Oğlak Burcu 23 Aralık - 20 Ocak Oğlak Burcu Erkeğine Nasıl Davranılmalı ?

mavi_superisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
716
51
123
Benim sevgilim oğlak burcu ama tam oğlak burcu Şeniz Oğlak erkekleriyle evli bayanlar inatcı oğlak kocalarınıza nasıl davranıyorsunuz??Benim sevgilim çok dediğim dedik.Ben de biraz dik başlıyım aramızda iktidar çatışması yaşanıyor bazenklava:
tabii ben daha az inatcı olduğumdan o kazanıyorsempatiksalakcinni Oğlak burcu erkeği nasıl kontrol altına alınır bilenler yazabilir mi :içelim:

benim kocamda oğlak burcu ama ben 9yıldır kontrol edemiyorum canım dediğin gibi inat dik kafalı asabi sinirli tek yaptığım o kızdığında üstüne gitmemek üstüne gidince çılgına dönüyor oğlak erkeğine her daim sakin konuşacaksın alttan alıcaksın

:kedi: Tatlım çekeceğim çile var desene.Benimkine de illa sakinken istediğini söyleyeceksin sert bi dille söyleyince asla yapmıyor kötükedihüso

evimde

2 adet oğlak erkeği

1 adet aslan erkeği

1 adette akrep erkeği var

ben ne halt edem bilmiyorum

Ben 12 yıldır evliyim bir oğlak erkeğiyle.. Dediklerinize katılıyorum,inat,sinirli olduğuna üstüne fazla gidilmemesi gereken bir tip..Zamanla çözünce huyunu suyunu idare ediliyor edilmesine ama biraz sağlam bir sinir yapısı lazım ne yazık ki. İyi yönleride var,gerçekten eşine karşı çok şefkatli,siniri geçtiğinde karşısına oturup konuşulduğunda seni anlamaya çalışan,çalışkan,evine ve çocuklarına çok ama çok bağlı bir erkek oğlak erkeği.Arkanızda kocaman bir dağ varmış gibi bir his uyandırıyor evli olduğu kadına..:asigim:

Son düzenleme:
:uhm: illa hep bizim adım atmamız mı gerekiyor yaaa :tomato: Yok mu bunlarla baş edebilmenin bi çaresi

bence sinirli anında ondan uzak durmalıyız benm henüz sevgilim değil ama inş... :) sevdiğim çocukta oğlak valla onları bi kere kızdır ne söylersen söyle o sinir her kelime başına katlanıyor dahada sinirleniyor inanılmaz kırıcı olabilior. birde çok inatçı bişi yapma dersin o gider bilerek gözünün içine baka baka yapar yapılması gereken şeylerse sinirli anında tek kelime etme kendi haline bırak o konuşursa alttan al inadı tutarsa ilgilenme birak yapsın sonra hevesi kaçıo vazgeçer nasılsa da Aşk konusunda oğlak erkeği nasıldır? oğlak sevgilisi olanlarr flört aşamasında neler yaptınız o neler yaptı mesela?

kimse yok mu oğlak burcunu kabuğundan çıkarabilicek ona nasıl davranılması gerektiğini bilen mesela inatçı bide burnu dik nası ona yaklaşmalıyız??? bir de çok kolay dostluk kurulmuo hep içine atıo sanırım ona anlattırmasını sağlıycak güven verici şeyler nedir ne yapılabilir? ben başak kızıyımnapıcam

aynı sorun bendede var bitane oğlak erkeği .. iş konusunda imkansız denilen ne varsa yapabilme kapasitesine sahip nadir tip . aynı anda iki işle meşgul .. zamanının az bir kısmını bana ayırabiliyor .. gece gündüz çalışıyo 3 gün hiç uyumadan olduğu oluyo .. para sıkıntısı hiç çekmiyoruz .. öyle pinti falanda değil ne istersem oluyor .. ama çok inatçı bişey kafasına azıcık takılması yeterli onun işi bitmiştir artık tam bir makina sanki .. birde asla düşmanlığını kazanmıcaksın ki böyle bişey yaptıysan yanlışlıkla bile olsa kaçabildiğin kadar kaç alıcağın cezanın süresini biraz uzatırsın .. kızdığında bağırıp çağırmıyo ama öyle bişey söylüyor ki cevap bile veremiyosun .. oldukça zekiler yani tahmin ettiğinizdende zeki ama asla göstermezler .. övdüğünüzde umursamaz gibi davranır ama çok hoşuna gidiyor bir süre sonrada ödülünüzü alıyosunuz ama kesinlikle yaptığımızla alakalı değilmiş gibi yapar bunu .. bir keresinde neden bu kadar çalışıyosun dediğimde (kendisi uçak mühendisi) para yada kariyer için değil işi yaparken ne çıktığım saati nede para aklıma gelir demişti .. aslında tek amacının olmayanı yapmak olduğunu bundan keyif aldığını söylemişti . kazanmak çok kolay sadece sadık olucak ve ona ve onun saygı duyduğu herşeye saygı duyucaksın tek istediği bu .. bence o mükemmel biri .. ne olursa olsun oğlak erkeği bi kızın gözünde kahraman olmayı başarıyor bence .. çok kötü bi an ve durumda hiç umulmayan bi yerden çıkıp gelip çözüp gidiyor ve bunu öylesine yapmış gibi davranabiliyor .. aşığım ona :)

peki bu oğlaklar hoşlandıklarına nasıl belli etmemezlik yapıomu yanii bunların sevdiklrine karşı açılması da zordur gibi gelioo e peki öneri var mı? ne yapılmallı die

peki bu oğlaklar hoşlandıklarına nasıl belli etmemezlik yapıomu yanii bunların sevdiklrine karşı açılması da zordur gibi gelioo e peki öneri var mı? ne yapılmallı die
banim eşim oğlak burcu...ilgiden hoşlanırlar kendileri açılmazlar karşısındakine..güzel mesajlar gönderebilirsin..ilk adımı senin atman gerek..

birçok kızla iyi gibi duruyorlar yaa kimden hoşlandıkları anlaşılmıyor sanki anlamanın hiç mi bi yolu yok:26:

nedir benm bu çektiğim Yarabbiimmm ne yani şimdi bizmii erkek olcazz ne kız gibi burçmuşş beee annamadım gitti çok zeki yanlız ne var ne yok anında anlıooo oofff bi kere bana gzl bi oyun düzenlemişşttii p*sliikk ama seviorummm onuu aahh ahh bide ondan emin olsamm

benimkide oğlak evet inatçı kısmına katııyorum çok inatçı yani beni isnir ediyo bu tarafı bide yapmıcam diyo üstüne tamam diyo gene yapıyo yani
ama mesela sevgisine hayranım sonra sahiplenmesi üzüldüğümde ilgilenmeside çok güzel
fakat çok kıskanç
çok komik
ama sinirli olduğu zaman hiç de susmam o sinirlendikçe ben daha çok sinirleniyorum o söylüyomu bendaha çok söylüyorum sinirlenmesin babanesinirleniyosa hakettiğini alır

evet ediyolar .. ama biz kızlar biraz sabırsız davranınca kaçıyolar kaç kere elimden kaydı ama sonra toparladım :) bir keresinde bana bi bardak almıştı hediye içinede bi kolye alıp koymuş bunuda ben uyurken masaya bırakıp gitmiş :) belli eder evet ama
işde bu kadar dolaylı yolla eder .. en çok ta bana sarılıp başım göğsünde saçlarımı koklaması hoşuma gidiyor .. çok fena romantikler aslında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…