Öfke sinir bir türlü hakim olamamak!

Ben bu durumda en cok beni herseyden cok seven eşimi kırdığımda yaşıyorum. Sözler veriyorum özür diliyorum daha sakin olacagım diyorum sonra yine sar başa. Eşim sağolsun vallahi cekiyor beni çekilecek dert değilim kabulleniyorum yarın temizlik yaparken sayıp sövüp bu son diyeceğim artık sinir yok diyip bir bakayım duruma yapabilecekmiyim birde buna alışıyormusum sinirlenince temizlik yapıp sayıp sövüyormusum bide

kimsenin sizin kaprislerinizi çekme mecburiyeti yok birileri sizin bu halinizi çekiyorsa sevdiği içindir sizi sevenleri üzmeyim altından kalkamıyoranız bir uzmandan yardım alın

Olur mu olur :) benim istemsiz yaptigim bir sey aslinda, temizlik yaparken ev icinde sikayetci oldugum her ne varsa (daginiklik, ardini toplamama vs vs) hepsi gun yuzune cikiyor. Ha kimsenin arkasindan soylenmek de sevdigim bir sey degil orasi ayri...

Benim öfkem kimseye değil zaten sayıp söylerkendr kimseye değil söylenmelerim öfkem kendime kendime sayıp söveceğim sinirimin gereksiz kaprislerimden ötürü :)

Allah yardimciniz olsun. Insanin kendine soz gecirememesi zor birsey. Esiniz anladigim kadariyla size ilimli yaklasiyor. Hic sinir aninizda onceden sinirlenip pisman oldugunuzu dusunyor musunuz? Akliniza bunlari getirseniz belki kendinizi tutabilirsiniz. Ozellikle esinize karsi olan mahcubiyetinizi dusunseniz belki birseyler sizi engelleyebilir.

Kesinlikle bende aynısını düşünüyorum. Ve öfkemin yetemediği durumlarda oturup bir güzel ağlıyorum. Korkum ileride cocuk sahibi olacagım inşallah ya cocuğumda da böyle öfkeme yeni düşersem

Ben de çocuk olunca ne olacağını düşündüm. En iyisi anne olmadan önce psikoloğa gidin. Bu şekilde kendiniz çözemezsiniz.

bende cok sinirliyim..
sinirlenince elim ayagim titriyor..
eger beni sinor eden varsa ona agzima geleni kusmak isterim ..
bazen yaparim bunu maalesef yapmiyorum her zamn..

bencede şımarıklık nasıl olsa idare edenler var yazık o Insanlarada biraz sende onları düşün idare et

Mrb ,
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum .hep gerginim ben herkese karşı aynıyım eşimin ailesine karşı da. Boş konuşmaya gelemiyorum , söylediğimi tekrar etmeye gelemiyorum eşime sürekli bağırıyorum kalbini kırıyorum her şeyi olumsuz düşünüyorum .bana söylenen her şey de Bi art niyet arıyorum .eşim Bi soru sorsun aşırı tepki veriyorum sesim yüksekiyor . Hiç bir şeye tahammülüm kalmamış gibi sanki . Cevap vermezsem ölcem sanki çatlıyorum sinirden bu sefer de ağlama krizlerine giriyorum . Eşim alttan alan biri kalp kırmaz hiç. Bana karşılık vermez hep ılımlıdır ama Bi gün bıkar diye korkuyorum hakim olamıyorum sinirlerime , psikoloğa mı gitmem gerekir psikiyatri ye mi? Yaşadığımız maddi sorunlardan dolayı hep kısıtladım kendimi eşimi de . Bu çok sıkıntı verdi sonrasında çok gerginim hep
Sakin olmak istyorum hiç kafamı takmak istemiyorum relax olmak istiyorum. Allah razı olsun eşimden ama daha 2 yıllık evliyiz Ada'mı cıldırtırsam (

Ne zaman sinirleneceğimi kestiremiyorum cok saçma şeylere sinirleniyorum genellikle , evet çok şükür ama nereye kadar ılımlı yaklasıcak böyle herseye sinirlenip kıran bir kadını daha ne kadar sindirecek kendine bilemiyorum. Onu üzdüğüm icin cok üzülüyorum bir daha olmayacak sacmalama kendine gel diyorum sonra birdaha oluyor artık delimiyim diyip duruyorum :/

Ben de çocuk olunca ne olacağını düşündüm. En iyisi anne olmadan önce psikoloğa gidin. Bu şekilde kendiniz çözemezsiniz.
Ya öfke kontrolüm tabiki var esyaları kormuyorum şiddete meyillenmiyorum sadece her seyde ses tonum aşırı yükseşiyor tahammülüm yok gibi hissediyorum cocuk icin endişeliyim ama onu döverim ona bagırırım diye değil . kesinliklr cocuguma ses tonuöu bile yükseltmem ama evde ses tonu yüksek bir annenve ondan etkilenen bir evlat konumunda olmak istemediğim icin kafamı karıstırıyor

bencede şımarıklık nasıl olsa idare edenler var yazık o Insanlarada biraz sende onları düşün idare et
Şımarıklıkla icinde bulunduğum durumu ayırt edebiliyorum. Şımarıklık değil. Tabiki onları düşünüp üzüldüğüm icin bu konuda ki fikirlere acık oldugumdan danıstım. Şımarıklık kesinlikle değil. Teşekkür ederim.

Benim esimde az bucuk sizin gibi bazi gergin zamanlarinda olur olmaz sinirlenir susarim yada az ve oz konusurum sakin ol canim derim ama icimden birsuru sey sayarim insan soguyor boyle esinden haberiniz ola cok itici oluyorsunuz sevmiyoruz boyle sizi demedi demeyin..

Coook haklısın bunu eşimde söyledi sakin ol bazen sinirleniyorum sinirleniyorum sonra bir susuyorm konusasım gelmiyor

Bir iki şey dışında bende öyleyim ahh ahh birde düşünsene eşin böyle ? Ben artık ya o böyle olsaydı diyip kendimi frenlicem dolaba felan bugün cok mutlusun sinir senden cok uzak yazdım evin bir kac köşesine ailen icin sakin ol gibi şeyler yazdım bunu deneyeceğim sende dene canım bakalım sonuc ne olacak

O zaman cocuk

O zaman cocuk yapma lutfen yazik cocuklara
Cocuğum icin endişemden aşağıda bahsettim. Yanlıs anladınız sanırım düzelteyim. Cocuğuma şiddet bagırtı çağırtı asla ama asla yapmam ! Sadece etrafında herseyesinirlenen bir anne modunda olmak istemediğim icin bu konuda endişelendim. Ve zaten öfke kontrolum var hic bir zaman eşyaları kırmak , karsımdakine şiddete meyil hic olmadı. Elimi kolumu sallayarak bile konusmam . Parmak göstererek konusmak nedir bilmem. Bunlarda kötü bir durum lakin benim konumu tan anlatamadım ben sanırım. Herseye sinirleniyorum. Deliye dönmüyorum umarım anlatabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…