canım ben bu konuda kendi fikirlerimi söylemek istiyorum.benim de az çok buna benzer şeyler yaşadığım zamanlar oldu,bunları yaşarken deliye dönüyordum..en kötüsü de onun kafasındaki şeyin ne olduğunu bilememek,ne düşündüğünü,ne yapmak istediğini bilememek,ve bunları bilememezlikten dolayı kendimizin de yapması gerekene şekil veremeyip,fikrimize düşüncemize yolumuza karar verip bir yol çizememek..çünkü sonuçta henüz tanımadığımız bir insan konumunda..
bence öyle olması gerekmiyor ama değer görebilmek ya da olumsuz önyargı oluşturmamak için malesefki duygu ve düşüncelerimizi saklamamız gerekiyor,bunu yapan bayan arkadaşlarımız var,ve buna bence nazlanma,ağırdansatma,elimi sallasam ellisi gibisinden deyimlerle örnek gösterilebilir.
ve o yüzden ben derimki seni yakalamaya çalışan o olsun.
tabiki arayan o olacak,tabiki üstüne gelen taraf o olacak,maksatı seni ısındırabilmesi ve beğenini kazanabilmesi..e sen de taştan bir insan değilsin sonuçta elbette karşılığını vereceksindir zamanı ve yeri uygun bellediğin anlarında..bunları boyle hissetmeli ve kendine bu değeri vermelisin..ki zaten erkeğin hoşlanma belirtileri bunlardır,bunları yapmadıysa bizden hoşlanmayan bir erkeği bir de kendimize aşık etme saçmalığına mı gireceğiz..
bence net davranıp karşındakinden de netlik beklememişsin bile.ben olsaydım onu beklerdim,sen de oyle yapmışsın güzel ama devamında biraz inceleyip bakar düşünürdüm,eğer niyeti yoksa bana(ki üzgünüm ama seninkini de niyetli bulmadım)tamamen kapatırdım sayfayı.ne facebookuma sokacak kadar,ne de msn de konuşabilecek kadar özel olduğunu düşünemezdim ve de gerek bile görmezdim,buna da izin vermezdim..çünkü sen de biliyorsunki heralde artık arkadaş ta olamassınız..hayatında hiç bir kimliği yok bence,edinmeye de çalışmamış,,yani neden onunla duygularını ve vaktini harcayasınki
yine bence diyorum;seninki öfke yada hazımsızlık,yada beynin duygularının oyununa alet oluyor.boş vermelisin onu ve iletişimini kesmelisin,benim zahmetimle beni sevmesin,onun zahmetiyle ben onu sevebileyim.
hem bak eski sevgililerinden ayrılmaları için elinden geleni yapmış,yani ne düşündüğünü net ve açık söylemeyip oyun kuran biri 1.bir ömür boyu kafa karıştıran biri,seni mutlu etmeyecek,aksine zaman ileriye işledikçe üzüldüğün bişiler olacak hayatında..2.senin için de "kendini çok övüyor çok erkek gibi bi kız demiş" açıksözlü olmayan bir insanın bu cümlesi bana da bişiler ifade ederdi.
canım,bunlarla kafanı meşgul etme bence,çok iyi biliyorum,hiç bir erkek bizim önem verdiğimiz konuları biz gibi düşünüp kafasına takmıyor,ve onların olmayan duyguları varmış gibi gösterip duygu oyunları yapma olasılığı da her zaman var.
bence unut bunları,senin gibi iyi yazı yazabilen bir kıza sahip olmak isteyecek bir sürü erkek vardır..yine de sen bilirsin diyorum,umarım herşey mutluluğunca olur..