Düzelsin mi istiyorsun, yoksa unutmak mı?
Eğer nişanlına güveniyor, sevdiğine inanıyorsan düzeltmek için bir adım atabilirsin. En azından denemiş olursun, aklında kalmaz.
Düğünde ısrarcı olursan belli ki bir sonuca varamıyacaksınız, karşı tarafta inat. Ben olsam nikah yapardım sadece, böylece onların da dediği olmamış olur. Zaten hem masraf olmayacak diye teklifi iyi bulabilirler, hem de düğün istememeleri, kadın erkek karışık bir eğlenceye hoş bakmadıklarındır.
Şimdi bu benim tek hayalim, krallara layık bir düğündü diye takılıp kalmayın bence. Gelinliğini giyersin bir gün, senin ve eşinin en yakın arkadaşlarıyla bir yerde yemek yer, dans edersiniz. Seçme bir grupla daha da zevkli olur bence.
Karşılıklı sevginize inancınız varsa nişanlınla bir yerde konuş. Kaybedecek ne var? Ya olur, ya da zaten beni hiç sevmemiş ki buna bile yanaşmadı diye onu tamamen silersiniz.
Bir bayan olarak imakanımız da olduğu için evet düğün istemiştim ama bu olaylar olduğunda düğünden vazgeçtim nikah yapalım madem dedim sonrasında eğlence bile istemedim. Direk balayına gideriz diye düşündük nişanlımla ama babası nikah bile olsa o duayı bir şekilde okutacağını söyledi. Biz kimsenin istediği olmasın orta yolu bulalım dedik o gene illa kendi istediği olsun istedi.
bumuydu kötü nıyet dediğiniz sadece ilk yazdığınıza ve buna bakarak dıyorumki orta yol hiçmi bulşunamazdı dua okumaktan ne çıkar
asıl sorun nişanlınızmış bence erkekler istediklerinde çokta güzel orta yol bulabılıyorlar dğün gecesi arkadaşlarınızla bıyerde eğlenebılırdınız nikah zaten gunduz oluyor duada o arada olurdu asıl sorun nişanlınızda zaten heende kabullenmiş
olmadığındada vardır bı hayır zamanla belki iyikide olmamış dıceksınız
Olay sadece dua değil ki. Tabiki kabul edilebilirdi ama konuşma tarzı kötüydü ben ne dersem o oluru ima ediyordu. Dua okunsun oyun oynanmasın sadece halay çekilebilir göbek atmak bana ters. Kına da içki olmasın gelmem .. Siz ne istersiniz demiyor sadece benim istediğim olsun istiyor. Bundan dolayı orta yol bulunamadı..
adam kendı evlenıyor sandı herhalde bu yaşlılar kendı zamanlarda hiç bişeye ses eedememiş şimdi bunun hıncını çocuklarından çıkarıyor gibiler evlensenızde bu adamın istekleri memnunıyetsizleri bıtmez
Beni en çok üZen şu oldu. Bu kız şimdi duaya karşı çıkıyor çocuğunuzu nasıl yetiştireceksiniz demiş.. Yani cahil insanlar değiliz üniversite mezunuyuz çocuğumu tabiki en güzel şekilde yetiştiricem.. O kendisi gibi yetişsin istedi muhtemelen..
Bu olaylar kac gün icersinde oldu bilemiyorum ama bence sanki
cok acele karar vermissiniz ayrilik icin.
Yani gurur meselesi olmus, ve iki aile de inada bindirmis gibi geldi bana.
Madem adam dedigim dedik caldigim düdük, duali istiyor, siz de yapsaydiniz,
ama aksaminda da kendi istediginiz gibi eglenseydiniz de gelemeseydi.
Bu durumda siz de istediginiz eglenceden vazgecmemis ve sözünüzü gecirmis olacak,
inceden de mesaji vermis olacaktiniz.
Neyse,yine de hayirlisi olsun. Üzülme sakin, olacagi varsa yine olur.
Bunların böyle olduğunu evlendikten sonra anlasaydın daha mı iyiydi canım? verilmis sadakan varmıs ki evlenmeden kurtuldun
Evet tabiki daha kötü olurdu .. Ama işte bu ailerin istekleri egoist tavırları dediğim dedik tavırlar sinirlerimi bozuyor. En çok da gözümde kalbimde en güzel en özel yerlere koyduğum erkek arkadaşıma kızıyorum .. Bu düşünceler mahvediyor beni..
Tabiki canım benimde sinirimi bozardı sonucta seni savunmalı ailesine karsı seni korumalı korumayacaksa yada savunmayacaksa neye yarıcak ki o töbe töbe bak bende sinirlendim
Burada o kadar çok konu okudum ki genel olarak erkeklerde bi korku pısırıklık cesaretsizlik var. Kadınlar erkeklere göre her zaman daha cesaretliler.. Gerektiği yerde kendi annesine babasına ne yapıyorsunuz hatalısınız diyebiliyorlar ama nedense erkekler anne babalarının karşısında ezik bir şekilde siz nasıl isterseniz diyolar ya da bi anda anne babacı kesiliyorlar. Anlam veremiyorum.. Kimsenin savunulmaya ihtiyacı yok evellallah kendimi savunabilecek karakterdeyim ama tabi eş adayımında süs bitkisi gibi durmasını istemezdim iki kaf etsin o da kendisini savunsun isterdim!!! Ama olmayınca olmuyormuş geriye hayallerle birlikte kızgınlıklar kalıyormuş ..
Bazen bende şanslı hissediyorum kendimi evt mutsuz olurdum diyebiliyorum ama bir süre sonra üzüntüm geri geliyor. Bir yıldır nişanlıydım yemekli düğün yapacaktık otel falan ayarlamıştık düğüne iki ay kala nişanlımın babası düğünü dua lı yapmak istedi ve bunu çok çirkin bir şekilde dile getirdi. Ben ve ailem düğün içinde dua olsun istemedik başka bir zaman diliminde yapılsın dedik ama nuh dediler peygamber demediler. Nişanlım olacak insan ise (29 yaşında) bu olaya el koyamadı halledemedi. En son işler büyüyünce yüzükleri gönderdik üstüne gelmediler bile görüşmeye resmen siz bilirsiniz dediler. Gerçi ailemin aklında hep soru işaretleri vardı farklı iki aileydk onlar daha dindar yaşıorlar biz biraz daha rahat. Ama en çok kızdığım şey dua isteyecek bile olsan en baştan konuşulmaz mı? Düğün yeri tutulmadan hatta nişandan önce ya da hemen sonrasında konuşulmalıydı bana göre. Son dakika söyledi çünkü herşeyimiz hazırdı otel ev eşya davetiye vs. Kabul etmek durumunda kalacağımızı düşündüler muhtemelen .. Ama en çok nişanlıma kızıorm nasıl kabullendi .. Nasıl pes etti .. Bu bizim hayatımız baba karışma diyemedi ..
Sen 5 sene emek ver, sonrada dua okunacak diye vazgec. Benim aklim ermedi bu ise..
Ben olsam kayin pederimin gonlu olsun isterdim. Guzel de olurdu. Neyse, hayirlisi
Canım çok üzüldüm senin adına.. Sen beterin beterinden dönmüşsün ben beterinden.. Bu erkekler ne kadar karaktersiz ya ailesinin boşa bu kadını demesiyle boşuyorlar.. Ya da nasıl insanlar ki bu kadar kolay dolduruşa gelebiliyorlar.. Valla herseye sınav koyuyorlar bence evlenebilmek hatta çocuk sahibi olabilmek içindr sınava tani tutulmalı çiftler sınavdan kalan evlenemesin çocuk yapamasın çalışsınlar geçebilmek için!! :)ah canım benim bizimkide diyemedi hiç 3 kez beni yarı yolda bıraktı tekrar 3 yıl evlilik 3 yıl öncesi 6 yılı sildi bi kalemde. ailseine dik duramayan seni çok üzer ergeç ailesi bundan sana es olmaz der aklını yıkar öyle bırakır gider seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?