• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlak burcu erkeği=Ömrümün törpüsü!

Sinirden saçlarını tek tek koparabilirim o derece sabır zorlayan cinsten. Ya kızlar bütün oğlak erkekleri böyle mi yoksa odunluk benim mantıksızlık boyutuna gelen mantık yürütmesiyle beni delirten sevgilimde mi.? Yok arkadaş yok inadım inat kı..m iki kanat yani bu kadar olur. İnat,dik kafalı sabit fikirli,monoton,sıkılmaktan sıkılan ama kılını kıpırdatmayan,ne yapıp edip kendini haklı çıkarabileceğini sanıp delirtecek cümleler kuran bir adam bu. Yapma dediğin şeyi yapar,yap dediğin şeyi unutur,işine gelmeyeni asla unutmaz,ince fikirden beyhaber odun işte yonta yonta bir hal oldum. Ben de tam tersi balığım istemeden duygusal kırılgan yapıdayım ona da bana davranılmasını istediğim hassasiyette yaklaşıyorum tamam ilgili alakalı kırmaz anlayışlı ama sıkılıyorum hep aynı şeyler artık çok uyuşurken bir o kadar da zıtız. Şimdiden emekli Selahattin amca edalarıyla elde tesbih oturup kara kara düşünüyo artık neyi düşünüyosa. Kanı donmuş herifin. İçimi dökücek yer arıyorum artık o kadar bunaldım ki....:KK12:
Benim eşimde oğlak ve bende balığım Cok sasırdım cünkü benim eşim cok duygusal romantikte cokta sevdiğini belli eder hatta bazen cok surat yapar kızarım ona karılar gibi naz yapma diye :)cok bilirim benim için cok agladıgı günleri:)sasırdım doğrusu söylediklerinize tabi her erkekte olduğu gibi bizimkindede odunluk var ama hemen hemn her dedimi yapar sofrayı topla derim toplar yatağı düzelt derim düzeltir bunu al derim alır heralde fazla yonttum ben onu :))

evet
Benim eşimde oğlak ve bende balığım Cok sasırdım cünkü benim eşim cok duygusal romantikte cokta sevdiğini belli eder hatta bazen cok surat yapar kızarım ona karılar gibi naz yapma diye :)cok bilirim benim için cok agladıgı günleri:)sasırdım doğrusu söylediklerinize tabi her erkekte olduğu gibi bizimkindede odunluk var ama hemen hemn her dedimi yapar sofrayı topla derim toplar yatağı düzelt derim düzeltir bunu al derim alır heralde fazla yonttum ben onu :))
benimki de böyle ağlar çook duygusal ama monoton böyle sabit fikirli :)

Eski sevgilim oğlaktı. Hayatmda o kadar anlayışlı ve o kadar romantik bir erkek görmemiştim. Dört dörtlük sanırdım onu taa ki anakuzusu olduğunu farkedene kadar. Annesi bana hakaret etse ses çıkarmıyordu. Ben de annesine etsem yine ses çıkarmıyordu ama öyle ömür geçmez dedim ve ayrıldık. Velhasılkelam bu işin burçlarla çok alakası yok bence. Kişilik oluşumunda aile, sosyal çevre vs de çok etkili..

Aynı eşim ama burç farklı

Sinirden saçlarını tek tek koparabilirim o derece sabır zorlayan cinsten. Ya kızlar bütün oğlak erkekleri böyle mi yoksa odunluk benim mantıksızlık boyutuna gelen mantık yürütmesiyle beni delirten sevgilimde mi.? Yok arkadaş yok inadım inat kı..m iki kanat yani bu kadar olur. İnat,dik kafalı sabit fikirli,monoton,sıkılmaktan sıkılan ama kılını kıpırdatmayan,ne yapıp edip kendini haklı çıkarabileceğini sanıp delirtecek cümleler kuran bir adam bu. Yapma dediğin şeyi yapar,yap dediğin şeyi unutur,işine gelmeyeni asla unutmaz,ince fikirden beyhaber odun işte yonta yonta bir hal oldum. Ben de tam tersi balığım istemeden duygusal kırılgan yapıdayım ona da bana davranılmasını istediğim hassasiyette yaklaşıyorum tamam ilgili alakalı kırmaz anlayışlı ama sıkılıyorum hep aynı şeyler artık çok uyuşurken bir o kadar da zıtız. Şimdiden emekli Selahattin amca edalarıyla elde tesbih oturup kara kara düşünüyo artık neyi düşünüyosa. Kanı donmuş herifin. İçimi dökücek yer arıyorum artık o kadar bunaldım ki....:KK12:

Herkes burada oğlak erkeğine yüklenmiş. Biraz önce okuduğum bir konuda da beyimiz yolda yürürken diğer kadınların gögüslerine, kalçalarına bakıyordu ve bunu sözlüsünün yanında aleni yapıyor ve dile getiriyordu. Ama konu sahibesinin yorumu "Sözlüm oğlak burcu. Seviyor ve seviliyorum. Birçok huyundan vazgeçti bi bunu değiştiremedim. Yoksa çok seviyor bla bla bla" idi. :KK49:
Bakın ne kadar çok seven oğlak burcu erkekler var hanımlar. Yazık yüklenmeyin oğlak erkeklerine. :KK70::KK70:

Mantık güzel şeydir aslında :) Ben Başak burcuyum yükselenim de yay. Kız kardeşim ve babam da oğlak burcu. Ama buna rağmen ben onlardan daha mantıklıyım. Ki benim mantığım sadece ailemi değil pek çok kişiyi dumur ediyor. Oğlaklarla ilgili söylediklerine katılsam da onları ters köşe yapmanın en basit yoludur mantık. Benim babam da oğlak dedim ya bir şeyi doğru biliyor ya onun aksini ispatlayana kadar asla yapmama izin vermezdi. Artık benimle zıtlaşmıyor bile ispat falan istemiyor. Onun düşüncesine uymayan bir şey mi yapmak istiyorum. Baba bunu yapmak istiyorum çünkü mantıken düşünürsen bu olay şu sonuçları doğurur bu da ben de böyle etkiler yapar diyorum. Tek kelimeyle tamam diyor. Para konusunda cimri olanı da var olmayanı da. Onu da yine mantıkla hallediyorum. Bunu almalıyım çünkü şundan dolayı. Bir şey istiyorsanız ona bir sebep verdiğiniz sürece istediğiniz şeyleri gerçekten yapıyorlar yeter ki zihinlerine uygun olsun :)

Kızlar oğlak burcu erkeğiyle bir ilişkim var. Farklı bir şehirde yaşıyor ama üniversiteden tanışıyoruz....İki kez gel gitleri oldu sebepsizce ayrıldık. En sonunda yaşadığım şehre geldi beni sevdiğini ve bensiz olamayacağını söyledi. Hakikaten de hatalarını telafi etti. Neyse her şey yolunda gidiyordu. Bir de bunun evlilik fobisi var...Bir kaç gün önce evlilikten konu açıldı. Bana net bişi söylemiyor bu konuda. 1 sene diyor iki sene diyor... Ben de onu bu kadar bekleyemeyeceğimi söyledim. Su anda o lafımdan dolayı ayrılma triplerinde. Benin derdimin sadece evlilik olduğunu düşünüyor. Yani o ya da bi başkasıyla evlensem bişi fark etmezmiş benim için. Öyle düşünüyor. Ama asla böyle bişi yok. Öyle olsa uzaktaki bir şehirde onunla niye uğraşayım ki bunu anlatamadım ona. Ve çok üzülüyorum. Sizce ne yapmalıyım? İlk kez bir erkeğe kendimi anlatmak zorunda hissediyorum..Kaybetmek istemiyorum çünkü çok akıllı ve çok düzgün bir insan. Bana fikir verebilir misiniz ??

evet haklısınz oğlak burcu erkekleri malesef ki öyle ruhsuz öyle gıcık oluyorlar. benimde başımda var birtane inan 6 aylık ilişkimde hala ilk günkü soğukluğunu koruyor hele o hislerini dışa vurmaması hep kapalı kutu yani. bunlar nasıl yola geliyor kocca bir muaammaa veya geliyorlar mı :D

evet haklısınz oğlak burcu erkekleri malesef ki öyle ruhsuz öyle gıcık oluyorlar. benimde başımda var birtane inan 6 aylık ilişkimde hala ilk günkü soğukluğunu koruyor hele o hislerini dışa vurmaması hep kapalı kutu yani. bunlar nasıl yola geliyor kocca bir muaammaa veya geliyorlar mı :D

Canim yaşınız kaç bilmiyorum da tek tavsiyem çevresindeki bayan arkadaşlarına dikkat et kadınlarla arkadaş kalamazlar pek birşey çıkar mutlaka. Benim yakın arkadasimla çıktı beni aldattı onla yani sonra o kızın yakın arkadaşıyla o kızı aldatti:KK70:
Inanmıyorum ciddi mi bu birde Sadık diyorlardı bu burca..ya adamda öyle bişi var ki bi kıza yüz verse direk kızdan Karşılık alıyor şeytan tüyü MÜ vardır ne insan korkuyor ama her istediği kızı elde edince

Back
X