Öfkemi durduramiyorum bazen

Tanımadan da seviyorum galibaYani belki de hümanist damarım tutuyor arada
Yaşlanmanın tanımı her ne kadar farklı olsa da yaşanmışlık ve yıpranmışlık olarak düşün!Yani tolere ettiğin şeyler fazlaca olunca bir yerden sonra hazımsızlık başlıyor ve tepkiler daha da artıyor.Bunun farkına vardıysan biraz dizginleyebilirsin bence;bakış açını biraz değiştir ve direk tepkiyi muhatabına göstererek önüne geçebilirsin!Kavga yada tartışma çıkarmadan ; kırıldım kelimesiyle başlaman yardımcı olur bu duruma!bana göre!

Valla bende başak burcuyum ama malesef aynı sizin gibiyim. Böyle sanki içimden bir canavar çıkıyor sinirlendiğim an o çenemi tutamıyorum ve kıracak bir sürü laf ediyorum. Aslında susabilsem, uyusam, geçecek sinirim. Ama yok çenemi tutamayıp karşımdaki insanı kırıyorum. Çenemi tutmaya çalışınca da elim ayağım titriyor sinirden

Bunlar hep akrep burcu olmaktan. Kindarlık nefret ve unutamamak

Tüm akrep burçları aynı demek ki bende bir akrep olarak bu hallerin aşinasıyım, karşımdaki de dertlisi
yükselenim akrep baya bi cümbür cemaat gezegenlerim akrepte. kendi burcum terazi gibi pek hissetmem öyle. sinir olduğumu üstüne tiner döküp yakasım gelir. çok sinirlenirsem adet ağrım beter olur ki zaten fenadır.pko var bende ama adet olanından sonra.baya böyle sinirimi vs tartarken. 2011 yılında bipolar teşhisi konuldu bana. olmayan tüp bebek sonucu gizli şeker ve haşimato çıktı .ilaçlarımı içince de bipolar ilacı içmeme gerek kalmadı normalde nükseden bir hastalık benimki en hafifi diğerlerine göre o bile acayip acı çektiriyor insana.ben gizli şeker için ogt ve haşimato için antitg ve tpo ya baktırın derim.zaten pko= ileride potansiyel şeker hastası.benim bu metobolik durumlarla.sinirim azaldı yada kendime daha hakim oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…