Öfke sinir bir türlü hakim olamamak!

Kesinlikleeeee :) senin hayatın benim hayatım bir başkasının hayatı her zaman birilerine örnek olacaktır . Şu hayatta neler neler var güzelm kendin icin yapacaklarını listele ve uygula :) buraya telkinleyip kendini aştım diye yazmanı diliyorum :)

Çok teşekkür ederim valla beynime dank etti bir şeyler inşallah değişimden bahsetmek için girerim bir dahaki ne :)

oyle bir donemim olmustu oyle bagirip cagiramam ama sinirden yataklara duserim oyleydi durum ilac kullandim 2 yil iyi geldi kesinlikle

Merhabalar ,
ekimkahvesen ben kendimi frenleyemiyorum diyorum ki kendi kendime iriyle tartıştığımda niye altta kalıyorum içimde kalıp bana dert olacağına tıkır tıkır söylerim yüzüne ona dert olsun .söylemezsem içimde tutup daha da büyüyecek daha da sinir yapacakmış gibi geliyor . Hiç bir şeyi geçiştiremiyorum onun huyu öyle diyemiyorum ya ben

Merhaba tatlım , bazen aşırı saçmalayıp gündemden bulamayınca geçmişten birşey bulup çatır çatır lafları sayıyorum bende diyemiyorum ama kimsede bunlrın huyu böyle hoş görelim demeyecek bizim icinde o yüzden telkinlememiz lazım kendimizi

Çok yıpranıp içinize atmanızın sonucu bu hale gelmiş olabilirsiniz diye düşünüyorum şayet ben öyleyim
evet bencede öyle ama zamanla zamanla geçecek azalacak şuan bazı şeyler kabuk bağlamadığı için olabilri seni üzen şeyleri önemseme diyemeyeceğim ama kendini biraz uzak tutmaya bak canım hemen doktora gidip de o ağır hapları sakın sakın kullanma beyinde bir yeri tamir ediyorsa bir yeri mahfediyor canım benim henüz gençsin birkaç sene bile sana sakinliği getirecek emin ol

İyi kalpli meleğim herkese yetişiyor yaa canını yerim senin

canım benim o senin iyi kalpliliğin aynı şeyleri ben de yaşadım hala ani sinirlenmelerim oluyor ama sonra kendi kendimi telkin ediyorum yaşantılardan bazı şeyler insanın içinde uhte oluyorama herkese de anlatamıyorsun anlatmamak da gerek yoksa en büyük acılı oklar o paylaştığın sırların olur ve daha sinirli daha acılı ve daha gözyaşılı olacaktır..
onun için insan kendi kendinin doktoru olmasını da beklemeli kuzum kendini rahatlatmak kendine telkin vermek önemli ben bazen sakin ol kızım derdim hep ve çok da işe yarardı şimdi daha çok sinirime hakim oluyorum...
sen de kafaya takmadığın sadece önüne bakmayı da öğrenmek lazım kuzum sakın öyle haplara gömme kendini şnsan kendine sözünü geçirir

içinde şeker, nişasta olan gıdaları çok tüketmek, özellikle b12 d vitamini eksikliği vs sinir yapıyor.

Çoook haklısın ablacım cookk tavsiyelerne uyacagın biliyosun:)

Çoook haklısın ablacım cookk tavsiyelerne uyacagın biliyosun:)
oy kuzum hepsi geçecek sonra diyeceksin ne kadar yıpratmışım kendimi ALLAH daha büyük dertlerle karşılaştırmasın dünyada her şey bizim için şaşırmamak lazım insanın karşılaşmayacağı şey yok yeter ki ALLAH taşıyamayacağımız yükler yüklemesin omuzlarımıza ve yüklemez de ...
ALLAH ADALETLİLERİN EN HAYIRLISI EN ADALETLİSİDİR..
sen yeter ki canım üzme kenddini hepsi geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…