Merhaba Kızlar,
Geçen haftalarda hayatımda biri yok nasıl olucak diye yakınırken..Geçen hafta biriyle tanıştım.Güzel bir cafede buluştuk yaklaşık 2 saat konuştuk ve çok elektrik aldık..Ortak noktamın çok olduğu biri.Üstelik tesadüf bu ya evlerimiz bile yakın çıktı.Hatta çocukluğumuzda aynı okula gidip aynı parkta vakit geçirmişiz hep... Hani Aşk Tesadüfleri Sever filmindeki gibi izleyenler bilir o filmi
..
Tabiri caizse Boyu , posu , yaşı ,tavrı, sosyalliği sevmesi ,işi ,gücü ,kariyeri tam aradığım gibi... O gün o da bayağa bi tanımaya çalıştı beni.Ben de onu...Bu dediğim geçen perşembe oluyo.Sonra gece mesaj yazmış "keyifli bir geceydi teşekkürler" diye... Biz bununla İnternette bi iletişim sonucu tanıştık ..Geçen sene Benimle görüşmek istememişti .. Bende zaten bi arayış içindeydim geçen seneki mesajlaşmamızı görünce aklıma gelip tekrar buna mesaj attım..Bana hiç şans vermediniz eğer sizin için uygunsa ben 1 kez görüşmek isterim yüzyüze dedim ve kabul etti....Face de eklemek istememişti geçen sene.tabi yüzyüze tanımadığı için.Bu yüzyüze görüşmeden sonra face den ekledi..ailesiyle resimlerini gördüm bizim aileye benziyo ailesi sanki..Çok ısındım bilmiyorum...
Benim sorunum şu en son ben mesaj yazdım pazar günü mutlu pazarlar diye sonra o da cevap yazdı biraz sohbet ettik o kadar...O adım atmadığı için (arama, mesajlaşma) bende pazar gününden beri ne aradım ne de mesaj atıım.... Neden sizce böyle kendini geri çekiyo olabilir? Whats up a da giriyo , Face ede giriyo görüyorum girdiğini paylaşım yapmasada....Bugün 5 gün olucak ne ben yazıyorum ne o.... Ve inanılmaz bağlanmaya başladım bu çocuğa..anneme anlattım o da çok heves etti...Tam aradığımız gibi diye..Sigarası falan yok...Çalışkan biri...Geçtiğimiz pazar günü mesajlaşırken onu bizim şirketin partisine davet ettim eğer müsait olursan eşlik edermisin diye...bana kısmet şimdi bişey diyemem yazmış...parti de ayın 21 inde....
Ne yapayım sizce ? O oğlak burcu erkeği ..Ben yay burcu kızıyım... İlişkiler konusunda neredeyse hiç tecrübem yok desem yeridir...Kız arkadaşlarım onun aramasını bekle diyolar...Elektrik almasa bana niye o gün memnuniyetini belirtsin? .... anlamadım ben bu işi lütfen tüyo verin bana :26: