.öfkem dinmiyor..

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Eski konumu hatırlayan da vardır hatirlamayanlar için link:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-erkek-kardesimi-evimizde-istemiyor.857226/
Yaklaşık 3 aydır ailem beni hiç aramadi.
Sadece 1 defa erkek kardeşim abla iyimisin diye mesaj attı o kadar. İstediği herseyi yaptım is yerini evini ayarladim ilk başta şu an benimle işi menfaati kalmadı. Biz tartisirken ustüne bide yapmasaydin bana iyilik dedi..
Cevap vermedim bidaha da ses çıkmadı kimseden..
Sorun şu ki kendimi çok çok yalnız hissediyorum. Babam bile hep kardeşimin menfaati olunca muhatap oldu benimle. Ona ders çalıştır ona şunu yap ona göz kulak ol..
Disarda esimi 2 defa gormus gormemezlikten gelmis babam. Esim yanina gidince sirtini donup gitmis...
Uzgunum evet Eşim var yanıMDA çok şükür evet ama ailemin olmaması çok zor. İş ve okul aynı anda gidiyor zorlanıyorum duygusal açıdan da zorlanıyorum.
Aslında konu açmak istemezdim ama dün gece rüyamda annemin boğazını sıkıyordum.. neden beni sevmediniz neden hep kardeşimi sevdiniz. Hadi babam neyse ama sen anne olarak neden beni hiç düşünmedin diye bağırıp cagirdim. Her hafta en az 1 2 kere görüyorum ailemi Rüyalarımda.
Ya babama kızıyorum ya anneme ya kardeşime. .
Sesime eşim uyanıyor bazen..

Allah aşkına yerimde siz olsanız ne yapardınız . Ailem benimle genelde menfaat için ilişki kurup yakınlık gösteriyor. Öncelikleri hep oğulları.
Bu asla değişmiyor.
Onun öncelik olmasi neden bilmiyorum ama hala çok canımi yakıyor.
Bende en iyisi oyunun dışına hep onlar beni itecekleri yere ben kendim çıkayım dedim..
Bilemiyorum. . Kendi kendime kabul et neticede hiç ailesi olmayan binlerce insan var diyorum ama benimkiler yaşarken yoklar neticede..
Teyzeme de kardeşim için o daha akıllı dağa Terbiyeli onu daha çok seviyoruz demişler. Babam herseyimızı oglana birakacaz demiş.
Siz olsaydınız yerimde ???????

Son düzenleme:
Hiç konuştun mu ailenle peki, yani yüzleşme anlamında?
İnsan ailesini özler tabi, atsan atılmaz satsan satılmaz. Ben bu durumda ipleri tamamen koparmak yerine arada bir görüşürdüm. Ama ne onlardan bişey beklerdim, ne de onların beklentiye girmesini isterdim. Sadece aile duygumu tatmin etmek için. Böyle tamamen onlarsız kalmak beni negatif etkilerdi.

Yok bir kere aradım.
Onda da beni sucladilar. Bi kardeşini siğdiramadin dediler o .
Bidaha da hiç.

Benim de ailem var ama yok maalesef bu durum değişmeyecek onlar hep var ama yok olacak bizde sadece eşimizle bi aile olarak kalıcaz.
Gördüğümüz rüyalar zamanla azalacak ve ve üzüntünün yerini "aman napıyım" lar alacak

Umarim dediğin gibi olur..
Ya sırf oğulları evimde kalmasın dedim diye sildiler beni.. çok zoruma gidiyor..
Bidaha da aramadi lar. .
Unutabildinizmi siz ailenizi..
Ben de unutmak istiyorum. .

Yok bir kere aradım.
Onda da beni sucladilar. Bi kardeşini siğdiramadin dediler o .
Bidaha da hiç.
Diğer konunu okudum ve çok sinirlendim..
Evli barklı kızlarını düşürdükleri durum hiç hoş değil. Bu durumda onlar senden uzaklaşmayı tercih etmiş sende suç yok.
Kıymetini anlarlar ama çoooook geç olur. Bırak akışına, kendini oyalayacak bişeyler bul.
Kimseden fayda yok, ben bu son bir senede bunu anladım ve sadece kendimle ve eşimle ilgileniyorum artık.

Kardeşini istemeyince eşin kırıldılar demek ki, biraz zaman geçsin düzelir elbet. Takma kafana.

Her şey bi yana eşine bravo demek istedim, bu kadar şeye rağmen adam ağzını açıp tek kelime etmemiş.
Bazen böyle oluyor, kimi evlat her yaptığıyla sevilirken kimisi ağzıyla kuş tutsa olmuyor.
Olmuyor....

Yok o konuda aileme tüm yaptıkları herseye rağmen çok saygilidir eşim Allah var..

Bu ailenizi hiç eleştiren hiç onlara objektif bakan akrabaları yada komşuları yok mu, hangi kafayı yaşıyorlar merak ettim doğrusu. Yeri geliyo ufacık çocuk bile evli insanları rahatsız etmeyeyim diyor teyzesinin dayısının evine gitmeye yanaşmıyor. Koca koca insanların düşüncesizliğine bak, ama öncelikle kardeşimin yüzüne tükürürdüm sanırım.

Teyzemle dayım söylemiş ama yok demişler kabul etmemisler . Ben kötü olan evladım ne yapsam da.. erkek kardeşim 26 yaşında meslek sahibi kova adam dersin yolda görsen.
Hazır ev varken neden ev açayım masraf yapayim dedi ya. Utanmadi

Ben kızgın değilim sevdiğim adamla ayırdılar beni ve kaçtım onlarda beni sildi , unuttum mu hayır abim evlendi faceden öğrendim zoruma gidiyor tabi ki ama elden bişi gelmiyo, artık zaman geçtikçe kızgınlığa dönüştü benim duyguların bende onlara kızgınım ,rüyalar görüyorum hala , ama arada boş kaldıkça böyle senin konun gibi şeyler duyup okudukça geliyor aklıma canları sağ olsun benimle olmasalar da olır ...

Olur mu hiç oğulları bırakmaz onları

Pek düşkün mus te ...

Ne kadarlık evlisin, eşinle mutlu musun?
Barışmak için bi adım atabilirsin aslında.
Geçen haberlerde seyretmiştim, araya belediye başkanını sokmuş, barışmış böyle kaçan bi kız. Bi de torunlarını da görünce nasıl yüzleri gülmüştü ailesinin. İnşallah sen de barışırsın.

Merhaba canım,
Önceki konunu okumuştum nasıl teselli edeceğimi bilememiştim .
Ama inan ki sen ve eşin sonuna kadar haklısınız.
Hadi arada gelsin kalsın da temelli kalmak nedir koca adam işi var bi de düşünemiyor mu bunları siz evlisiniz?Öğrenci olsa hadi tamam dersin de...

Senin hayır diyemeyeceğini bildikleri için eşin istemedi diye düşünüp tavırlılar bence, o yüzden baban dönüp gitmiştir.

Boşver , senin yaptığın bir şey yok.Çok kıymetli kardeşinden bir darbe yerlerse o zaman anlayacaklar da iş işten geçmiş olacak.Sen kendine ve eşine odaklan , düşünüp canını sıkmamaya çalış.

3 yasında bi kızım var allaha şükür çok mutluyuz, eşim beni , bende onu çok seviyorum dünya tatlısı bi kızımız var bi laç kez adım attım barışmak adına msj ,kızımın resimlerini falan attım ama geri dönmediler öyle bi kızım yok demiş babam... Gerçekten artık uğraşacak halim kalmadı benimde çok şükür bin şükür eşim bi dediğimi iki etmez ilgisi sevgisi dünyaya bedel kızım da aynı şekilde ikisinin sevgisi ile hayatım yolunda gidiyor Rabbim bozmasın cümlemizi inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…