Öfkem hala dinmedi

15 yaş çocuk ama küçücük te sayılmaz tipik ergen işte..
Anladığım kadarıyla kız, annesinin yanında bağırmış size o şekilde, çatlak ergen nolacak:KK12:
Annesinde kabahat, terbiyesiz yetiştirmiş!!
Halinize üzüldüm niye cümbür cemaat yaşıyorsunuz ayrı eviniz yok mu anlamadım ? Eşin de senin gönlünü yapıp destek olup götüreceği yerde, evde bırakıyo bi de kızıyo valla pess

Kaç yaşindasın ???

29uma girmeme az kaldı zaman çabuk geçiyor. O anlattığım şey hala bazen aklıma gelir bilenirim:) bi küçüğünüde daha geçen gün payladım. Koskoca kız herşyi ayağına bekliyor kaşk kendim yap elin ayağın yok mu dedim k.v de oradaydı. Çok kızdırmıştı ama üstüste bişeyler isteyip ne ben ne de o eşiöe bişey demedik zaten desede erkekşer unutuyorlar.
Geçenlerde yine büyük görümce benden 8-9 yaş büyük oda daha önce eşimin yaşadığı ilişkiyle ilgili bişey söyledi. Daha doğrusu örnek verdi. Duymamazlığa verdim sonra başka bi konuya devam ettik iyi niyetli bir yaklaşımla sanki bi konuda gözünü açıormuş gibi yapıp çok fena ezdim. Hala söylüyormuş heryerde. Üstelik kendisi baya bozuldu ama kime söylese kız seni uyarmış bak ne güzel demişler kimse inanmamış ezmek için dediğime:)
Sabırlı ol oyna biraz kendin ve ailen için. Bende ilk başta senin gibiydim:( sonra süründüm savaş boyalarımı. İyide etmişim kimsenin hakkını yemiyotum tabi tuzakta kurmuyorum sadece kendi kazdıkları kuyuya düşmelerini sağlıyorum. Bak emin ol hem mutlu olacaksın hemde çok eğleneceksin. Yapman gereken tek şey azıcık sinirlerine hakim olabilmen

Ayy ben hayatta gitmemezlik yapmazdim, 15 yasinda ergen nolucak :sopa: Belki siz cok iyi niyetlisiniz ve surekli bu sekilde konustugunda ve davrandiginda cevap vermediginiz icin yuz bulup sadece size oyle davraniyor. Bence siz onun yengesisiniz aranizdaki farki anlamali :KK17:

Aslında bu hep saygı beklentisi ve sevilme isteğinden oluşuyor. Karşınızdakini umursamadığınızda bu tarz şeylere bozulmuyorsunuz bile. Benimde görümcem (benden 7 yaş küçük) densiz bi laf etmişti abisiyle tartışırken. Evden çıkmak üzereydik neyse çıktık mevzusunu bile açmadım eşim daha sonra bana sen nekadar olgun bi kadınmışsın dedi. Bende dedimki benden onca yaş küçük bir.kzıın lafını kaale mi alsaydım boşver sen beni biliyosun ben seni dedim. Ondan sonrada mesafemi koydum çaktırmadan. Biraz kinciyim belki evet ama azıcıkta lazım. Şimdi sevgi saygı beklemediğim için umursamıyorumda
Senin sansin esin sana yapilan terbiyesizligi gormus. Herkes bukadar sansli olmuyor malesef.

merhaba arkadaşlar
Öncelikle evliyim ve elti görümcelerle birlıkte oturuyoruz ve bugün pikniğğe gidecektik temizliğimizi bitirıp hazırlığımızı yaptık kalabalığız bir arabamız tek olduğu için gidişi iki sefer yaptık
Eşim eltımi ve kardeşini vede kaynımı ilk sefer biraktı sonra ben görumcelerımı almaya geldi
Görümcemin kızı aşağidan bana seslenip aynen şöyle : yukarıdakiiii kocan geldi hadi in aşagı !!
Demesi ne kadar saygısız ve terbıyesız olduğunu gösterıyor ben hıc cewap wermedim buda sanırım onu gıcık ettı ve tekrar edıp : in aşağıya !!! Dıye msj attı dayanamadım bende tabi ; çıkıp gidin bn gelmiyorum dıyıp odama döndüm. Oda gıdıp eşimde bana kızdı anlattım ona ama sanki haksızmışım gıbı bana kızdı ve gitti.

Şuan ben ve bebeğim tekiz evde çok öfkeli ve kızgınım sinirden ağlıyorum sizce döndüğünde ona Nasıl davranmalıyım ...
Merak ettimde sana yapilan terbiyesizlik senin yegenin tarafindan esine yapilsaydi verecegi tepki ne olurdu?

.
Senin sansin esin sana yapilan terbiyesizligi gormus. Herkes bukadar sansli olmuyor malesef.

Konu sahibininde eşi ordaymış olay olurken yani ondan bunu örnek verdim budurumu kullanabilirdi ama sinirlerine hakim olamamış artık nekadar dolduysa... bende çok doluyorum 2. Ve 3. Örneğimde eşim yanımda değildi zaten. Ki yazdım aynı evin içinde kendisini gizleyemez insanlar beraber yaşıyorlar illaki bişeyler oluyor olan şeyleri kullanmalı. Eş aileleri okadar garip oluyorki onlarla mücadele etmek doğal yaşamda hayatta kalmak gibi. Yol verseydim daha fazl sinirmi bozacak şeyler yaparlardı. İşlerine gelince sen bizim kızımız kardeşimizsin icraate gelince el kızı.
Bırakın görümceleri küçücük görümcemin okuldan arkadaşı bile höt höt konuşmaya çalıştı. Ama eşime bunları hiç yansıtmadım. Çünkü önemsemediğiniz saçma sapan birinin bi hareketi yüzünden eşimle kavga edicem ve kırılıcam bu beni hep korkutmuştur

O anda kıza tepki göstermeliydin çok kırıcı olmadan, yanlış kişiye tepki göstermişsin.yani kız sana hem saygısız davranmış sonra da gitmiş piknikte eğlenmiş, belki farkında bile değil. Tatlım ben senden büyüğüm benle böyle konuşman doğru değil dersin, bi kaç defa uyarırsın,olmuyorsa çok ciddiye almazsın cevap filan vermezsin kısacası önemsemez ve umursamazsın. Böyle yaparak o kızı önemli hale getiriyorsun ki bu yaşta tek derdi dikkat çekmek büyük ihtimalle.

Odanıza kapanacağınıza cevap verseydiniz.
Küsmekle bişey halledilemez.
Üstelik de siz suçlu görünmüşsünüz. Kaprisli gibi.

15 yaşındaki birinin tuhaf davranması normal. hem belki kötü niyeti yoktu sadece öylesine demiş olamaz mı?
siz ona güzel bir şekilde kendinize öyle hitap etmesinden hoşlanmadığınızı söylemeliydiniz. sonra eşinize bunu söyleyip olayın tekrar edip etmeyeceğine bakabilirdiniz.
bana olay gereksiz yere büyümüş gibi geldi.

merhaba arkadaşlar
Öncelikle evliyim ve elti görümcelerle birlıkte oturuyoruz ve bugün pikniğğe gidecektik temizliğimizi bitirıp hazırlığımızı yaptık kalabalığız bir arabamız tek olduğu için gidişi iki sefer yaptık
Eşim eltımi ve kardeşini vede kaynımı ilk sefer biraktı sonra ben görumcelerımı almaya geldi
Görümcemin kızı aşağidan bana seslenip aynen şöyle : yukarıdakiiii kocan geldi hadi in aşagı !!
Demesi ne kadar saygısız ve terbıyesız olduğunu gösterıyor ben hıc cewap wermedim buda sanırım onu gıcık ettı ve tekrar edıp : in aşağıya !!! Dıye msj attı dayanamadım bende tabi ; çıkıp gidin bn gelmiyorum dıyıp odama döndüm. Oda gıdıp eşimde bana kızdı anlattım ona ama sanki haksızmışım gıbı bana kızdı ve gitti.

Şuan ben ve bebeğim tekiz evde çok öfkeli ve kızgınım sinirden ağlıyorum sizce döndüğünde ona Nasıl davranmalıyım ...
Bu ne saygısızlık siz ona bi güzel cevap verseydiniz iyi olurdu siniriniz kendinize yani karşı tarafa ciddi tepki göstermeniz lazım kabul edilir birşey değil

Back
X