- 30 Eylül 2017
- 289
- 93
- 98
- Konu Sahibi muallime7285
-
Hahah gercekten zorlar ya.. Lütfen esinizi bezdirmeyin gercekten inadi cokOglak burcuyum ve bazen kendime bile gicik oluyorum ve baska bir burc olmayi dilerdim :) Allah esime sabir versin :)
Haklisiniz ama burclarin etkisi oldugunu dusunuyorumburç değil, karakter meselesi.
Haklisin canim , Allahtan yukselenim balik ve dengeliyor. Ama cevremde ne kadar oglak varsa baya bi etkisi altinda burclarinin. Aslinda oglak burcu sizi asla yari yolda birakmaz, guvenilir bir burc ama dediginiz gibi biraz inat var ve biraz da dedigim dedik oluyorlar. Birde mukemmeliyetcilik var bende hersey tam ve guzel olmali. Ev hep temiz olmali mesela her is bitmis olmali, baska seyler icinde gecerli bu ve o yuzden icimde kaygi oluyor bir kendimi tam salamiyorum ya hep diken ustunde oluyorum , herseyi yetistirme cabasi.Hahah gercekten zorlar ya.. Lütfen esinizi bezdirmeyin gercekten inadi cokyipratici oluyo
Ay evet yaa sabit fikirli olmasi beni de bitiriyo. Yeri gelince ozur diledigi oluyo ama genel olarak burc konusunda cok uyumsuz oldugumuzu dusunuyorum.ben ikizler burcuyum biraz ozgurlugune düşkün gezmeyi seven biriyim.asiri gelenekci olmasi evcil olmasi vs gelecek konusunda endiselendiriyor beni. Mesela esiniz sizinle disari cikmaktan sosyal aktivitelerden vs hoslaniyor mu?Eşim oğlak burcu 4 yıldır evliyim 9 yıldır beraberiz felaket bi inadı var ewet ama uzdugunde gelip özür diler gonlumu almaya çalışır ama aşırı sabit fikirliligi beni çileden çıkarıyor Allah'tan kendinin farkında ben çok cinsim inadim der hep.Sevgi olmasa anlaşmada güçlük çekeceğim bı karakter bende aslan burcuyum ikimizde zaman zaman alttan alıp geçinip gidiyoruz:) sizin sıkıntılarınız ne?
Hahaha guzeldiOğlak eşi değil ama oğlak evladıyım
Annem azılı bir oğlaktır
Dedem annemi tanımlamak için hep aynı hikayeyi anlatır:
Adamın biri uzakta bir hayvan görmüş. Yanındakiyle iddialaşmışlar. Bu hayvan bi keçi mi bi kartal mı? Bizimki keçi demiş. Sonra hayvan uçup gitmiş. Bizimki gene “uçsa da keçi, uçmasa da keçi” demiş.
Alın size oğlak, ıyyy evlerden ırak
Oğlak eşi değil ama oğlak evladıyım
Annem azılı bir oğlaktır
Dedem annemi tanımlamak için hep aynı hikayeyi anlatır:
Adamın biri uzakta bir hayvan görmüş. Yanındakiyle iddialaşmışlar. Bu hayvan bi keçi mi bi kartal mı? Bizimki keçi demiş. Sonra hayvan uçup gitmiş. Bizimki gene “uçsa da keçi, uçmasa da keçi” demiş.
Alın size oğlak, ıyyy evlerden ırak
Oğlaklar ve ben ayrı dünyaların insanlarıyız. Toprak grubu insanlarıyla ilgili yorumum net: toprak ateşi söndürür, havayı boğar, suyu emer. Yapısı gereğiBence her eve bi oğlak lazım.
Değişiklik oluyo
Oğlaklar ve ben ayrı dünyaların insanlarıyız. Toprak grubu insanlarıyla ilgili yorumum net: toprak ateşi söndürür, havayı boğar, suyu emer. Yapısı gereğiHayatımda kendi tercihimle olan insanların hiçbiri oğlak değil. Bu birçok şeyi kanıtlıyor :) Annem oğlak onu da ben seçmedim.
Eşim benden daha çok sever dışarı çıkmayı hatta genelde o teklif eder evde oturalım bugünde die ben sitem ederim ama gelenekçi olması çok doğru genelde buna takintililar ne gorduysek o olsun mantığı çok var yanlış olduğunu da bilse yanlışını savunması sinir bozucu olumlu yönleri daha çok ama güvenilir ve ideal bı eş ve baba evine sadık bağlı yalan söylemez sonuna dek yanında olur ve sever sevdiğini korur kollar ideal eş bence bende burçların genel karakterlerine inaniyorumAy evet yaa sabit fikirli olmasi beni de bitiriyo. Yeri gelince ozur diledigi oluyo ama genel olarak burc konusunda cok uyumsuz oldugumuzu dusunuyorum.ben ikizler burcuyum biraz ozgurlugune düşkün gezmeyi seven biriyim.asiri gelenekci olmasi evcil olmasi vs gelecek konusunda endiselendiriyor beni. Mesela esiniz sizinle disari cikmaktan sosyal aktivitelerden vs hoslaniyor mu?
Haha bizde hepsinden var üstüne bide koç geldi şimdi:)Bence her eve bi oğlak lazım.
Değişiklik oluyo
Hatta her eve bi oğlak-kova-aslan-yay dörtlüsü gerekiyo, bi de üzerine başak gelince dadından yenmiyo. Baya bi değişik oluyo o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?