• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlak burcu erkeği=Ömrümün törpüsü!

Ay kızlar şükür ki bugün buluştuk ve hallettikk rahatladım yani çok üstüme düştü bir de hediye almış aldı gönlümü

hahhaa ayy aynı durumdayız bizde buluştuk elinde bir sürü çiçek gözleri kızarmış ağlamış yazık acıdım affettim çok üstüme düştü gözümün içine bakıyordu bugünde buluştuk çıkardı beni alışverişe güzel bir kombin yaptı bana yarın görüşücez onları giyicem :)

En sevmediği burç 3 yakin aarkadaşım oldu oğlak burcu üçünde de sabit bazıhuylar ggördüm
Bencillik, cimrilik, sabit fikirlilik, inatçılık(doğrusunu yanlışını bilmeden)girdiği ortamda dikkat cçekebilmek için en yakınını harcama
Eli bol imajı çizip nasıl bu kadar cimri olduklarına hala aklım sırrım ermedi arkadaş

hahhaa ayy aynı durumdayız bizde buluştuk elinde bir sürü çiçek gözleri kızarmış ağlamış yazık acıdım affettim çok üstüme düştü gözümün içine bakıyordu bugünde buluştuk çıkardı beni alışverişe güzel bir kombin yaptı bana yarın görüşücez onları giyicem :)
nelerr aldınız kıızzz

Ayy Canım sana bol bol sabır diliyorum.Lakin beterin beteri var şükürde fayda var.Hele Akrep erkeğini bir görsen haline şükür ederin.(Eşim Akrep ben Kova)Sürekli ben bilirim havaları,ukalalık dizboyu durup durup akrep gibi sokması lafları iğneliye iğneliyee,Birine küstümü benimde konuşmamı istemesi kindar,cimrilik desen dizboyu para para diye ölecek :D :D :D Daha sayıyım mı :D :D :D

odunluk
mükemmeliyetçi
sabit fikirli
inatçı (ama bi yengeç olarak daha inadım o inadı kırdım gerisi duruyor malesef

Tipik oglak parasini sever oyle severki elinden gelse oda harcamaz her kurusunu biriktirmek ister mesela 10 20 sene sonraki finansal durumu dusunur ve kit kanaat gecinirken oglak erkegi sana der biz hic para biriktirmiyoruz gelecegimiz yasliligimiz nolcak der resmen ve sen delirirsin dersin be adam cebimizde suan metelik yok ihtiyaclar nasil hallolcak demiyosunda para biriktirmedigimizi mi dert ediyosun demek istersin yutarsin sonra dayanamayip dersin bunu ama adam tinmaz hala kendi dogru bildigine inanir yane boylede dik kafalidir kendileri
Eşimden şüphe ettim tekrar emin olmak için burcunu sordum :KK53:

Ayy Canım sana bol bol sabır diliyorum.Lakin beterin beteri var şükürde fayda var.Hele Akrep erkeğini bir görsen haline şükür ederin.(Eşim Akrep ben Kova)Sürekli ben bilirim havaları,ukalalık dizboyu durup durup akrep gibi sokması lafları iğneliye iğneliyee,Birine küstümü benimde konuşmamı istemesi kindar,cimrilik desen dizboyu para para diye ölecek :KK70: :KK70: :KK70: Daha sayıyım mı :KK70: :KK70: :KK70:
ahh ahh ne bu çektiğimz :D

Sinirden saçlarını tek tek koparabilirim o derece sabır zorlayan cinsten. Ya kızlar bütün oğlak erkekleri böyle mi yoksa odunluk benim mantıksızlık boyutuna gelen mantık yürütmesiyle beni delirten sevgilimde mi.? Yok arkadaş yok inadım inat kı..m iki kanat yani bu kadar olur. İnat,dik kafalı sabit fikirli,monoton,sıkılmaktan sıkılan ama kılını kıpırdatmayan,ne yapıp edip kendini haklı çıkarabileceğini sanıp delirtecek cümleler kuran bir adam bu. Yapma dediğin şeyi yapar,yap dediğin şeyi unutur,işine gelmeyeni asla unutmaz,ince fikirden beyhaber odun işte yonta yonta bir hal oldum. Ben de tam tersi balığım istemeden duygusal kırılgan yapıdayım ona da bana davranılmasını istediğim hassasiyette yaklaşıyorum tamam ilgili alakalı kırmaz anlayışlı ama sıkılıyorum hep aynı şeyler artık çok uyuşurken bir o kadar da zıtız. Şimdiden emekli Selahattin amca edalarıyla elde tesbih oturup kara kara düşünüyo artık neyi düşünüyosa. Kanı donmuş herifin. İçimi dökücek yer arıyorum artık o kadar bunaldım ki....:KK12:

Eşim oğlak evet geri kafalılar ama bu onun kişiliğinden kaynaklı.. Ben ondan daha odun olduğum için debelene debelene yaşıyoruz. :D

Nasıl yani kombin yaptınız bu biraz hediye boyutunu almıyor mu

Ya da almasa barışmayacak mıydınız

Sizin cimrilik dediğinize biz oğlak lar gerekli olmayan şey alınmaz ki diyoruz

Gerekli lazım kavramlarımız farklı 10 yıldır aynı kıyafetleri giyiyorum cimri değilim ama tam tersine yemek ısmarlarım ya da gezmeye tozmaya para ayırırım

Nasıl yani kombin yaptınız bu biraz hediye boyutunu almıyor mu

Ya da almasa barışmayacak mıydınız

almasa da barışcaktım zaten 6 yıldır çıkıyoruz 4 aydır görüşmüyorduk izne geldi yarın gidicek sadece kırgınlıgım vardı

Back
X