• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ofkem gecmiyor aci veriyor

aysel kar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
996
352
18
28
bana yapılanı unutamıyorum. o kadar haksızlıklara ugradimki.. yaşadıklarımı yasatanlari unutamıyorum ve nefret besliyorum. kinciligim geçmiyor. Bu durun kendime zarar veriyor biliyorum ama yapılanları hatırladıkca devamlı kotu sözler soyluyorum kendi kendime. kindarligim nasil geçer bu durumdan bende rahatsizim. nefretimi karşı tarafta yansıtıyorum. seviyormuş gibi yapamıyorum
evli degilim esimden falan bahsetmiyorum.ailem bahsettiğim

Başkalarını bu kadar önemsemeyerek.
Kendinize dönerek.
Kendi yolunuzda ilerleyerek.

Bu bir mizaç değil seçim.

Kocandan bahsetmiyosan devam et hayatına. Umursamamaya başlarsın zaten. Nefret ettiğin kişiden ibaret bir hayatın olmazsa sorun da kalmaz

Bu şahıs eşinizse ya boşanacaksınız ya da her şeyi affedip devam edeceksiniz. Başkaları için de geçerli yani ya hayatınızdan çıkaracaksınız ya da affedip devam edeceksiniz.

Bu şahıs eşinizse ya boşanacaksınız ya da her şeyi affedip devam edeceksiniz. Başkaları için de geçerli yani ya hayatınızdan çıkaracaksınız ya da affedip devam edeceksiniz.
evli degilim. ailem maalesef hayatımdan çıkarmak istiyorum ama mecbur ortak bir araya gelmek zorunda kalıyorum

Aklına geldiği anda ilgini başka şeylere yönelrmelisin.düşündükçe sinirlenir sinirlendikçe dolar doldukça kinlenirsin..aç bi kitap TV vs..kafanı dğıt gitsin başka türlü zor.. oyalan yani

Aklına geldiği anda ilgini başka şeylere yönelrmelisin.düşündükçe sinirlenir sinirlendikçe dolar doldukça kinlenirsin..aç bi kitap TV vs..kafanı dğıt gitsin başka türlü zor.. oyalan yani
sürekli görünce aklım o yitirecekmiş gibi oluyorum ofkemj tetikliyor

sürekli görünce aklım o yitirecekmiş gibi oluyorum ofkemj tetikliyor
aynı ortamda yaşadığın için böyle duygulardasın haklısın da.Ama lütfen yağmurdan kaçarken doluya tutulma.kötü insanlardan kurtulmanın yolu başka bir insana sığınmak sevgisini beklemek olmamalı.kendin tek başına güçlü olup üstesinden gelmelisin.kolaylıklar ve ferahlık diliyorum sana

aynı ortamda yaşadığın için böyle duygulardasın haklısın da.Ama lütfen yağmurdan kaçarken doluya tutulma.kötü insanlardan kurtulmanın yolu başka bir insana sığınmak sevgisini beklemek olmamalı.kendin tek başına güçlü olup üstesinden gelmelisin.kolaylıklar ve ferahlık diliyorum sana

Konu sahibi bu yorumu lütfen dikkate alın. Diğer konularınizi okudum ve hata yapmaya çok aciksiniz. Gereksiz insanlar konusunda bile acaba diyorsunuz o yüzden bu yorum çok haklı bir yorum. Affetmek sizi yuklerinizden kurtaracaktır.

cok teşekkür ederim ❤

Konu sahibi bu yorumu lütfen dikkate alın. Diğer konularınizi okudum ve hata yapmaya çok aciksiniz. Gereksiz insanlar konusunda bile acaba diyorsunuz o yüzden bu yorum çok haklı bir yorum. Affetmek sizi yuklerinizden kurtaracaktır.
işte yaşadıklarım kurtuluş kapısına itiyor o da hatalı seçimler oklarından korkuyorum

Kendi başına üstesinden gelemiyorsan terapi yolunu seç bence.
Öfke kendine zarar.
Affetmek gerek. Bu affetmenin anlamı farklı. Yas sürecinden geçmek gibi. Olanlar oldu ama geçmişte kaldı.
Sürekli onları düşünüp yaşayamazsın.

Zaman kıymetlidir dakikasına kadar.
Kimseye kafanızı kurcalayacak kadar zamanınızı nefretle dolduracak kadar kin beslemeyin.

Telkin şu

Benim için zaman kıymetli ve herkesi affediyorum.

Kendi başına üstesinden gelemiyorsan terapi yolunu seç bence.
Öfke kendine zarar.
Affetmek gerek. Bu affetmenin anlamı farklı. Yas sürecinden geçmek gibi. Olanlar oldu ama geçmişte kaldı.
Sürekli onları düşünüp yaşayamazsın.
bir daha görmeyeceğim biri olsa neyse sürekli görmek zorunda olduğum insanlar olunca öfkem tazeleniyor. e haliyle alttan almak zorlasiyor

Back
X