Sinirden saçlarını tek tek koparabilirim o derece sabır zorlayan cinsten. Ya kızlar bütün oğlak erkekleri böyle mi yoksa odunluk benim mantıksızlık boyutuna gelen mantık yürütmesiyle beni delirten sevgilimde mi.? Yok arkadaş yok inadım inat kı..m iki kanat yani bu kadar olur. İnat,dik kafalı sabit fikirli,monoton,sıkılmaktan sıkılan ama kılını kıpırdatmayan,ne yapıp edip kendini haklı çıkarabileceğini sanıp delirtecek cümleler kuran bir adam bu. Yapma dediğin şeyi yapar,yap dediğin şeyi unutur,işine gelmeyeni asla unutmaz,ince fikirden beyhaber odun işte yonta yonta bir hal oldum. Ben de tam tersi balığım istemeden duygusal kırılgan yapıdayım ona da bana davranılmasını istediğim hassasiyette yaklaşıyorum tamam ilgili alakalı kırmaz anlayışlı ama sıkılıyorum hep aynı şeyler artık çok uyuşurken bir o kadar da zıtız. Şimdiden emekli Selahattin amca edalarıyla elde tesbih oturup kara kara düşünüyo artık neyi düşünüyosa. Kanı donmuş herifin. İçimi dökücek yer arıyorum artık o kadar bunaldım ki....