Haklısın danceofdeath, senin uyardığın sebeplerle kendimi tutmaya çalışıyorum. Çünkü onun için olumsuz bir geri dönüş bile bir ilgi belirtisi olacak... Ben ona sayıp döksem de, o dikkatimi çektiği için mutlu olacak, tatmin olacak ve bu yolla sonuç aldığı için üzerime gelmeye devam edecek... Öfkeme yenik düşmeme çabamın altında bu var. Savcılık filan noktasına getirmek istemiyorum çünkü ne açık olarak bir taciz, ne de tehdit var. Daha çok her lafın içinde olma, dikkat çekmeye çalışma bir de ortak arkadaşların duvarlarına kendince sitemkar şeyler yazma durumunda.
Ne yazık ki daha önce facebook'tan yazdığı ve intihar imalı mesajlarının tamamını silmiştim. Onunla ilgili hiçbir şey kalmasın ortalıkta diye...
arkadaşların niye kabul etmişler ki engellesinler.. ortak arkadaşlarınız değilse söyleyin silsinler hatta hepiniz şikayet ederseniz üyeliği iptal edilir....
sakin ol sinek küçüktür ama mide bulandırır durumu gibi.. en iyisi yok saymak yorumlarını okuma bile.. o kadar sil aklından.. belki işe yarar
bu arada aramıza hoş geldin
ah ablacım valla üzüldüm ya cok zor bi şey. yalnız abideki aşka hayran kaldım 20 küsür senelik tahminimce ve maaşallah bizim 3 yıllık kocalardan daha tutkun
şaka bi yana twitterda da engelleme var. engellediğin kişi seni göremiyo msj atamıyo vs facebook usulü.
bende erol köseyeyla dalga geçmiştim bana tipsiz yazıp engellemiş göremiyorum hiç bi türlü adamı ondan biliyorumbide korumaya al arkadaşlığını tweetlerini arkadaşlığını kabul etmediğin seninle ilgili haber bile alamaz.
şikayet falanlada daha bi hırs yapmasın sorunlu tiplerin napacağı belli olmaz. ilişkiniz yoksada varmış gibi davransanız ilişkim var falan yapsanız durumunuzu veya yazsanız.
kimse yokken sevgiliye zarar gibi korkunuzda olmaz tepkisini ölçersiniz ...
Sevgili sgclmngr, çok şekersin. Haklısın abideki aşk nasıl bi şeyse ben de hayretler içersindeyim. Bazen kendi kendime diyorum ki, şimdiye kadar karşıma çıkıp sevdalandıklarımdan biri bile bana bunun yarısı kadar aşık olsaydı hemen evlenirdim, böyle evde kalmazdım
Twitter'daki engelleme uyarın için de teşekkür ederim, hemen bu işlerden daha çok anlayan bir arkadaşa tanışıp mevzuyu çözeceğim, teşekkür ederim
Benim bir arkadasim onu böyle sürekli rahatsiz eden bir tipe en son telefon acmis, patlamis, öyle bir küfürler saydimki valla normal insan birdaha ismimi bile duymak istemez, bu daha bulusalim, kendimi affettirecem falan diyordu diyor. Bir kac haftaligina bir fuar´da calisacakti, bunu ögrenince (evini bilmiyor) hemen yandaki otel´i ayarlamis kendisine, takip etmeye baslamismis.
Bende ozaman kizdim hic bir sekilde konusmuyacaksin, küfür dahi etmiyeceksin, numerani degistireceksin, fuar isindende cikacaksin diye.
Kiz iki kurus para kazanacagim diye belki hayatindan olacak, böyle manyaklardan hersey beklenir.
Tatlim her yerden engelle, engellemiyecegin yerleri silebildigin kadar sil, is yeri icin nekadar gerekliyse okadar olsun sadece. Arkadaslarinada söyle sapigin teki bana ulasamayinca belki size sarar isterseniz sizde silin, kesinlikle hic cevap vermeyin ne yazarsa yazsin de. Izini kaybettir.
Polise gitsen iyice seni kafasinda büyütür, hic kurtulamazsin, zaten hicbirsey yapmadigi icinde polisde galiye almaz.
heryerden engelleyin olsun bıtsın gerçekten çok rahatsız edıcı hayır konuştuğumuz erkek 40 yaşını aşmış kişi ne bu ergen hareketler gerçekten anarmolmiş
inşallah sizi burdada bulmaz
ah ablacım valla üzüldüm ya cok zor bi şey. yalnız abideki aşka hayran kaldım 20 küsür senelik tahminimce ve maaşallah bizim 3 yıllık kocalardan daha tutkun
şaka bi yana twitterda da engelleme var. engellediğin kişi seni göremiyo msj atamıyo vs facebook usulü.
bende erol köseyeyla dalga geçmiştim bana tipsiz yazıp engellemiş göremiyorum hiç bi türlü adamı ondan biliyorumbide korumaya al arkadaşlığını tweetlerini arkadaşlığını kabul etmediğin seninle ilgili haber bile alamaz.
şikayet falanlada daha bi hırs yapmasın sorunlu tiplerin napacağı belli olmaz. ilişkiniz yoksada varmış gibi davransanız ilişkim var falan yapsanız durumunuzu veya yazsanız.
kimse yokken sevgiliye zarar gibi korkunuzda olmaz tepkisini ölçersiniz ...
Bunca yıl peşinizi bırakmamış ve siz hala görmezden gelme yöntemi uygulamaya çalışıyorsunuz.
Sizde de iyi sabır varmış.
Sıkı bir konuşma yapın, hatta tehdit edin,
bakın bakalım bir daha rahatsız edebiliyor mu?
Sevgili Cudana, bu arkadaşla artık yakın da olsa yaşadığımız şehirler bile farklı. Üniversiteye giderken atlayıp gelmelerinden sonraki dönemlerde hiç yüzyüze gelmedik, herhalde bir 20 sene olmuştur ama bu ısrarla vazgeçmiyor. Biraz korkutucu biri. Nasıl diyeyim, yıllar sonra yeniden ortaya çıktığında arkadaş havasıyla yazıp, hemen ardından beni işyerinde ziyaret etmek istediğini veya lise arkadaşlarımızla buluşma ayarlayıp toplanacağımızı filan söylediğinde hiç kabul etmedim. Onunla yüzyüze görüşmedim, telefonumu vermedim. Ama mesajlarının ardı arkası kesilmiyordu. Önce yalvarıyor, arkadaşız baskısı yapıyor, sonra bana hakaretler etmeye başlıyor, nasıl insanmışım bilmem ne, sonra kendine hakaretler ediyor, en sonunda bir daha sana asla yazmayacağım deyip 1 ay sonra bir şey olmamış gibi "naber, görüşmeyeli nasılsın" filan diye en başa dönüyor... Ve ben bu süreçlerin tamamında sessiz kaldım çünkü fark ettim ki, ona hakaret bile etsem zevk alıyor, bu yöntemle bile onu yanıtlıyorum, onunla ilgileniyorum diye... manyak işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?