Öfkemi, üzüntümü, hırsımı içimden atamıyorum :(

Bir bayan olarak imakanımız da olduğu için evet düğün istemiştim ama bu olaylar olduğunda düğünden vazgeçtim nikah yapalım madem dedim sonrasında eğlence bile istemedim. Direk balayına gideriz diye düşündük nişanlımla ama babası nikah bile olsa o duayı bir şekilde okutacağını söyledi. Biz kimsenin istediği olmasın orta yolu bulalım dedik o gene illa kendi istediği olsun istedi.

Aileler iyice cozurttu artık ya diyecek söz bulamıyorum.

Bu ülkede evet boşanma oranın inanılmaz yükseldi ama bence en az yarısı aileler yüzünden.

bumuydu kötü nıyet dediğiniz sadece ilk yazdığınıza ve buna bakarak dıyorumki orta yol hiçmi bulşunamazdı dua okumaktan ne çıkar

asıl sorun nişanlınızmış bence erkekler istediklerinde çokta güzel orta yol bulabılıyorlar dğün gecesi arkadaşlarınızla bıyerde eğlenebılırdınız nikah zaten gunduz oluyor duada o arada olurdu asıl sorun nişanlınızda zaten heende kabullenmiş

olmadığındada vardır bı hayır zamanla belki iyikide olmamış dıceksınız

Olay sadece dua değil ki. Tabiki kabul edilebilirdi ama konuşma tarzı kötüydü ben ne dersem o oluru ima ediyordu. Dua okunsun oyun oynanmasın sadece halay çekilebilir göbek atmak bana ters. Kına da içki olmasın gelmem .. Siz ne istersiniz demiyor sadece benim istediğim olsun istiyor. Bundan dolayı orta yol bulunamadı..

adam kendı evlenıyor sandı herhalde bu yaşlılar kendı zamanlarda hiç bişeye ses eedememiş şimdi bunun hıncını çocuklarından çıkarıyor gibiler evlensenızde bu adamın istekleri memnunıyetsizleri bıtmez

Beni en çok üZen şu oldu. Bu kız şimdi duaya karşı çıkıyor çocuğunuzu nasıl yetiştireceksiniz demiş.. Yani cahil insanlar değiliz üniversite mezunuyuz çocuğumu tabiki en güzel şekilde yetiştiricem.. O kendisi gibi yetişsin istedi muhtemelen..

bırak istediği gibi düşünsün oğlunun yuvasına engel oldu o bunun hesabını nasıl verecek onu düşünsün bukadar dindarsa

Bu olaylar kac gün icersinde oldu bilemiyorum ama bence sanki
cok acele karar vermissiniz ayrilik icin.
Yani gurur meselesi olmus, ve iki aile de inada bindirmis gibi geldi bana.

Madem adam dedigim dedik caldigim düdük, duali istiyor, siz de yapsaydiniz,
ama aksaminda da kendi istediginiz gibi eglenseydiniz de gelemeseydi.
Bu durumda siz de istediginiz eglenceden vazgecmemis ve sözünüzü gecirmis olacak,
inceden de mesaji vermis olacaktiniz.

Neyse,yine de hayirlisi olsun. Üzülme sakin, olacagi varsa yine olur.

İyi olmuş gibi
Hem çok zıt aileler
Hemde saygı yok arada
Bu saygıyı eş adayın sağlayabilirdi ama o da düğünün şekline bile karışmamış babasına bırakmış
Baba biz ikimiz veleniyoruz biz karar vereceğiz diyemeyen adam ilerde ohooo yani çok çekerdin

Bazen bende düşünüyorum çok mu acele ettik diye 15 gün kadar sürdü bu olaylar. Olay sadece dua değil di. Her konuda kendi istediği olsun istiyor biraz birikim de vardı aslında .. Sonrasında kendi istediğimiz gibi eğlenemezdik muhtemelen ona da problem çıkarırdı. Ne işiniz var ne gerek var içki olacak mı vs ve rahat bırakmazdı sonrasında.. Ki ailemin bitirme nedeni duadan dolayı olmadı aslında. Nişanlın bu işi halledemedi ilerde gene bi sorun yaşarsanız o seni nasıl koruyacak dediler bide şehir dışına gidicektim. Güvenemediler .. Kesinlikle gurur meselesi haline getirmediler gibi gelior bana.

Bunların böyle olduğunu evlendikten sonra anlasaydın daha mı iyiydi canım? verilmis sadakan varmıs ki evlenmeden kurtuldun

Evet tabiki daha kötü olurdu .. Ama işte bu ailerin istekleri egoist tavırları dediğim dedik tavırlar sinirlerimi bozuyor. En çok da gözümde kalbimde en güzel en özel yerlere koyduğum erkek arkadaşıma kızıyorum .. Bu düşünceler mahvediyor beni..

Tabiki canım benimde sinirimi bozardı sonucta seni savunmalı ailesine karsı seni korumalı korumayacaksa yada savunmayacaksa neye yarıcak ki o töbe töbe bak bende sinirlendim

Son düzenleme:
Tabiki canım benimde sinirimi bozardı sonucta seni savunmalı ailesine karsı seni korumalı korumayacaksa yada savunmayacaksa neye yarıcak ki o töbe töbe bak bende sinirlendim

Burada o kadar çok konu okudum ki genel olarak erkeklerde bi korku pısırıklık cesaretsizlik var. Kadınlar erkeklere göre her zaman daha cesaretliler.. Gerektiği yerde kendi annesine babasına ne yapıyorsunuz hatalısınız diyebiliyorlar ama nedense erkekler anne babalarının karşısında ezik bir şekilde siz nasıl isterseniz diyolar ya da bi anda anne babacı kesiliyorlar. Anlam veremiyorum.. Kimsenin savunulmaya ihtiyacı yok evellallah kendimi savunabilecek karakterdeyim ama tabi eş adayımında süs bitkisi gibi durmasını istemezdim iki kaf etsin o da kendisini savunsun isterdim!!! Ama olmayınca olmuyormuş geriye hayallerle birlikte kızgınlıklar kalıyormuş ..

Son düzenleme:

Kadınlar daha hayalci erkekler daha gercekci canım o yüzden böyle oluyor cünkü kadınlar her istediğinde bosanıp evlenemiyorlar sartlar müsade etmiyor (esitliksizlik iste) ama adamlar öyle mi bosansam da ne olacak ailemi ezdirmem yapıyor

ah canım benim bizimkide diyemedi hiç 3 kez beni yarı yolda bıraktı tekrar 3 yıl evlilik 3 yıl öncesi 6 yılı sildi bi kalemde. ailseine dik duramayan seni çok üzer ergeç ailesi bundan sana es olmaz der aklını yıkar öyle bırakır gider seni

Sen 5 sene emek ver, sonrada dua okunacak diye vazgec. Benim aklim ermedi bu ise..

Ben olsam kayin pederimin gonlu olsun isterdim. Guzel de olurdu. Neyse, hayirlisi

Son düzenleme:
Ne mutlu sana ki yolun başında vazgeçmişsin
İyi yada kötüü yaptın orasını bilemem mesajlarının hepsini okumadım
Ama evliyken boşanmak daha kötü olurdu
Hakkında hayırlısı

Sen 5 sene emek ver, sonrada dua okunacak diye vazgec. Benim aklim ermedi bu ise..

Ben olsam kayin pederimin gonlu olsun isterdim. Guzel de olurdu. Neyse, hayirlisi

Haklısın canım 5 yıl emek ver bi dua yzündn ayrıl olacak iş değil.. Dua okunca birşey mi kaybedecektim? Hayır tabikide kaybetmezdim duadan kim kötülük görümüşte ben görücem.. Ama malesef ki durum bu kadar basit değil.. Dua okunsun, oynama olmasın, kına da benim istediğim gibi olsun, gelinlik nasıl açık olmasın diye sorgula , kız tarafı ile kötü konuş, hiç gönül alma, ben ne dersem o olur de, nişanlın orta yolu bulamasın, ne ailesini ikna edebilsin, ne nişanlısını, ne de nişanlının ailesini.. Dua başka zaman okunsun dediğin zaman seni açık açık denmesedd dinsizlikle suçlasınlar, daha doğmamış çocuğun nasıl yetişeceğni sorgulasın bunun gibi daha birsürü şeyin birleşimi sonucu içim kan ağlaya ağlaya bitirmek zorunda kaldım.. Hala aynı düşüncede misin bi dua için mi bitmiş sence ?

Canım çok üzüldüm senin adına.. Sen beterin beterinden dönmüşsün ben beterinden.. Bu erkekler ne kadar karaktersiz ya ailesinin boşa bu kadını demesiyle boşuyorlar.. Ya da nasıl insanlar ki bu kadar kolay dolduruşa gelebiliyorlar.. Valla herseye sınav koyuyorlar bence evlenebilmek hatta çocuk sahibi olabilmek içindr sınava tani tutulmalı çiftler sınavdan kalan evlenemesin çocuk yapamasın çalışsınlar geçebilmek için!! :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…