Oğlak Burcu Erkeği

Oğlak burcu ile yay burcunun uyumu bence sonraki aşamada düşünmeniz gereken birşey. Sizi üzmek istemem ama olumlu hisler beslese çoktan arardı.

canım ilk adımı sen atmışsın benimde bundan bir kaç ay önce görüştüğüm kişi oğlak burcuydu kendi teklif etti bana tanıştık ettik felan benim hastalığım var hemde hastalığım çok zor sürekli ölüm riski içerisindeyim ben bunu o oğlak burcu olan kişiye söyledim benim için sorun değil öleceksen kollarımda öl felan filan ben sözümden dönmem hep yanındayım söz veriyorum diyen kişi ,2 gün sonra ben hastalanıp hastaneye kaldırıldığım gün bıraktı canım arkasına bile bakmadı üstelik ağır sözler söyleyerek sanki hastalığımı ben kendim yapıyormuşum sen önce kendini düzelt dedi bana en zor günümde yalnız kaldım benim burçlarla alakam yok erkeklerin hiç birine güvenmiyorum artık hiç birine ve sana başlarda uzak duran bu adama hiç yakınlaşma derim ben

vardır bi hikmet ve bunca duanın karşılığı olabilir.. şu an durum ne? mesaj falan attı mı?

Allah yar ve yardımcın olsun canım... (

Allah yar ve yardımcın olsun canım... (

sağol canım ben Allaha sığındım kimsenin ahı kimsede kalmaz sadece beni kandırmasaydı keşke ben kimseye zorla beni sevin demedim herşeyi anlattım buna rağmen senin yanındayım dedi ne sözler vardır...Güvenme erkeklere konuşabilirsin çıkabilirsin ama bağlanma...

Eski bi konu ama sen nasıl bi kızsın sessiz falan mı burcun ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…