Oğlak Burcu Erkeği

Çok üstüne düşünce kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmış. Yerinde olsam üstüne düşmezdim. Gerçekten dediğin gibi etkilenmiş olsaydı seni arar buluşmak isterdi. Kaldı ki attığın mesaja bile çok ilgisizce yanıt gelmiş.

5 gündür arayıp sormadım... :26::26::26:

Soğukluk girer araya diye korkuyorum :44:

5 gündür arayıp sormadım... :26::26::26:

Soğukluk girer araya diye korkuyorum :44:

Girsin, biriyle birlikte olacaksan seni seven değer veren birisi olsun kırılma ama adamın üstüne atlamaya hazırmışsın gibi bir görüntü çizmişsin. Ayrıca sadece netten tanıyorsun, senden başka görüştükleri olmadığına nasıl eminsin? Erkek naz yapacak değil ya seni gerçekten sevse şimdiye adım atmış olurdu kaç kere. Ayrıca eski sevgililerimden birisi oğlak burcuydu ve beni tavlamak için atmadığı takla kalmamıştı. Etkilenen beğenen insan yazmadan duramaz. Sert yazdım belki ama düşüncem bu.

5 günde az bir süre değil..
Sizi aramak aklına gelmiyor bence.
Çünkü sizin kadar önem wermiyor sizin görüşüp konuşmanıza..
Birde ben hep erkeğin ilk adım atmasından yanayım böyle durumlarda..
Ne demek sizi facebooka baştan eklemek istememeler falan bana çok saçma geldi..
Bence sizin kafanızda oluşturduğunuz gibi bişi düşünmüyor size karşı...
Bence o aramadan hiç aramayın..
Ozaman anlarsınız çünkü sizinle görüşüp görüşmek istemediğini..
Oğlak burcu erkeği zordur onuda söylim..

eşim oğlak ben yay 10 senelik evlilik :))

burçlarla pek ilgilenmem açıkçası ama şunu söyliyebilirim ben herzaman herşey anında olsun isteyen ertelemekten nefret eden biriyim,e şimse tam tersi bakarrıııızzzz , hallederizzz benim yapıma ters olduğu için sinir oluyorum bazen

ilk arkadaşlık dönemlerimizde oda böyle ağırdan almıştı ne yapmaya çalıştığını anlayamamıştım :))))

Tek üzüntüm şu...Daha önce hep arkadaşlarım ve ailem aracılığıyla çok kişiyle tanıştım...fakat herkese içim ısınmıyo...Herkesi hayatıma alamıyorum ... Bu kişi karakter olarak fizik olarak aradığım insan profiline çok uyuyo...Kaçırmakta istemiyorum.... Beklemekten başka çare yok yani

İçimi rahatlattınız ....Normal yani değil mi böyle davranması ?

Bende ertelemek istemiyorum hemen olsun ne olcaksa diyorum :26: ...

Tamam ama size görsel olarak uyuyor diyede
bu kadar onu istediğinizi belli ettiğiniz için kaybediyorda olabilirsiniz.
Oyuzden aynen beklemek dışında yapacak bir şeyiniz yok...
Ama sakın siz aramayın..
Eğer siz ararsanız, bu sefer anlayamazsınız size karşı ilgisi olup olmadığını..

En mantıklısı bu doğru söylüyosunuz

İçimi rahatlattınız ....Normal yani değil mi böyle davranması ?

Bende ertelemek istemiyorum hemen olsun ne olcaksa diyorum :26: ...

şimdi tam olarak o ne yapmak istiyor bilemiyorum ama ben eşimdede anlamamıştım zaten

çok konuşmayan ağır adam rolleri felan zaten yapısında da varmış yavaştan almak hepsi birleşince böyle olmuştu...birde duygularını çok belli etmez kendisi .... ilk görüşmemizden 4-5 gün sonra aramıştı galiba çççooookkk seneler geçti şimdi tam hatılamıyorum :))) yanlız bende çok aşık oldum diye peşini bırakmamıştım

şimdiki zaman içinse şunu söyleyebilirim bendeki acelecilik bekleyememe hemen olsun durumları onda tam tersi olunca sinir bozucu olabiliyo

Evet sanki burç konusunda eğer olursa onunla bu konuda sıkıntı olucak...Ben de çok aceleciyim yani hayattan beklentim bu konuda ne zamandır var...Hazır karşılıklı bir elektrik yakalamışken artık ciddi bir yola girmek istiyorum...böyle adım gelmeyincede sinir bozucu oluyomuş katılıyorum size

Eşimle ilk zamanlarımız geldi aklıma. Oğlak değil kendisi aslan parçası. O tanışmak istedi benimle, buluştuk görüştük falan, her şey güzel. Sonra adamın sesi soluğu kesildi. Ne kadar süre aramadı hatırlamıyorum da benim tepem attı. Aradım " arkadaşım sen bana uygun değilsin, ben zamanımı seninle harcamak istemiyorum. Zaten başlamamış bir şey, burda bitsin" dedim. Deyiş o deyiş. Aylarca peşimden koştu, ben de inat ettim. En son o zaman başka bi şehirde yaşıyordum, çıktı oraya geldi 2 saatliğine. Öyle tamam dedim. Sen de koşma peşinden bu adamın. Tepkini koy bırak o koşsun. Burçla falan alakası yok, erkek milleti böyle. Dişini göstermezsen ilişkiye başlasan da böyle gider.

ben de yayım. bugüne kadar hayatıma üç oğlak erkeği girdi. bunların kitabını yazacak kadar tanıyorum artık. çok zor sabır isteyen bi erkek oğlak. bi kere çok ketum. duygularını açmaz, düşündüklerini söylemez. lafları ağzından kerpetenle alırsın. cimrilik derecesinde tutumlu olur bunlar. zor güvenirler. ama sevdiler mi güvendiler mi bulutların üstüne çıkarırlar. o aşamaya kadar sabretmek lazım. ki bi yay burcunda da bu sabır yoktur. ayrıca bu adamlar hep evde oturayım ister yay burcu kadınları gezmek eğlenmek ister. çok zıt burçlar.

senin durumuna gelince moralini bozmak istemem ama buluştuktan sonra beş gün geçmiş. az bi süre değil bu. aramasa bile whatsaptan falan yazardı hoşlansaydı. o yüzden kendini çok gaza getirip umutlanma derim.

merhaba

benim eşimde oğlak burcu ben kova :) 8 yıllık evliyiz +6 yıllıkda sevgililik dönemimiz oldu .. biraz ağırdır herşeyi hallederiz yaparız diye zamana bırakır bense olucaksa olsun bitsin çıksın aradan isterim. onun haricinde iyi bir eş tir ama sevgiliyken 1,5 yıllık sevgiliyken beni seviyormusun diye sorduğumda hayır sadece hoşlanıyorum diyecek kadar da açık sözlüdür. hayatta aramaz aranılmayı beklerdi oğlakların böyle bir yapısı var..5 gün aramasam neden aramadın demezdi ilk başlarda tabi yıllar geçtikçe pammuk gibi adam oldu :))

onun biraz farklı...sanki özellikleri yay burcuna benziyo..evde oturmuyomuş hiç...Çok sosyal...Gitar çalıyo...dans kursuna gidiyo...iş güvenliği sınavına hazılanıyo mühendis kendisi.... Benden o gün hoşnmadıysa bana niye gülücklü mesaj atıp keyifli ve güzeldi diyo...niye face den ekliyo ? ...Mantık olarak ilgilenmeyeceği kızla irtibatı koparması gerekmiyo mu...

Offf belirsizlik çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…