Öfkeliyim !! Evli kadın...

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Eski sevgilim tam bi ş...sizmiş. Evli kadınlarla, onla bunla, şurda burda bulduklarıyla, orda burda konuşuyormuş.
Kim kiminle neredeye çevirmeden olaya derdime geleyim hatunlar.
Benim şimdi bu ş...sizi arayıp hesap sorasım geliyor, o da yetmiyor o evli dediği kadına ( ki inanasım gelmedi evli olduğuna ) yazasım geliyor. Çıldırıyorum bu kadar aptal yerine koyulduğum için. İşin kötüsü şuan kafa yorabileceğim kafa dağıtabileceğim bi şey de yok. Kafa dağıtmaya çalışmak gibi bi çabamda yok, çünkü gerçekten içim kavruluyor öfkeden ve '' kim bilir daha bilmediğim neler var '' diye düşünmekten. Kim bilir daha bilmediğim neler var diye düşünüyorum her şeyi öğrenmek istiyorum size yemin ederim bu istek ve düşünce beni resmen ka vu ru yor.
Ya bana bi akıl verin ben ne yapayım ? Nasıl rahatlayayım. Gerçekten kafayı yiyeceğim. Olay daha çok taze. Cumartesi öğrendim her şeyi ve kestim attım bitirdim ilişkimi tamamen. Hiç konuşmadık bi daha.

Eski, geçmiş bitmiş. Sanırım sizi evli kadınla aldattı? Verilmiş sadakanız varmış bu insanla evlendiğinizi düşünemedim çünkü. Evlenseydiniz daha fazla yara alırdınız %100. Gerçekten bu insan(!)ın arkasından sadakanızı verin kurtulun. Hiç bulaşmayın her yerden engelleyin vs.

Nişana varana kadar neredeydiniz?
hayal aleminden kurtulup gerçeği görebilmişsiniz
Şanslıymışsınız

Şanslıymışsınız geç olmadan öğrenmişsiniz...

Hiç o kadına msj atıp seviyenizi düşürmeyin. Evli veya bekar ne farkeder, aldatmış mı aldatmış! Ş...z mi ş...zz!! Bitti.

eski sevgiliniz şu an size herhangi bir konuda hesap sorabilir mi? buna hakkı var mı?
sen kimsin, sanane demez misiniz?
o da size der. o yüzden bırakın stalklamayın, ilgilenmeyin, öğrendikçe sinirleniz bozulacak.

Bencede stalklamayin. Bende biraktim.. Ruhumu sinirlerimi yipratmaktan baska bir ise yaramiyor birakin cehenneme kadar yolu olsun

Eski sevgiliniz oldu artik.neyin hesabini soracaksiniz.
Karakteri aldatmaya elverisli biriymis yapmis.siz en azindan ciddi bir durum olmadan ogrenmissiniz.
Tabi simdi 1 hicn ofke hesap sorma duygulariniz tavan yapmış durumdadir ama o karmasik ve ofke patlamanizi baska bir seylerle ugrasarak yok edin.giyinin suslenin alin 2 3 samimi arkadasinizi bol dedikodulu ic dokmeli raki balik organize edin.

Ayrılmışsınız neyin hesabını sorabilirsiniz?
Şanslıymışsınız ciddi birşeyler olmadan farketmişsiniz.

Oluyor böyle şeyler ..zararın neresinden dönsen kardır ..deşme artık unutmaya bak ..Cidden boş işler bunlR

Back
X