- 7 Eylül 2025
- 4
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi beyazkirlent
-
Karakter olarak nasıl illallah ettiriyorlar ne yapıyorlar nasıl davranıyorlar ? Bende oflular hakkımda iyi bişey diyeni görmedim yaa çok enteresanben de trabzonluyum. hiçbir trabzonlu ofluları sevmezkültür olarak rizelilere daha çok benzerler ama karakter olarak illellah ettirirler. iyi oflu ben görmedim. yani öyle demeyeyim de başkasıyla anlaşan oflu görmedim kendi içlerinde iyidirler..
diğer yandan bu çocukla olmama nedenin oflu olması değil, sana kurduğu saçma sapan cümleler olmalısanki bana kraliyet ailesinden.. oflusun yani artistliklere bak
ya gıcıklar iste. örneği karsında zaten. o cümleler nedir Allah askinaKarakter olarak nasıl illallah ettiriyorlar ne yapıyorlar nasıl davranıyorlar ? Bende oflular hakkımda iyi bişey diyeni görmedim yaa çok enteresan
Karadeniz geliniyim, Karadenizlilerden soğudum içine girince.
Hatta Karadenizli kız arkadaşlarım gençken kendilerine söz vermişler asla bizim buradan evlenmeyeceğiz diye o derece
ayy aynı sözü ben de vermiştim. esim trabzonlu olmayı gec hemen yan mahallemizdenKaradeniz geliniyim, Karadenizlilerden soğudum içine girince.
Hatta Karadenizli kız arkadaşlarım gençken kendilerine söz vermişler asla bizim buradan evlenmeyeceğiz diye o derece
Çok açıklayıcı oldu örneklerin çok teşekkür ederimya gıcıklar iste. örneği karsında zaten. o cümleler nedir Allah askinabir kere mallarıyla hava atmayı severler. Sarallar gübi bir mafya oftan çıktığı için hepsi kendini mafyatik sanıyor. had bilmiyorlar, saygısızlar. oflu bir arkadasımız ilk tanıstığında esime büyük saygısızlık etmişti mesela. baska bir oflu arkadas kız arkadasıma ilk buluşmada yanlış bir yakınlık kurmaya çalıştı. kız istemeyince de kızı kötüledi her yerde.
esim 3 arkadas ve bir ofluyla gittiğimiz yemekte esim hesabı ödemişti. esim tuvalete gittiğinde “iyi koca buldun he beleşe geldi yemek” demişti. genel tavırları bu yani. ama sorsan para s*çıyorlar
kadınlara da saygı duyduklarını düsünmüyorum. kabalar cünkü. yani kaba demeyeyim de kıro.. böyle mayfa filmlerinden alıntı, ergen cümlelerle yürüyorlar kızlara da.
çoğu alkole düskün. ben alkole karsı bir insan değilim. ben de esim de kullanıyoruz ama onlarınki içince sapıtan, hatta sapıtmak için içen tipler.
çok fazla oflu tanıyorum ama hiçbiri hayatımda değildir. mecbur kalıp aynı ortamda bulunuyoruz sadece, bir bağ kurmuyorum
tanıdığım bir abi var oflu. çok varlıklı bir ailenin oğlu. severim onu mesela. ama o da esini aldatan, nerde aksam orda sabah, sürekli sarhoş bir tip ki yası da 45-50 falan. 25 yasında bir kızla evlendi gecenay ne çok dedikodu yaptım kfjfjdm
Karadeniz insanı çekilecek çile değil gerçekten. Bu bir gerçek yani.ayy aynı sözü ben de vermiştim. esim trabzonlu olmayı gec hemen yan mahallemizdenbüyük konusmamak lazımmış
aynen öyle. abim mesela öldürsen trabzon dısına çıkamaz. herkesten üstünler. dısardan gelen gelinlere, damatlara larsı ön yargılılar, had bilmiyorlar. her seye yorumları var. halbuki bence türkiyenin en kaba, en nerde nasıl davranılır bilmeyen insanı. iyi bir restorana yemeğe gitse usulüyle sipariş bile veremez. yobazlar çok. konusamazsın, derdini anlatamazsın. bir cümleyi 40 farklı sekliyse söyler dururlar ama asla dinlemezlerKaradeniz insanı çekilecek çile değil gerçekten. Bu bir gerçek yani.
Benim anne tarafım kırım göçmeni tatar yani baba tarafım egeli. İlk evlendiğimde salaklık edip köylerine gitmiştim. Orada bi komşu nereli gelin dedi, kayınpeder söyledi. Olsun onlar da insan dedibu kadar kendini beğenen bir millet görmemiştim. Her şeyi onlar bilir. En güzel memleket onlarındır. En Türk onlardır. Sinir ederler insanı
her ilin yok ama ofun, çaykaranın var.Oflu erkek ne beHer ilin her ilçesine göre ayrı bir erkek modeli mi var yani
Bunu sadece Oflular yapmıyor yalnız. Onlara has bir şeymiş gibi anlatmayın, her ilde ayrı baş çeken o şehirden bağımsızmış gibi konuşan ilçeler vardır.Of'lular Trabzonluyum demez. Of'lu onlar.
Dünyada apayrı bir kara parçasına mensuplar. Aidiyetleri kendine yani. Bana da bu tuhaf geliyor. Çünkü memleketçilik yapan insanları sevmem.
Kesinlikle. Erzurum İspir. Maraş Elbistan. Giresun Alucra bunlarda da gördüm.Bunu sadece Oflular yapmıyor yalnız. Onlara has bir şeymiş gibi anlatmayın, her ilde ayrı baş çeken o şehirden bağımsızmış gibi konuşan ilçeler vardır.
Trabzonlu değilim ama çok uzak sayılmam. Benim memleketimde de var kendini il sanan bir ilçe de ordan biliyorum.Kesinlikle. Erzurum İspir. Maraş Elbistan. Giresun Alucra bunlarda da gördüm.
Siz Trabzon'lu musunuz bilmiyorum belki memleket sevginize dokundum. Of'un neredeyse her bireyi nev-i şahsına münhasır. Bu yüzden sadece memleketçilik olarak değil, kişilik olarakta bölge halkını yukarıdaki diğer ilçelerden ayırırdım sanırım. Babam 'Of'un iyisi çok iyidir.' der. Niyetim baştan aşağı boyamak değil.
Benim eski şefim Of'lu 91 doğumlu falan çok cıvık adamdı.Hosuma gitmiyordu. Yeni evli olmasına rağmen sürekli kadınlarla dip dipe.Merhabalar,
Öncelikle her yerin tabiki iyisi kötüsü var biliyorum.
Bende antepliyim. Ama çevremde oflu erkekler hakkında hep kötü şeyler duyuyorum. İşin özeti Oflu bi çocukla tanıştım 2 sene önce , ilk başlarda arkadaştık bi arkadaş grubumuz vardı ama bu aralar arkadaşlıktan öteye gitmeye başladı bazı şeyler, biribirimizi kıskanır olduk Hergğn günaydın mesajları akşamları iyi geceler mesajları, konuşmalarda mesajlarda yavrum güzelim canım hayatım sözcükleri , iki günde bir biribirimizi aramalar, eskiden arkadaş grubuyla görüşürdük şimdi grup harici başbaşa görüşmeye başladık bende görüşmek istiyorum birebir yalan yok , ama ilk zamanlar 2 arkadaştık gülerdik eğlenirdik vs bana arkadaşken “kızım ben Ofluyum ben karşındakini istiyorsam ağzından girer burnundan çıkarım ikna ederim çok iyi manipüle ederim çok iyi saf temiz çocuğu oynarım. Şeytan bile Allah’a madem Ofluyu yaratacaktın beni niye yarattın demiş ben karşındakini bi şekilde ikna ederim kandırırım” demişti bu sözlerini duymuş biri olarak ilerisi için endişelerim var aşık değilim hoşlantı var maddi durumu yerinde bende çalışıyorum diş hekimiyim ailem varlıklı paraya pula çok ihtiyacım yok ama geçmişteki bu sözlerini hatırlıyorum şuanki hali tavrı davranışları beni etkilemek için oldupunu düşünğyorum bir kaç arkadaşıma büyüğümede konuyu anlattım uzak dur dediler oflular çok fena oluyor vs cümleleri kurdurlar sizin görüşleriniz tavsiyeleriniz nedir ? Tekrar söylüyorum her yerin iyisi kötüsü tabiki var ama oflular hakkında pek iyi şeyler duymadım sizin çevrenizde gördükleriniz yaşadıklarınız nedir?
Sizce bi şans vermeli miyim? Yoksa Arkadaş olarak sınırımı çizmeli miyim ? Şimdiden teşekkürler
Genelleme yapılacak bir konu değil elbette ama 8 of lu erkekle ( iş arkadaşı vb ) tanıştım. Zor insanlardı.Merhabalar,
Öncelikle her yerin tabiki iyisi kötüsü var biliyorum.
Bende antepliyim. Ama çevremde oflu erkekler hakkında hep kötü şeyler duyuyorum. İşin özeti Oflu bi çocukla tanıştım 2 sene önce , ilk başlarda arkadaştık bi arkadaş grubumuz vardı ama bu aralar arkadaşlıktan öteye gitmeye başladı bazı şeyler, biribirimizi kıskanır olduk Hergğn günaydın mesajları akşamları iyi geceler mesajları, konuşmalarda mesajlarda yavrum güzelim canım hayatım sözcükleri , iki günde bir biribirimizi aramalar, eskiden arkadaş grubuyla görüşürdük şimdi grup harici başbaşa görüşmeye başladık bende görüşmek istiyorum birebir yalan yok , ama ilk zamanlar 2 arkadaştık gülerdik eğlenirdik vs bana arkadaşken “kızım ben Ofluyum ben karşındakini istiyorsam ağzından girer burnundan çıkarım ikna ederim çok iyi manipüle ederim çok iyi saf temiz çocuğu oynarım. Şeytan bile Allah’a madem Ofluyu yaratacaktın beni niye yarattın demiş ben karşındakini bi şekilde ikna ederim kandırırım” demişti bu sözlerini duymuş biri olarak ilerisi için endişelerim var aşık değilim hoşlantı var maddi durumu yerinde bende çalışıyorum diş hekimiyim ailem varlıklı paraya pula çok ihtiyacım yok ama geçmişteki bu sözlerini hatırlıyorum şuanki hali tavrı davranışları beni etkilemek için oldupunu düşünğyorum bir kaç arkadaşıma büyüğümede konuyu anlattım uzak dur dediler oflular çok fena oluyor vs cümleleri kurdurlar sizin görüşleriniz tavsiyeleriniz nedir ? Tekrar söylüyorum her yerin iyisi kötüsü tabiki var ama oflular hakkında pek iyi şeyler duymadım sizin çevrenizde gördükleriniz yaşadıklarınız nedir?
Sizce bi şans vermeli miyim? Yoksa Arkadaş olarak sınırımı çizmeli miyim ? Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?