- 27 Ekim 2016
- 332
- 349
- 18
- Konu Sahibi ekimkahvesen
-
Geçenlerde gitmiştim kan sayımına felan bakmıslardı birsey yok aşırı saclarım döküldü saç kıran sandık doktor sıkıntı stres dedi eşimde bu sinirlenmeye sacmı dayanır kökü dökülecek bu gidişle demiştiKan şekerine baktırdınız mı
Anladim canim simdi esimde bi iki kez cocugun yaninda sesini yukseltti esimi o an ortadan kaldirasim geldi soz konusu cocuk olunca kiziyorum hemen.hamilelikte de boyle yaparsan hic iyi olmaz evladinda stresli urkek sinirli olur.Cocuğum icin endişemden aşağıda bahsettim. Yanlıs anladınız sanırım düzelteyim. Cocuğuma şiddet bagırtı çağırtı asla ama asla yapmam ! Sadece etrafında herseyesinirlenen bir anne modunda olmak istemediğim icin bu konuda endişelendim. Ve zaten öfke kontrolum var hic bir zaman eşyaları kırmak , karsımdakine şiddete meyil hic olmadı. Elimi kolumu sallayarak bile konusmam . Parmak göstererek konusmak nedir bilmem. Bunlarda kötü bir durum lakin benim konumu tan anlatamadım ben sanırım. Herseye sinirleniyorum. Deliye dönmüyorum umarım anlatabilmişimdir
Endişem tamda bu etrafında bıdı bıdı sinirlenen ama kendine güler yüzlü bir kadını cocuk hic bir zaman anlamayacak neydi bu deyip onun psikolojisini bozmak istemiyorumAnladim canim simdi esimde bi iki kez cocugun yaninda sesini yukseltti esimi o an ortadan kaldirasim geldi soz konusu cocuk olunca kiziyorum hemen.hamilelikte de boyle yaparsan hic iyi olmaz evladinda stresli urkek sinirli olur.
Kan şekerindeki oynamada yapar.streste oynatır Allah korusun dikkat edin.Geçenlerde gitmiştim kan sayımına felan bakmıslardı birsey yok aşırı saclarım döküldü saç kıran sandık doktor sıkıntı stres dedi eşimde bu sinirlenmeye sacmı dayanır kökü dökülecek bu gidişle demişti
Sinir icin nefes egzersizi hic aklıma gelmemişti , sakin insanları gercekten kıskanıyorum. Senede bir sinirlenen kaygısız huzurlu insanlara cok imreniyorum. Bu illeti yenmeliyimKan şekerindeki oynamada yapar.streste oynatır Allah korusun dikkat edin.
Nefes egzersizleri yapsanız mesela
Benim kan şekerim normal galiba ama insülin direncim var o etkiler mi bilmiyorum .bi dönem çağrı merkezinde çalıştım ben hep ona bağlıyorum sonrasında, el kol hareketleriyle birlikte sert konuşmalarım ve sinirlenme durumlarım ortaya çıktıKan şekerindeki oynamada yapar.streste oynatır Allah korusun dikkat edin.
Nefes egzersizleri yapsanız mesela
AmaanınnnBenim kan şekerim normal galiba ama insülin direncim var o etkiler mi bilmiyorum .bi dönem çağrı merkezinde çalıştım ben hep ona bağlıyorum sonrasında, el kol hareketleriyle birlikte sert konuşmalarım ve sinirlenme durumlarım ortaya çıktıben bazen şiddete meyilli olduğumuz düşünüyorum
Sinir denilen illet herşeyi etkiliyor.direnciniz varsa takip edin derim nolur nolmaz.sinirlenince ellerde titreme oluyor muBenim kan şekerim normal galiba ama insülin direncim var o etkiler mi bilmiyorum .bi dönem çağrı merkezinde çalıştım ben hep ona bağlıyorum sonrasında, el kol hareketleriyle birlikte sert konuşmalarım ve sinirlenme durumlarım ortaya çıktıben bazen şiddete meyilli olduğumuz düşünüyorum
Ben de çok kıskanıyorum öyle insanları , hatta Nasıl sakin kalkabiliyorsun ya demeden edemiyorum! Çok Mutlu olmak istiyorum . Şöyle bir bakıyorum Mutlu olmam için çok nedenim var sağlığım yerinde sevdiğim kişiyle evliyim sakin bir eşim var benim istediklerim olur ikimizde aynı şeyleri seviyoruz, ama işte şu borçlar çok geriyor beni herkesin borcu var ama sanki bizimki hiç bitmeyecek gibi geliyor. Hep fedakarlık yapmaktan yoruldum düşünmekten yoruldum sanırım .ben kavgalı bir ortamda büyüdüm çocuğumu o şekilde yetiştirmek istemiyorum . Bu sinirle çocuk da olacak mı onu bile bilemiyorumSinir icin nefes egzersizi hic aklıma gelmemişti , sakin insanları gercekten kıskanıyorum. Senede bir sinirlenen kaygısız huzurlu insanlara cok imreniyorum. Bu illeti yenmeliyimherşeyden önemlisi eşim icin .. doğmamış cocuğum icin
Hayır olmuyor , sadece aşırı uykum geliyor :/Sinir denilen illet herşeyi etkiliyor.direnciniz varsa takip edin derim nolur nolmaz.sinirlenince ellerde titreme oluyor mu
Zamanında bende de vardı.nedenlerimi buldum üstüne gittim eşimin desteği çok oldu.nefes egzersizi rahatlattı beni.gerilmeye başlayınca nefes devreye giriyor otomatik.pamuk gibi oldum desem yeriSinir icin nefes egzersizi hic aklıma gelmemişti , sakin insanları gercekten kıskanıyorum. Senede bir sinirlenen kaygısız huzurlu insanlara cok imreniyorum. Bu illeti yenmeliyimherşeyden önemlisi eşim icin .. doğmamış cocuğum icin
Bazen oluyor sanırım çok aşırı sinirlendiğimde .Sinir denilen illet herşeyi etkiliyor.direnciniz varsa takip edin derim nolur nolmaz.sinirlenince ellerde titreme oluyor mu
Stres gebe olmaya engelmiş diye duymustum ne kadarı doğru ne kadarı hurafe bilmiyorum canım , inşallah borcların biter hayatım yaa dualarım seninle sende rahatlarsın inşallahBen de çok kıskanıyorum öyle insanları , hatta Nasıl sakin kalkabiliyorsun ya demeden edemiyorum! Çok Mutlu olmak istiyorum . Şöyle bir bakıyorum Mutlu olmam için çok nedenim var sağlığım yerinde sevdiğim kişiyle evliyim sakin bir eşim var benim istediklerim olur ikimizde aynı şeyleri seviyoruz, ama işte şu borçlar çok geriyor beni herkesin borcu var ama sanki bizimki hiç bitmeyecek gibi geliyor. Hep fedakarlık yapmaktan yoruldum düşünmekten yoruldum sanırım .ben kavgalı bir ortamda büyüdüm çocuğumu o şekilde yetiştirmek istemiyorum . Bu sinirle çocuk da olacak mı onu bile bilemiyorum
Aşırı mutsuz stresli günler yaşadım ben buna bağlıyorum ama suan hayatım gercekten mükemmel diyecek kadar iyiyken devam eden bu huyum beni daha fazla sinirlendiriyor :/Ben de bi donem su anki halimden cok daha sinirliydim.Nasil gecti dersen,spora basladim.Kizim biraz buyudu.Esim bana biraz daha fazla yardimci olmaya basladi.Beslenmeme dikkat etmeye basladim...
Hayatinda seni yoran seyleri dusun ve imkanin varsa bunlariaz ya da cok degistirmeye calis.Farkindalik sahibisin en azindan.Degisebilirsin
Ne zaman sinirleneceğimi kestiremiyorum cok saçma şeylere sinirleniyorum genellikle , evet çok şükür ama nereye kadar ılımlı yaklasıcak böyle herseye sinirlenip kıran bir kadını daha ne kadar sindirecek kendine bilemiyorum. Onu üzdüğüm icin cok üzülüyorum bir daha olmayacak sacmalama kendine gel diyorum sonra birdaha oluyor artık delimiyim diyip duruyorum :/
Neymiş o yöntemler paylaşta duacın olayım vallahi yıldım artık :) nefes egzersizlerinide deneyeceğim sabah uyanır uynamaz arastıracam hemenZamanında bende de vardı.nedenlerimi buldum üstüne gittim eşimin desteği çok oldu.nefes egzersizi rahatlattı beni.gerilmeye başlayınca nefes devreye giriyor otomatik.pamuk gibi oldum desem yeritabi kendimce keşfettiğim yöntemlerimde var
Bak sinirlendirme haa ekimi cabuk soyle yontemleri suutkuNeymiş o yöntemler paylaşta duacın olayım vallahi yıldım artık :) nefes egzersizlerinide deneyeceğim sabah uyanır uynamaz arastıracam hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?