bundan 4 ay önceydi çok yakın bir arkadaşım vasutası ile tanıştım onunla msn konuşmalarımız oldu önce gayet iyi güzel başladı tabiki tanıştırılmadaki amaç belli olduğu için bir arkadaş dost gibi değil sevgili olmaktı konu hep ... bi hafta sonu görüştük ilk buluşmaydı güzel geçen bi gündü ayrıldıktan sonra telefonlaşmalar oldu vs.. aradan 1 gün geçti ben aramadım onun aramasını bekledim oda aramadı ertesi gün sabah çok erken bi saatte msjını aldım ; dün tel bozulmuştu kapalıydı arayamadım ama sende hiç aramamışsın neyse nasılsın diyen bir msj .. biz görüşmeye başladık ama çok böyle uzun uzun sohbetlerimiz olmadı sonuçta yeni tanışmış ve birbirimizi anlamaya çalışıyorduk bir kez daha buluştuk yine gezdik dolaştıkgüzel geçen bigün oldu bana o gün eski sevgilisini anlattı çok sevdim zamanın da ama olmadı ayrıldık vs dedi eski sevgilisi hakkında bildiğim şey sadece şu o kız için aynı üniversteyi kazanmak için uğraşmış ve o okula gittiğinde kız başka biri ile birlikteymiş buda tabiki her insan için kötü bir durum mutlaka oda çok üzülmüş ama üstünden çok zaman geçmiş daha sonraki kız arkadaşları için ise genelde ayrılan ben olmadım ama benden ayrılmaları için elimden geleni yaptım dedi bu çok tuhafıma gitmişti o zaman ama altında bişey aramadım ve son 2-3 senedir de hiçbi birlikteliğinin olmadığını söyledi ... o günden sonra arayıp sormadı bende arayıp sormadım doğal olarak çok bekledim ama aramadım ortak arkadaşımız bana sormadan onunla görüşüp nasıl gidiyo diye sorduğunda ona benim için çok iyi bi kız çok güzel bi kız ama ben kötü biriyim ona iyi bi sevgili olamam tarzında şeyler sölemiş böylelikle konu kapanmıştı benim açımdan aramadım sormadım üstelemedim facebooktan falan sildim onu neden yaptım bilmiyorum ama bigün onu görünce orda silmek istedim sildim 1 ay önce beni facebookta geri ekledi bende kabul ettim ona öfkem geçmişti 2 hafta öncede başka bir ortak arkadaşımıza benim için ; kendini çok övüyor çok erkek gibi bi kız demiş :/ öyle biri kesinlikle değilim duyduğumda şok oldum ne diyceğimi şaşırdım 1-2 kezde bu hafta öyle konuştuk internette ama böyle hal hatır sorma ve o konuşmayı başlatan oldu hiçbir anlam veremedim
içimde ona karşı bişeyler hissediyomuyum onuda bilmiyorum yada ona karşı öfkemi bendeki
ve bana tekrar görüşmek istiyorum veya sevgili olmak tarzında yaklaşsa ona hayır derimde diyemiyorum ... karmakarışık bi durum arkadaşlar fikirlenize ihtiyacım var hepinizi çok çok öptüm şimdiden ayrı ayrı teşekkür ederim ..:enbuyukkk:

Son düzenleme: