- 27 Ekim 2016
- 332
- 349
- 18
- Konu Sahibi ekimkahvesen
-
Kesinlikleeeee :) senin hayatın benim hayatım bir başkasının hayatı her zaman birilerine örnek olacaktır . Şu hayatta neler neler var güzelm kendin icin yapacaklarını listele ve uygula :) buraya telkinleyip kendini aştım diye yazmanı diliyorum :)Sizin yasadiklarinizi okuyunca kendimden utandım küçücük seyleri buyutuyormusum gibi geldi doğru soyluyorsunuz daha bu yasimda hayatı zindan etmenin anlamı yok kendimi bir şekilde frenlemem şart yoksa ne şimdi nede sonra mutlu olamam
Çok teşekkür ederim valla beynime dank etti bir şeyler inşallah değişimden bahsetmek için girerim bir dahaki ne :)Kesinlikleeeee :) senin hayatın benim hayatım bir başkasının hayatı her zaman birilerine örnek olacaktır . Şu hayatta neler neler var güzelm kendin icin yapacaklarını listele ve uygula :) buraya telkinleyip kendini aştım diye yazmanı diliyorum :)
oyle bir donemim olmustu oyle bagirip cagiramam ama sinirden yataklara duserim oyleydi durum ilac kullandim 2 yil iyi geldi kesinliklekızlar aşırı sinirli bir insanım. Ufacık bir soruya bazen aşırı tepki gösterdiğim oluyor. Eşimi bile kırıyorum! Ona karsı bir türlü susup kalamıyorum. Her sözüne sinirleniyorum. Öfkelenince ağzıma geleni söylüyorum(hakaret değil tabiki) bu durumdan eşim ailem cok şikayetci. Bu sinir yüzünden sen fazla yaşamazsın kendini yıpratıyosun herseye bu kadar sinirlenip kafana takma gibi sözler duyuyorum. Bazen bu öfkemin yaşadığım olaylardan ötürü oldugunu düşünüyorum ama ben bile kendime artık sinirli geliyorum , sinirlenip ağlamalarımı ota b.ka ağlamalarımı daha anlatmıyorum bile
Bekliyoruummm :)Çok teşekkür ederim valla beynime dank etti bir şeyler inşallah değişimden bahsetmek için girerim bir dahaki ne :)
Bir kac senedir böyleyimoyle bir donemim olmustu oyle bagirip cagiramam ama sinirden yataklara duserim oyleydi durum ilac kullandim 2 yil iyi geldi kesinlikle
doktora gitmelisinBir kac senedir böyleyim
İlac kullanmak istemediğimden eşimde göndermek istemiyor aşamayacagın sorunlar değil beraber aşabiliriz diyordoktora gitmelisin
hormonlarınıza baktırdınız mı? Testesteron hormonu fazlalığı öfke ve sinir yapıyor..Aklınızda bulunsun derim
Merhaba tatlım , bazen aşırı saçmalayıp gündemden bulamayınca geçmişten birşey bulup çatır çatır lafları sayıyorumMerhabalar ,
ekimkahvesen ben kendimi frenleyemiyorum diyorum ki kendi kendime iriyle tartıştığımda niye altta kalıyorum içimde kalıp bana dert olacağına tıkır tıkır söylerim yüzüne ona dert olsun .söylemezsem içimde tutup daha da büyüyecek daha da sinir yapacakmış gibi geliyor . Hiç bir şeyi geçiştiremiyorum onun huyu öyle diyemiyorum ya ben
evet bencede öyle ama zamanla zamanla geçecek azalacak şuan bazı şeyler kabuk bağlamadığı için olabilri seni üzen şeyleri önemseme diyemeyeceğim ama kendini biraz uzak tutmaya bak canım hemen doktora gidip de o ağır hapları sakın sakın kullanma beyinde bir yeri tamir ediyorsa bir yeri mahfediyor canım benim henüz gençsin birkaç sene bile sana sakinliği getirecek emin olÇok yıpranıp içinize atmanızın sonucu bu hale gelmiş olabilirsiniz diye düşünüyorum şayet ben öyleyim
İyi kalpli meleğim herkese yetişiyor yaa canını yerim seninevet bencede öyle ama zamanla zamanla geçecek azalacak şuan bazı şeyler kabuk bağlamadığı için olabilri seni üzen şeyleri önemseme diyemeyeceğim ama kendini biraz uzak tutmaya bak canım hemen doktora gidip de o ağır hapları sakın sakın kullanma beyinde bir yeri tamir ediyorsa bir yeri mahfediyor canım benim henüz gençsin birkaç sene bile sana sakinliği getirecek emin ol
İyi kalpli meleğim herkese yetişiyor yaa canını yerim seninevet bencede öyle ama zamanla zamanla geçecek azalacak şuan bazı şeyler kabuk bağlamadığı için olabilri seni üzen şeyleri önemseme diyemeyeceğim ama kendini biraz uzak tutmaya bak canım hemen doktora gidip de o ağır hapları sakın sakın kullanma beyinde bir yeri tamir ediyorsa bir yeri mahfediyor canım benim henüz gençsin birkaç sene bile sana sakinliği getirecek emin ol
canım benim o senin iyi kalpliliğin aynı şeyleri ben de yaşadım hala ani sinirlenmelerim oluyor ama sonra kendi kendimi telkin ediyorum yaşantılardan bazı şeyler insanın içinde uhte oluyorama herkese de anlatamıyorsun anlatmamak da gerek yoksa en büyük acılı oklar o paylaştığın sırların olur ve daha sinirli daha acılı ve daha gözyaşılı olacaktır..İyi kalpli meleğim herkese yetişiyor yaa canını yerim senin
içinde şeker, nişasta olan gıdaları çok tüketmek, özellikle b12 d vitamini eksikliği vs sinir yapıyor.kızlar aşırı sinirli bir insanım. Ufacık bir soruya bazen aşırı tepki gösterdiğim oluyor. Eşimi bile kırıyorum! Ona karsı bir türlü susup kalamıyorum. Her sözüne sinirleniyorum. Öfkelenince ağzıma geleni söylüyorum(hakaret değil tabiki) bu durumdan eşim ailem cok şikayetci. Bu sinir yüzünden sen fazla yaşamazsın kendini yıpratıyosun herseye bu kadar sinirlenip kafana takma gibi sözler duyuyorum. Bazen bu öfkemin yaşadığım olaylardan ötürü oldugunu düşünüyorum ama ben bile kendime artık sinirli geliyorum , sinirlenip ağlamalarımı ota b.ka ağlamalarımı daha anlatmıyorum bile
B12 vitaminim yerlerde benimiçinde şeker, nişasta olan gıdaları çok tüketmek, özellikle b12 d vitamini eksikliği vs sinir yapıyor.
Çoook haklısın ablacım cookkcanım benim o senin iyi kalpliliğin aynı şeyleri ben de yaşadım hala ani sinirlenmelerim oluyor ama sonra kendi kendimi telkin ediyorum yaşantılardan bazı şeyler insanın içinde uhte oluyorama herkese de anlatamıyorsun anlatmamak da gerek yoksa en büyük acılı oklar o paylaştığın sırların olur ve daha sinirli daha acılı ve daha gözyaşılı olacaktır..
onun için insan kendi kendinin doktoru olmasını da beklemeli kuzum kendini rahatlatmak kendine telkin vermek önemli ben bazen sakin ol kızım derdim hep ve çok da işe yarardı şimdi daha çok sinirime hakim oluyorum...
sen de kafaya takmadığın sadece önüne bakmayı da öğrenmek lazım kuzum sakın öyle haplara gömme kendini şnsan kendine sözünü geçirir
aa bak onun için dahiliyeye gidip takviye alabilirsin canım belki çok rahatlayacaksın sakinleştirici kullanacağınaB12 vitaminim yerlerde benim
Çoook haklısın ablacım cookktavsiyelerne uyacagın biliyosun:)
B12 hapı verdiler ablacım onu kullandım da yan etki yaptı bende fazlasıylaaa bak onun için dahiliyeye gidip takviye alabilirsin canım belki çok rahatlayacaksın sakinleştirici kullanacağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?