- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
- Konu Sahibi Platestopu
-
Senin üzerine yürüyüp tartaklamış sen hala onun doğum günü diyorsunSu an yatak odasından gözyaşlarıyla yazıyorum bu satırları size..
ben bilgisayar işlerinden hiç anlamam, çalıstığım yer için homeoficce ortamını oluşturabilmek adına bizlere bir video eşliğinde programın kurulumunu anlattılar . Ben de yavas yavas adımları ilerletirken eşim dur ben yapayım dedi. Ben de burdaki adımları tek tek yapmamız gerekiyormuş diyince yok ya bunlar gereksiz seyler ben halledim dedi. Ben de kabul etmedim çünkü her detay programdaki baska bir yeri yönetiyor . Neyse geldi gitti, niye böyle yaptın, surası söyle olcak falan müdahele ediyor.. ben de arada soruyorum, ben de bu cıktı ama anlatım videosu söyle falan diye, gelip bakıyor bi dünya laf ede ede, azarlayarak yapıyor.. ben de dedim ki ben bilgisayar işlerinden anlamıyorum neden kızıyorsun? diyince ee sen bana güvenmiyor musun dedi, ben de oyle üstünkörü yaparsan güvenmem dedim .
Oooo iyi ne halin varsa gör, sabahtan beri bi yapamadın... içeri gidip geldi be hala yapmaya çalısıyorum , YA SESİ KIS YA GİT BAŞKA ODADA YAP dedi , ben de söylene söylene kalktım yanından su oruçlu halimle anlamadığım ama yapmak zorunda oldugum şey için senden yardım istiyorum sen de beni kovuyorsun allah belanı versin dedim. Bu oyle bir ofkelendi ki , yok geri alacaksın sözünü diye peşimden bağıra cagıra geldi,kucagımdaki laptopa vurdu yere düşürdü.. geri alacaksın lafını yoksa BOŞARIM seni dedi. Gelip benden özür dileyeceksin dedi . Ama öfkeden morardı resmen . Daha önce de böyle tartışmalarda üzerime yürüdü tartakları beni. Yine öyle olacak diye korktum ama almıyorum lafımı dedim. Kapıları çarpa çarpa gitti .. çok huzursuzum . Yarın da doğum günü böyle olsun istemezdim . Sizce ne yapmalıyım
3,5 sen oluyor.. ben küfür bedir bilmem, argo konuşmam .. bi tek çok sinir olduğumda söylerim bu lafı, oyle hissettiğm için degil tabiki de .. hani bazı kelimeler sinir anında kaçar ya ağızdan .. keşke demeseydim tabii , bu gerçeği değiştirmiyor malesefDaha önce tartaklamışsa şiddete eğilimli birisi demek ki, kaç yıldır evlisiniz? Daha önceki tartışmanızda da bela okumuş muydunuz? Açıkcası bana da bela okunsa bende çok sinirlenirim
Su an yatak odasından gözyaşlarıyla yazıyorum bu satırları size..
ben bilgisayar işlerinden hiç anlamam, çalıstığım yer için homeoficce ortamını oluşturabilmek adına bizlere bir video eşliğinde programın kurulumunu anlattılar . Ben de yavas yavas adımları ilerletirken eşim dur ben yapayım dedi. Ben de burdaki adımları tek tek yapmamız gerekiyormuş diyince yok ya bunlar gereksiz seyler ben halledim dedi. Ben de kabul etmedim çünkü her detay programdaki baska bir yeri yönetiyor . Neyse geldi gitti, niye böyle yaptın, surası söyle olcak falan müdahele ediyor.. ben de arada soruyorum, ben de bu cıktı ama anlatım videosu söyle falan diye, gelip bakıyor bi dünya laf ede ede, azarlayarak yapıyor.. ben de dedim ki ben bilgisayar işlerinden anlamıyorum neden kızıyorsun? diyince ee sen bana güvenmiyor musun dedi, ben de oyle üstünkörü yaparsan güvenmem dedim .
Oooo iyi ne halin varsa gör, sabahtan beri bi yapamadın... içeri gidip geldi be hala yapmaya çalısıyorum , YA SESİ KIS YA GİT BAŞKA ODADA YAP dedi , ben de söylene söylene kalktım yanından su oruçlu halimle anlamadığım ama yapmak zorunda oldugum şey için senden yardım istiyorum sen de beni kovuyorsun allah belanı versin dedim. Bu oyle bir ofkelendi ki , yok geri alacaksın sözünü diye peşimden bağıra cagıra geldi,kucagımdaki laptopa vurdu yere düşürdü.. geri alacaksın lafını yoksa BOŞARIM seni dedi. Gelip benden özür dileyeceksin dedi . Ama öfkeden morardı resmen . Daha önce de böyle tartışmalarda üzerime yürüdü tartakları beni. Yine öyle olacak diye korktum ama almıyorum lafımı dedim. Kapıları çarpa çarpa gitti .. çok huzursuzum . Yarın da doğum günü böyle olsun istemezdim . Sizce ne yapmalıyım
Daha önce tartaklamış sizi.Hadi boşanmamışsınız bari damarına basmayın.Bunca şeye rağmen sizi boşanmakla tehdit ediyor birde.Ne diyim yani.Ayrıca bu gerçek yüzü.Bu adam normalde de canavardır siz farketmiyorsunuzdur.(!)allah belanı versin dedim. Bu oyle bir ofkelendi ki , yok geri alacaksın sözünü diye peşimden bağıra cagıra geldi,kucagımdaki laptopa vurdu yere düşürdü.. geri alacaksın lafını yoksa BOŞARIM seni dedi. Gelip benden özür dileyeceksin dedi . Ama öfkeden morardı resmen . Daha önce de böyle tartışmalarda üzerime yürüdü tartakları beni.
Koca sütten çıkma ak kaşık olunca daha önceki tartaklamalar için birşey yazma gereği duymadınız herhalde...haklısınız kadın aşırı aşırı agresif, zavallı adam kurban.Yardım teklif ediyor, kabul etmiyorsunuz, sonra kendi başınıza yapamayınca yardım talep ediyorsunuz, o da söyleniyor. Bilmediğiniz şeyi eşinizin yöntemi ile kuramayacağınızı nereden biliyorsunuz?
Onun yaptığı gibi yapınca çalışmayacağını nereden biliyorsunuz?
Neden kendi bilmezliğinizi bilip, eşinizin bildiğini beğenmiyorsunuz?
Madem eşinizin bildiği şekilde olacağına inanmıyorsunuz, ne diye ondan yardım bekliyorsunuz?
Bir de bağrınıp, bela okumuşsunuz adama..
Ben sizi çok agresif buldum.
Eşinizin yerinde olsam, ben de sinirlenirdim.
Hele ki bu sinirimi üstüne, bir de mübarek gün demeden bela okuyan "oruçlu" bir insan.
Oruç, yemeyip, içmeyip, dilini de tutmak değil mi bir bakıma.
Gerçek aşk derler buna cınım , biz anlamayız. Dayağını da yesen kocişkolatanın doğduğu kutsal günü düşünürsün her türlü..Peki hala doğum gününü düşünüyor olman..
Ben kimsenin sütten çıkmış ak kaşık olduğunu ifade etmedim.Koca sütten çıkma ak kaşık olunca daha önceki tartaklamalar için birşey yazma gereği duymadınız herhalde...haklısınız kadın aşırı aşırı agresif, zavallı adam kurban.
Haklısınız öyle demeliydim , söylediğim sözün afı yok. Birçok üyenin dediği gibi oruçluyken dilime hakim olmalıydım, bu ibadetime de leke düşürdü çokk üzgünüm..Git başımdan ya deseydin bela okumak yerine
Bela çok ayrı birşey
Ayrıca bilgisayardan hiç anlamıyorsanız nasıl homeoffice çalışacaksınız onu hiç anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?