Öfke sinir bir türlü hakim olamamak!

Kan şekerine baktırdınız mı
Geçenlerde gitmiştim kan sayımına felan bakmıslardı birsey yok aşırı saclarım döküldü saç kıran sandık doktor sıkıntı stres dedi eşimde bu sinirlenmeye sacmı dayanır kökü dökülecek bu gidişle demişti

Anladim canim simdi esimde bi iki kez cocugun yaninda sesini yukseltti esimi o an ortadan kaldirasim geldi soz konusu cocuk olunca kiziyorum hemen.hamilelikte de boyle yaparsan hic iyi olmaz evladinda stresli urkek sinirli olur.

Anladim canim simdi esimde bi iki kez cocugun yaninda sesini yukseltti esimi o an ortadan kaldirasim geldi soz konusu cocuk olunca kiziyorum hemen.hamilelikte de boyle yaparsan hic iyi olmaz evladinda stresli urkek sinirli olur.
Endişem tamda bu etrafında bıdı bıdı sinirlenen ama kendine güler yüzlü bir kadını cocuk hic bir zaman anlamayacak neydi bu deyip onun psikolojisini bozmak istemiyorum eşinizi ortadan kaldırma hissini cok iyi anlıyorum diyorum ya ben bile artık kendimi çekemiyorum :/

Kan şekerindeki oynamada yapar.streste oynatır Allah korusun dikkat edin.
Nefes egzersizleri yapsanız mesela

Sinir icin nefes egzersizi hic aklıma gelmemişti , sakin insanları gercekten kıskanıyorum. Senede bir sinirlenen kaygısız huzurlu insanlara cok imreniyorum. Bu illeti yenmeliyim herşeyden önemlisi eşim icin .. doğmamış cocuğum icin

Benim kan şekerim normal galiba ama insülin direncim var o etkiler mi bilmiyorum .bi dönem çağrı merkezinde çalıştım ben hep ona bağlıyorum sonrasında, el kol hareketleriyle birlikte sert konuşmalarım ve sinirlenme durumlarım ortaya çıktı ben bazen şiddete meyilli olduğumuz düşünüyorum

Amaanınnn şiddete meyilli olmadığım icin en azından şükür diyorum Sende benim gibi hemen calısmalara basla kuzum yeneceğiz inşallh

Sinir denilen illet herşeyi etkiliyor.direnciniz varsa takip edin derim nolur nolmaz.sinirlenince ellerde titreme oluyor mu

Ben de çok kıskanıyorum öyle insanları , hatta Nasıl sakin kalkabiliyorsun ya demeden edemiyorum! Çok Mutlu olmak istiyorum . Şöyle bir bakıyorum Mutlu olmam için çok nedenim var sağlığım yerinde sevdiğim kişiyle evliyim sakin bir eşim var benim istediklerim olur ikimizde aynı şeyleri seviyoruz, ama işte şu borçlar çok geriyor beni herkesin borcu var ama sanki bizimki hiç bitmeyecek gibi geliyor. Hep fedakarlık yapmaktan yoruldum düşünmekten yoruldum sanırım .ben kavgalı bir ortamda büyüdüm çocuğumu o şekilde yetiştirmek istemiyorum . Bu sinirle çocuk da olacak mı onu bile bilemiyorum

Zamanında bende de vardı.nedenlerimi buldum üstüne gittim eşimin desteği çok oldu.nefes egzersizi rahatlattı beni.gerilmeye başlayınca nefes devreye giriyor otomatik.pamuk gibi oldum desem yeritabi kendimce keşfettiğim yöntemlerimde var

Ben de bi donem su anki halimden cok daha sinirliydim.Nasil gecti dersen,spora basladim.Kizim biraz buyudu.Esim bana biraz daha fazla yardimci olmaya basladi.Beslenmeme dikkat etmeye basladim...
Hayatinda seni yoran seyleri dusun ve imkanin varsa bunlariaz ya da cok degistirmeye calis.Farkindalik sahibisin en azindan.Degisebilirsin

Stres gebe olmaya engelmiş diye duymustum ne kadarı doğru ne kadarı hurafe bilmiyorum canım , inşallah borcların biter hayatım yaa dualarım seninle sende rahatlarsın inşallah bazen eşim sinirlenince cok tatlı oluyosun diyor kahkaha atarak aslında ortam yumusasın diye yapıyor bense komik mi ben sinirliyim sen sacma sacma sakalar yapıyosun diyorum böylede olmaz artık yuh diyorım kendime

Aşırı mutsuz stresli günler yaşadım ben buna bağlıyorum ama suan hayatım gercekten mükemmel diyecek kadar iyiyken devam eden bu huyum beni daha fazla sinirlendiriyor :/

Bi yöntem
Sinirlenince ayaktaysan otur
Oturuyorsan yat
İmkan yoksa o an
Başka bi odaya wc falan kaç

Bak ben sakin sabirli biriyim.hamilelik ve dogum sonrasi esimin sinirli halleri ara ara devam etti.kizimdaki etkisi ne oldu biliyormusun en ufacik sese irkildi simdi kapi zili calsa korkarak kucagima atlar.kizim 4 aylikken biz tartistik ve esim sesini yukseltti.kizim da korktu ve ben bi elli yil gecsede bebegimin gozyaslari aklimdan gozumun onunden silinmiyecek.esim cok sukur kendini degistirmeye yenilemeye eskisi gibi olmamaya cabaliyor ugrasiyor ama ben huzurlu degilim.
Ve bi anne olarak diyorumki lutfen hamilelikten cok once bi uzmana gorun tedavini ol.cocuk sahibi olunca sorumluluk stres artacak..kirilma ama sizin hayatinizin birikmisligini bizler cekmek zorunda degiliz..

Otokontrolunuzu kaybetmissiniz. Ee haliyle esiniz icinde zor bir durum. Bu durumunuz icinizde birseyler birikitirdiginizden dolayi olabilir mi? Nasil desem belki yillarin birikimldir, bazi seyleri icinizde halletmeye calismissinizdir ve buda sizi yormustur. Simdide bir yerden cikiyor. Boyle bir ihtimal olabilir mi acaba ? Bunu soruyorum cunku ben de boyle bir patlama olmustu. Dusunun taaa yillar sonra aniden patladim.

Neymiş o yöntemler paylaşta duacın olayım vallahi yıldım artık :) nefes egzersizlerinide deneyeceğim sabah uyanır uynamaz arastıracam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…