- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Yok bir kere aradım.Hiç konuştun mu ailenle peki, yani yüzleşme anlamında?
İnsan ailesini özler tabi, atsan atılmaz satsan satılmaz. Ben bu durumda ipleri tamamen koparmak yerine arada bir görüşürdüm. Ama ne onlardan bişey beklerdim, ne de onların beklentiye girmesini isterdim. Sadece aile duygumu tatmin etmek için. Böyle tamamen onlarsız kalmak beni negatif etkilerdi.
Umarim dediğin gibi olur..Benim de ailem var ama yok maalesef bu durum değişmeyecek onlar hep var ama yok olacak bizde sadece eşimizle bi aile olarak kalıcaz.
Gördüğümüz rüyalar zamanla azalacak ve ve üzüntünün yerini "aman napıyım" lar alacak
Diğer konunu okudum ve çok sinirlendim..Yok bir kere aradım.
Onda da beni sucladilar. Bi kardeşini siğdiramadin dediler o .
Bidaha da hiç.
Eski konumu hatırlayan da vardır hatirlamayanlar için link:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-erkek-kardesimi-evimizde-istemiyor.857226/
Yaklaşık 3 aydır ailem beni hiç aramadi.
Sadece 1 defa erkek kardeşim abla iyimisin diye mesaj attı o kadar. İstediği herseyi yaptım is yerini evini ayarladim ilk başta şu an benimle işi menfaati kalmadı. Biz tartisirken ustüne bide yapmasaydin bana iyilik dedi..
Cevap vermedim bidaha da ses çıkmadı kimseden..
Sorun şu ki kendimi çok çok yalnız hissediyorum. Babam bile hep kardeşimin menfaati olunca muhatap oldu benimle. Ona ders çalıştır ona şunu yap ona göz kulak ol..
Disarda esimi 2 defa gormus gormemezlikten gelmis babam. Esim yanina gidince sirtini donup gitmis...
Uzgunum evet Eşim var yanıMDA çok şükür evet ama ailemin olmaması çok zor. İş ve okul aynı anda gidiyor zorlanıyorum duygusal açıdan da zorlanıyorum.
Aslında konu açmak istemezdim ama dün gece rüyamda annemin boğazını sıkıyordum.. neden beni sevmediniz neden hep kardeşimi sevdiniz. Hadi babam neyse ama sen anne olarak neden beni hiç düşünmedin diye bağırıp cagirdim. Her hafta en az 1 2 kere görüyorum ailemi Rüyalarımda.
Ya babama kızıyorum ya anneme ya kardeşime. .
Sesime eşim uyanıyor bazen..
Allah aşkına yerimde siz olsanız ne yapardınız . Ailem benimle genelde menfaat için ilişki kurup yakınlık gösteriyor. Öncelikleri hep oğulları.
Bu asla değişmiyor.
Onun öncelik olmasi neden bilmiyorum ama hala çok canımi yakıyor.
Bende en iyisi oyunun dışına hep onlar beni itecekleri yere ben kendim çıkayım dedim..
Bilemiyorum. . Kendi kendime kabul et neticede hiç ailesi olmayan binlerce insan var diyorum ama benimkiler yaşarken yoklar neticede..
Siz olsaydınız yerimde ???????
Yok o konuda aileme tüm yaptıkları herseye rağmen çok saygilidir eşim Allah var..Her şey bi yana eşine bravo demek istedim, bu kadar şeye rağmen adam ağzını açıp tek kelime etmemiş.
Bazen böyle oluyor, kimi evlat her yaptığıyla sevilirken kimisi ağzıyla kuş tutsa olmuyor.
Olmuyor....
Teyzemle dayım söylemiş ama yok demişler kabul etmemisler . Ben kötü olan evladım ne yapsam da.. erkek kardeşim 26 yaşında meslek sahibi kova adam dersin yolda görsen.Bu ailenizi hiç eleştiren hiç onlara objektif bakan akrabaları yada komşuları yok mu, hangi kafayı yaşıyorlar merak ettim doğrusu. Yeri geliyo ufacık çocuk bile evli insanları rahatsız etmeyeyim diyor teyzesinin dayısının evine gitmeye yanaşmıyor. Koca koca insanların düşüncesizliğine bak, ama öncelikle kardeşimin yüzüne tükürürdüm sanırım.
Olur mu hiç oğulları bırakmaz onlarıAilen oğluşlarını bi de evlenince görsün. Böyle büyüyen erkekler genelde evlenince hele de eşleri de biraz cadıysa aile falan tanımıyorlar.
Usul usul seyret boşver... Aklına gelirler, rüyana girerler, özlersin ama yapacak bişey yok.
Ne kadarlık evlisin, eşinle mutlu musun?Ben kızgın değilim sevdiğim adamla ayırdılar beni ve kaçtım onlarda beni sildi , unuttum mu hayır abim evlendi faceden öğrendim zoruma gidiyor tabi ki ama elden bişi gelmiyo, artık zaman geçtikçe kızgınlığa dönüştü benim duyguların bende onlara kızgınım ,rüyalar görüyorum hala , ama arada boş kaldıkça böyle senin konun gibi şeyler duyup okudukça geliyor aklıma canları sağ olsun benimle olmasalar da olır ...
Olur mu hiç oğulları bırakmaz onları
Pek düşkün mus te ...
Hiç sanmıyorum ama gözden çıkarılmış evladım ben...Heeee annem heee görürüz, bi gelin alsınlar da seni mumla arayacaklar ağlaya ağlaya hem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?