ekimkahvesen
Canım benim b 12 çok düşüktü sınır 190 iken benimki 104 tü , bana doktor direk iğnelere başladı bence iğne daha iyi, hap mide bulantısı yapıyor ve hemen etkilemiyor. İğne olarak iste doktorundan.
Ben aşırı tatlı yerim zaten insülin direncim var
Bi de pko luyum adet düzensizliğim var o da sinir yapıyor sanırım .
testesteron hormonu yüksekliği de yapıyor demişti geçen burda biri .
Ben nerelere gideyim nasıledeyim şimdi psikolog da düzeltemicek di mi beni

Bende bu aralar bunu dusunuyorum.
Neden bukadar gerginim? Sinirliyim?
Bisey dokuyolar yere ben parliyorum.
Esim sigara iciyo mutfakda(sadece esim sigara kullaniyo o da mutfakda)
Kapisini nicin acik birakiyosun diye parlıyorum.

Ev herkesin yasam alani ve rahat etmek istiyolar haklilar esimde oglumda.
Ama surekli ortalik toparla arkalarinda dolan falan geriliyorum.

Bazen hic oturmadigim oluyo oturunca yoruldugumu anliyorum.

Umarim bu sinire ,asabiyete care bulabilirim.

Pisman oluyorum ben vicdan yapiyorum sonra.

ben de böyle biriydim.

karşımda hakaretler küfürler yedim yiyorum, başkası olsa o laflar üzerine öldürürdü o lafları edeni. bense artık gülüp geçiyorum ya da yav he heee diyip geçiyorum. o derece rahat oldum.

benim çarem her gün ya da 2 günde bir kısa yürüyüşler oldu. 30 dk yürüyüş ve o gün pamuk gibi oluyorum.

vücudun enerji fazlalığını atma ihtiyacı var bence. atmazsan ufak şeyler kafada büyüyor. atarsan büyük şeyleri bile görmezlikten gelebiliyorsun.

biraz da kafa yapısı rahat insanlarla takılın. genelde erkekler rahattır, erkek arkadaşlarınızla sık görüşün, erkek kafası mis gibi valla, bizim gibi aynı anda 30 tane şey düşünme yok, mis mis

Düne kadar bende bir ilerleme vardı ama dün haddinden fazla sinirlenip sinirden ağladım beni ne düzeltecek hic bilmiyorum bir daha doktora gidip değerlerime baktırayım düşükse iğne isteyeyim bakalım bak @aaynaa ablanın bir bitkisel önerisi var ic rahatlarsın dedi sanada söylesin herkes okusun belki hayrına dua edersiniz ablamaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…