Öfke sinir bir türlü hakim olamamak!

Bu bendede var.Hatta bugün telaş yaptırdıkları için annem elindeki ilacı düşürdü etraftakilere çok sinirlendim.Babam uyardı yine sinirlisin sakin ol diye uyardı..

Kızlar lütfen yardım edin sinir yüzünden iliskim bitecek evli değilim ama olsun erkek arkadasimla bir kaç aya nisan düşünüyoruz

Ben bekarken çok sakin bir insandim,evlendikten sonra sinir oldu.daha bekarsan kendine dikkat et ilerde daha çok sorun cikabilir
Evet bekarim yakında nisan düşünüyoruz ama ben ertelemek istiyorum çünkü çok tartisiyoruz yersiz kiskancliklar anlayış gostermemeler falan bende sinire yol açıyor ne yapmam lazım

Çok tartıştıgn insandan uzak durmalısin. Çünkü ilerde sorunlar,sinirler ınan ki artıyor.şimdiden hiç sinir olmamali :-(

Ama şöyle bir durum var onunla sevgili olduğumda uzman cavus degildi haliyle sinirlide değildi uzman oldu su an hakkaride ister istemez psikolojisi bozuldu yeti geliyor terörist lesi goruyor yeri geliyor silah arkadaşı gözünün önünde şehit düşüyor bazen uzun uzun konuşuyoruz alttan almami bunların geçici olduğunu söylüyor ama ben kendime hakim olamiyorum

Kendi de farkında ise asabilirsiniz bu konuyu ama sen dikkat et bari

Kendi de farkında ise asabilirsiniz bu konuyu ama sen dikkat et bari
Farkında hatta benden sık sık ozur diliyor kırıcı olabilirim affet diyor onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama ben ufak bir konuda olsa hemen sinirleniyorum benden sogumasindan da korkuyorum

Kızlar lütfen yardım edin sinir yüzünden iliskim bitecek evli değilim ama olsun erkek arkadasimla bir kaç aya nisan düşünüyoruz
Telkinlemeye calıs kendini , sakin ol sinirlenmeden önce bir nefes al ve biraz alttan konusmaya calıs böyle böyle alısacaksın duruma kelin ilacı olsa kendi basına sürer aöa bir kac gündür bayağı iyiyim yaa :)

Erkek arkadasın bu durumdayken biraz daha kendini sakinleştirmelisin . Ayrıca iki taraf sinirliyse bir ilişki münkün değil bir tara daha sakin olmalı bence

Erkek arkadasın bu durumdayken biraz daha kendini sakinleştirmelisin . Ayrıca iki taraf sinirliyse bir ilişki münkün değil bir tara daha sakin olmalı bence
Kendimi sakın tutma çabalarım ise yaramıyor ya da ben beceremiyorum telefonu meşgul calsa cildiriyorum ona guvenmedigimden değil sinirimle alakali

doktora git sakınlestırıcı kullan bır müddet.yasadıgın olaylar seni cok üzmüs atamamıssın üzerinden.

Kendimi sakın tutma çabalarım ise yaramıyor ya da ben beceremiyorum telefonu meşgul calsa cildiriyorum ona guvenmedigimden değil sinirimle alakali
Bak canım ben kacarak evlendim evlilik öncesinolarak detay vermek istemiyorum. Bu kkda baska bir üyeliğim vardı orada annem ÖLDÜ! Dediğim bile oldu hep annemin masum zamanlarını hatırlatıp sonraki zamanlarında onu öldü saydım. Sonra annem o benim diyip sahiplendim bi ara sanırım kendimi şizofren olarak gördüm gercekten! Aslında bana yasattıklakndan dolayı ki bir bana değil kardeslerimede dahil onu yasatmalımıyım yoksa onu hayalimde öldürmelimiyim karar veremedim. Hayatım hep bir belirsizlik hep cocukken bu neydi ki diye düşünüp büyüdükce neyin ne oldugunu anlamakla gecti! Zor bir cocukluğum oldu gercekten. Ama hic birşey bahane değil sinirli olmak kaderim değill seninde öyle

doktora git sakınlestırıcı kullan bır müddet.yasadıgın olaylar seni cok üzmüs atamamıssın üzerinden.
Evet bende öyle söylüyorum ve simdiye kadar hep bu bahanelere sığındım artık kendim icin yasama zamanı kendimi yıpratıp beni sevenleri üzmeyeceğim ne yaşadıysam yaşadım artık gecti hatalar üstüne hatalar yaptım ve artık bitti diyorum

Sizin yasadiklarinizi okuyunca kendimden utandım küçücük seyleri buyutuyormusum gibi geldi doğru soyluyorsunuz daha bu yasimda hayatı zindan etmenin anlamı yok kendimi bir şekilde frenlemem şart yoksa ne şimdi nede sonra mutlu olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…