Oflu erkekler hakkında bilgi

Karakter olarak nasıl illallah ettiriyorlar ne yapıyorlar nasıl davranıyorlar ? Bende oflular hakkımda iyi bişey diyeni görmedim yaa çok enteresan

Karakter olarak nasıl illallah ettiriyorlar ne yapıyorlar nasıl davranıyorlar ? Bende oflular hakkımda iyi bişey diyeni görmedim yaa çok enteresan
ya gıcıklar iste. örneği karsında zaten. o cümleler nedir Allah askina bir kere mallarıyla hava atmayı severler. Sarallar gübi bir mafya oftan çıktığı için hepsi kendini mafyatik sanıyor. had bilmiyorlar, saygısızlar. oflu bir arkadasımız ilk tanıstığında esime büyük saygısızlık etmişti mesela. baska bir oflu arkadas kız arkadasıma ilk buluşmada yanlış bir yakınlık kurmaya çalıştı. kız istemeyince de kızı kötüledi her yerde.

esim 3 arkadas ve bir ofluyla gittiğimiz yemekte esim hesabı ödemişti. esim tuvalete gittiğinde “iyi koca buldun he beleşe geldi yemek” demişti. genel tavırları bu yani. ama sorsan para s*çıyorlar

kadınlara da saygı duyduklarını düsünmüyorum. kabalar cünkü. yani kaba demeyeyim de kıro.. böyle mayfa filmlerinden alıntı, ergen cümlelerle yürüyorlar kızlara da.

çoğu alkole düskün. ben alkole karsı bir insan değilim. ben de esim de kullanıyoruz ama onlarınki içince sapıtan, hatta sapıtmak için içen tipler.

çok fazla oflu tanıyorum ama hiçbiri hayatımda değildir. mecbur kalıp aynı ortamda bulunuyoruz sadece, bir bağ kurmuyorum

tanıdığım bir abi var oflu. çok varlıklı bir ailenin oğlu. severim onu mesela. ama o da esini aldatan, nerde aksam orda sabah, sürekli sarhoş bir tip ki yası da 45-50 falan. 25 yasında bir kızla evlendi gecen ay ne çok dedikodu yaptım kfjfjdm

Karadeniz geliniyim, Karadenizlilerden soğudum içine girince.
Hatta Karadenizli kız arkadaşlarım gençken kendilerine söz vermişler asla bizim buradan evlenmeyeceğiz diye o derece
ayy aynı sözü ben de vermiştim. esim trabzonlu olmayı gec hemen yan mahallemizden büyük konusmamak lazımmış

Çok açıklayıcı oldu örneklerin çok teşekkür ederim dedikodu depil bilgi paylaşımı diyelim

ayy aynı sözü ben de vermiştim. esim trabzonlu olmayı gec hemen yan mahallemizden büyük konusmamak lazımmış
Karadeniz insanı çekilecek çile değil gerçekten. Bu bir gerçek yani.
Benim anne tarafım kırım göçmeni tatar yani baba tarafım egeli. İlk evlendiğimde salaklık edip köylerine gitmiştim. Orada bi komşu nereli gelin dedi, kayınpeder söyledi. Olsun onlar da insan dedi bu kadar kendini beğenen bir millet görmemiştim. Her şeyi onlar bilir. En güzel memleket onlarındır. En Türk onlardır. Sinir ederler insanı

aynen öyle. abim mesela öldürsen trabzon dısına çıkamaz. herkesten üstünler. dısardan gelen gelinlere, damatlara larsı ön yargılılar, had bilmiyorlar. her seye yorumları var. halbuki bence türkiyenin en kaba, en nerde nasıl davranılır bilmeyen insanı. iyi bir restorana yemeğe gitse usulüyle sipariş bile veremez. yobazlar çok. konusamazsın, derdini anlatamazsın. bir cümleyi 40 farklı sekliyse söyler dururlar ama asla dinlemezler

Oflu erkek ne be Her ilin her ilçesine göre ayrı bir erkek modeli mi var yani
her ilin yok ama ofun, çaykaranın var.
Oranin erkekleri gercekten sempatik, konuskan olurlar, kendini sevdirirler vs. ama özünde cok baska insalardir. Tek gecelik kadinlarin pesinde kosup da annesinin buldugu gözü acilmamis bakire kizla evlenmek hamurlarinda vardir
şükür hic karadenizli sevgilim olmadi. ama genelleme yapacak kadar oflu ve caykarali erkek tanidim. Aldatmaya capkinlik diyen , esini aldatan birinden bahsederken "hovarda" gibi olumlu betimlemeler yapan, errrkek oldugu icin kendini üstün hisseden ilginc bir olusum. ha bir de errkek oldugu icin onu ustun hisseden analari var:)
bilemedim yani, benlik degiller

Of'lular Trabzonluyum demez. Of'lu onlar.
Dünyada apayrı bir kara parçasına mensuplar. Aidiyetleri kendine yani. Bana da bu tuhaf geliyor. Çünkü memleketçilik yapan insanları sevmem.

Yani ilide geçtim, ilçede aidiyet taslayan insanlar. Ben bu kadar konsantre ve kesif biz'cilikten uzak dururdum. Laflarına dikkat edin. 'Biz Of'lular şöyleyizdir böyleyizdir.' Kurnaz, uyanık ve manipülatif olmakla övünüyor adam. Böyle bir insanla hatasını konuşabileceğinizi düşünebiliyor musunuz?

Of'lular Trabzonluyum demez. Of'lu onlar.
Dünyada apayrı bir kara parçasına mensuplar. Aidiyetleri kendine yani. Bana da bu tuhaf geliyor. Çünkü memleketçilik yapan insanları sevmem.
Bunu sadece Oflular yapmıyor yalnız. Onlara has bir şeymiş gibi anlatmayın, her ilde ayrı baş çeken o şehirden bağımsızmış gibi konuşan ilçeler vardır.

Bunu sadece Oflular yapmıyor yalnız. Onlara has bir şeymiş gibi anlatmayın, her ilde ayrı baş çeken o şehirden bağımsızmış gibi konuşan ilçeler vardır.
Kesinlikle. Erzurum İspir. Maraş Elbistan. Giresun Alucra bunlarda da gördüm.
Siz Trabzon'lu musunuz bilmiyorum belki memleket sevginize dokundum. Of'un neredeyse her bireyi nev-i şahsına münhasır. Bu yüzden sadece memleketçilik olarak değil, kişilik olarakta bölge halkını yukarıdaki diğer ilçelerden ayırırdım sanırım. Babam 'Of'un iyisi çok iyidir.' der. Niyetim baştan aşağı boyamak değil.

Trabzonlu değilim ama çok uzak sayılmam. Benim memleketimde de var kendini il sanan bir ilçe de ordan biliyorum.

Benim eski şefim Of'lu 91 doğumlu falan çok cıvık adamdı.Hosuma gitmiyordu. Yeni evli olmasına rağmen sürekli kadınlarla dip dipe.

Genelleme yapılacak bir konu değil elbette ama 8 of lu erkekle ( iş arkadaşı vb ) tanıştım. Zor insanlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…