Oğlak Burcu Erkeği

mavigece07

Ruh eşini arıyor
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
1.225
170
688
Antalya
Merhaba Kızlar,

Geçen haftalarda hayatımda biri yok nasıl olucak diye yakınırken..Geçen hafta biriyle tanıştım.Güzel bir cafede buluştuk yaklaşık 2 saat konuştuk ve çok elektrik aldık..Ortak noktamın çok olduğu biri.Üstelik tesadüf bu ya evlerimiz bile yakın çıktı.Hatta çocukluğumuzda aynı okula gidip aynı parkta vakit geçirmişiz hep... Hani Aşk Tesadüfleri Sever filmindeki gibi izleyenler bilir o filmi ..

Tabiri caizse Boyu , posu , yaşı ,tavrı, sosyalliği sevmesi ,işi ,gücü ,kariyeri tam aradığım gibi... O gün o da bayağa bi tanımaya çalıştı beni.Ben de onu...Bu dediğim geçen perşembe oluyo.Sonra gece mesaj yazmış "keyifli bir geceydi teşekkürler" diye... Biz bununla İnternette bi iletişim sonucu tanıştık ..Geçen sene Benimle görüşmek istememişti .. Bende zaten bi arayış içindeydim geçen seneki mesajlaşmamızı görünce aklıma gelip tekrar buna mesaj attım..Bana hiç şans vermediniz eğer sizin için uygunsa ben 1 kez görüşmek isterim yüzyüze dedim ve kabul etti....Face de eklemek istememişti geçen sene.tabi yüzyüze tanımadığı için.Bu yüzyüze görüşmeden sonra face den ekledi..ailesiyle resimlerini gördüm bizim aileye benziyo ailesi sanki..Çok ısındım bilmiyorum...

Benim sorunum şu en son ben mesaj yazdım pazar günü mutlu pazarlar diye sonra o da cevap yazdı biraz sohbet ettik o kadar...O adım atmadığı için (arama, mesajlaşma) bende pazar gününden beri ne aradım ne de mesaj atıım.... Neden sizce böyle kendini geri çekiyo olabilir? Whats up a da giriyo , Face ede giriyo görüyorum girdiğini paylaşım yapmasada....Bugün 5 gün olucak ne ben yazıyorum ne o.... Ve inanılmaz bağlanmaya başladım bu çocuğa..anneme anlattım o da çok heves etti...Tam aradığımız gibi diye..Sigarası falan yok...Çalışkan biri...Geçtiğimiz pazar günü mesajlaşırken onu bizim şirketin partisine davet ettim eğer müsait olursan eşlik edermisin diye...bana kısmet şimdi bişey diyemem yazmış...parti de ayın 21 inde....

Ne yapayım sizce ? O oğlak burcu erkeği ..Ben yay burcu kızıyım... İlişkiler konusunda neredeyse hiç tecrübem yok desem yeridir...Kız arkadaşlarım onun aramasını bekle diyolar...Elektrik almasa bana niye o gün memnuniyetini belirtsin? .... anlamadım ben bu işi lütfen tüyo verin bana :26:

bence de burçlara bu kadar takılmaya gerek yok ne alakası var oğlak erkeği yay kızı falan

hayırlısı olsun

bende burçlara çok takılma derim
ayrıca memnuniyet belirtmesi
hoşlanmasından değil
nezaketindendir diye düşünüyorum
ilişkinin başından beri ısrarcı olan sen olmuşsun
acaba bir kez görüşelim kurtulayım diye düşünmüş olmasın
:26:
ilgi duyan ve hoşlanan erkek
AYI BURCU da olsa başta tavlayana kadar arar sorar ilgi alaka gösterir
senin etkilendiğin kadar etkilnemediği belli
evet o senin aradığın özelliklerde biri
ama belki sen onun için öyle değilsin
bence çok erken gelin güvey oluyorsun
davetine de kısmet bakalım gibi bir yanıt vermesi
gönülsüzlüğünü dile getiryor
bu kadar kaptırma kendini

Oğlak erkeği duygularını pek yansıtmaz.Bundan dolayı olduğunu düşünüyorsun sanırım.Benim aklıma takılan ise şu:Acaba ısrarcı olman,adımları sürekli senin atman onun böyle davranmasına sebep olmuş olabilir mi?

Oğlak erkeği bence dünyanın en sadık erkekleri kesinlikle çok sadıklar sevdiklerine çok bağlılar sizi bilmem ama benim erkek arkadaşım oğlak inanılmaz bi sadakat ve bağlılığı var bizde ilk okulda tanıştık ondan önceki zamnlardada aynı yerde oturmuşuz sonra taşındık aynı yere taşınmıışız 2 sokak aramız vardı 7 senedir birlikteyiz ilk zamanlar çok ayrıldık barıştk bi düzen oturtana kadar %98 i de benim tutarsızlıklarımdandı ama hiçbir zaman o sadakatini sevgini kaybetmedi . Kolay kolay sevmezler kimseyi sevdiklerinde gerçekten tam severler , seni sevmesi zordur zaman alır kafasını dinler düşünür eder ama severse asla vazgeçmez :)

Bende yay burcuyum :) erkek arkadasim oglak
Normalinde ben hic anlasamam diye dusundum ama cok iyi anlasiyoruz ve cok sadik anlayisli bence kacirma :))

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Gönülsüzse neden beni akşam eve döndüğümüzde face den ekledi... Ya da bişey yazmak zorunda değildi ki ...keyifli bir akşamdı teşekkürler diye.... :26::26::26: ...

Bi de bana dediki bu hoby olarak gitar falanda çalıyomuş... Ben dedim bir gün çalarmısın bana...belki serenat yaparım sana falan demişti.... Madem böyle ilgisiz olacaktı niye böyle bi elektrik durumları oldu...Tek taraflı olduğunu düşünsem bu başlığı asla açmazdım inanın

Bende yay burcuyum :) erkek arkadasim oglak
Normalinde ben hic anlasamam diye dusundum ama cok iyi anlasiyoruz ve cok sadik anlayisli bence kacirma :))

onun aramasını mı bekliyim ? napiyim sence 5 gündür bende ondan adım bekliyorum :26::26::26:

Ben iki kere adım attım...İlk ben buluşalım dedim...buluştuk sonra o adım attı...Teşekkürler keyifliydi diye...buluşacağımız yeri o seçti... Sonra ben en son bu geçtiğimiz pazar mesaj yazdım nasılsın diye...O da evdemiydin naptın diye sordu.. Ama bu çekimserliği anlamadım...Şimdi onu mu bekliyim...Araya soğukluk girsinde istemiyorum ki

Eheheh konu sahibi degilim ama oglagi ovunce yaziyim dedim :)
Benim sevdicegimde oyle tam bi oglak erkegi ben yay burcuyum tum sorunlari ben cikariyorum arada geliyorlar bana ayrilalim diyorum ayrilmak yok diyor.Cok sadik bagli sanki agzimin icine bakiyor o derece.
Bazen ben cok kotu gunler gecirdim o kadar destek oldu ki baska bi erkek olsa bu kizi benmi duzelticem der birakirdi.
Oyy kuzum :)

bence çok iyi niyetli birisin
açıkcası ben bu anlattıklarından şunu çıkardım

keyfili bir geceydi teşekkürederim
tamamen nezaket gereği
bana saz çalarmısın gibi bir teklifi yaptığında ise sanırım biraz
alaycı davranmış
ne demek serenat yaparım diye

umarım her konuda bu kadar iyimser değilsindir
açıkcası ben ortada sana karşı bir ilgi göremedim

Valla oğlak erkeğini bulmak kadınlar için bir şans heralde

Bende akrep burcuyum paronayalarım , kıskançlıklarım daha neler neler şimdi o kadar çok güveniyorum ki bende sakinleştim biraz yoksa hiç çekilmezdim hiç Hala çok detaycılığım yüzünden sorunlarımız oluyo o biraz sorumsuz son dakikacıdır Heh en kötü özellikleri çook sorumsuzlarr oğlak erkeğinden en çok duyabileceğiniz sözler Bakarız,yaparız,gideriz hiçbişeyde netlik yoook bu da beni delirtiyo

onun aramasını mı bekliyim ? napiyim sence 5 gündür bende ondan adım bekliyorum :26::26::26:

O suan dusunuyordur sen agirdan devam et :) her kizin ustune atlayan tip degiller cunku.
Mesela biz tanistigimizda hic ben yazmiyordum sonra o yazdi.ve oglaklar bi kere sevmek istiyor oluruna birak baktin aramiyor hala bi caresine bakariz :)
Sen yaysin tezcanlisin olucaksa olsun bari diyorsun ikilemi sevmiyorsun ama oda olucaksa bi kere olsun diyor bekle sabret :)
Ayy ilk gunlerimiz geldi aklima :)

Aynen ya bende deliriyorum bisey desem bakariz ederiz yapariz ama bisey yok ortada:)
Valla beni dinginlestirdi diyebilirim annem hep diyor ki seni kimse cekmez katlanmaz :)
Ama cok sukur katlaniyor insallah bikmaz :)

Biraz bekle bence,umudunu hemen kaybetme.
Eğer görüşmek isterse o sana mutlaka ulaşır.

Çok moral verdin bana ya çok teşekkürler...Aynen ikilemi sevmiyorum...Eğer olmayacaksa baştan net olsun ki boşuna adım atmasını beklemeyeyim...Çok seçici birine benziyo...En son eve doğru giderken hangi apartman kaçıncı kat onları falan sordu...sigara içip içmediğimi sordu...Ya böyle ciddi birini arıyor gibi hissettim...İnsan ilgi göstermeyeceği birine niye sigarası olup olmadığını sorsun...Ha bi keresinde cüzdanını çaldırmış İstanbulda çok uzun bir hikaye onuda sonra anlatırım gibi bi cümle kullandı ... Görüşmek aklında olmasa neden böyle bişey söylesin...

Lakin şimdi arayıp sormaması düşündürüyo beni :44: ...

Bak simdi sana ozelden bisi yazicam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…