- Konu Sahibi mavi_superisi
-
Kocamn burcu oglaak..
Herkesin yazdigi gibi sinirli inat , ama bi o kdr vicdanli asiri duygusaal yeri geldiginde.. ustunee gitmiceksn.
oğlak burcu erkeğiyle tanıştım geçen hafta görüşmemiz olumlu geçti...Fakat ne mesaj atıyo ne de arıyo sizce ne yapmam lazım ?
Bence arama mesaj da atma. O sana illaki dönecektir. Oglak erkegi ilgi duydugu kadinin pesinden koşmayi cok sewer, pesinden kostur inan sen kazanirsin. Bends koşturdumda 1aycik, simdiki aklm olsa daha uzun koştururdum,
Yani, sen 1adim at ki ona sana 5adim atsin,
evet çok haklısınız...bi de onu kaybedermiyim diye korkuyorum... İlk benim isteğimle görüştük kendisi geçen sene istememişti..bu sene kabul etti görüşmeyi bu sefer kendiside bende çok elektrik aldık... görüşme sonrası keyifliydi çok teşekkür ederim yazmış bende benim içinde öyleydi yazdım...sonrasında bir kaç kere ben mesaj yazdım mutlu pazarlar vs. diye o da cevap yazdı olumlu olarak ama kendisi mesaj atıp aramıyo...3 gündür bende şimdi mesaj atmıyorum o da atmıyo...diyorum yani hem görüşme olumlu geçti hem de böyle ses seda yok...güvenilir birinede benziyo..hep face ini araştırdık...pöff çözemedim ki :26:
düşünme aşamasındadır. Mantık burcu o yüzden bekleyceksin.
düşünme aşamasındadır. Mantık burcu o yüzden bekleyceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?