senin burcun ne ki canım,
benim kız kardeşim ve en yakın arkadaşım oğlak, ve ikiside o kadar çok detaylı ve uzun konuşuyo ki, hayattan kopuyorum onları dinlerken, çocuğu zaman dinlemediğim halde hı hıı diyorum
belkide ben bütün kötü yönlerinin burçtan kaynaklandıgını düşündürüyorum kendıme :)
kendısıne çok titiz,bazı kıyafetlerını kendı elınde yıkar asar özenle.ama kendıne müslüman olanlardan.
eşimde mükemmel oldugunu iddia eder ve düşünün kendı resmını öper o kadar egoist ki :)
çok seviyorum ama tabi bunlar benım için sorun teşkil etmiyor,bazen nasıl davranacagımı bılemıyorum.
Ooo daha ne olsun
Kendi kıyafetlerini elde yıkıyor adam ( ben bile elde yıkamam , makine atarım )
Sen hala ama kendine müslüman diyorsun
Elde yıkamaktan bahsediyoruz.. Tüm çamaşırları yani seninkini de mi elde yıkamasını bekliyosun
Egoistlik narsist olanların özelliklerinden birisidir.
Yani kocan dünyayı kendi etrafında döndürenlerden.
Hani dobra dobradır anlamaya çalışmaz sinir eder diyorsun ya buda bir özellik yani bu empati kuramazlar.
Bütün evle ve işle ilgilenip bir şey yapmadığını düşünmesine değinmeyeceğim.
Bu durum çok aşırısysa ki kendi resmini öpme de var işin içinde yardım alması gerekir. En ufak bir yenilgide depresyona girebilir çünkü...
Herhalde bu arkadaşta benim gibi burçlardan fransız
:)) yok tabıkı öyle bişey beklemiyorum.kendı kişisel bakımına kıyafetlerıne özen gösterir ama işine gelmeyen şeyleri alıp fırlatabiliyor.evi çok çabuk dagıtıyor.bir yere gitsek en az 1 saat öncesınden hazırlanmaya başlıyor ve gardrop alt üst.kendıne müslüman dememdeki kastım,benim işimi zorlaştırıyor olması.
Bilmem ki...Oğlaklar titiz olur...Eşim öyle mesela aldığı kıyafeti yerine koyar,temizliğe yardım eder,çok yorgun olsa bile masayı toplamama yardımcı olur,bulaşıkları dizer makineye vs vs... İnatçıdır evet oğlaklar ama inatlaşmadığın sürece çok sorun olmaz bu...Dobradırlar...Hata sendeyse söyler burda hatalısın diye...Belki konu sahibinin eşi bunu dile getirirken sert bir ifade kullanıyordur bu sorun olabilir...Yoksa hatanı söylediği için kızmamalı...
Egoistlik narsist olanların özelliklerinden birisidir.
Yani kocan dünyayı kendi etrafında döndürenlerden.
Hani dobra dobradır anlamaya çalışmaz sinir eder diyorsun ya buda bir özellik yani bu empati kuramazlar.
Bütün evle ve işle ilgilenip bir şey yapmadığını düşünmesine değinmeyeceğim.
Bu durum çok aşırısysa ki kendi resmini öpme de var işin içinde yardım alması gerekir. En ufak bir yenilgide depresyona girebilir çünkü...
Ben oğlak burcu erkeğini çok severim. Hatta eşim oğlak olsun istiyorum çünkü ben de Başak burcuyum :)
Benden daha fazla manyak değil yani.
O senin burcunun akrep olması yüzünden, sana ağır geliyor. Akrep su grubu, duygusal olur. Ama oğlak mantıklı ve biraz duygusuzluğa vurabilir. Ben de başağım ordan biliyorum :)[/COLOR]
evet tam da bu sanırım.
Bir oğlakla 10 yılımı geçirdim, şimdi birlikte olduğum insan da oğlak. Gerçekten çok zorlar. Fikri sabit, siyah dediği siyahtır anlatamazsın, inat yaşam biçimleri resmen =)
Ama iyi olduğu zamanda tüm huysuzluğunu unutturuyor, en önemlisi çok dürüst oluyor oğlak burcu insanı, tanıdığım bütün oğlaklar çok dürüst.
Burçların biraz yükselenlerle de ilişkisi var, mesela benim bucum ikizler ama yükselenim yengeç. Yengeç burcunun özelliklerini daha fazla taşıdığımı söylüyor herkes. Sizin tarifinizden eşinizin yükselenin farklı olduğunu düşündüm çünkü oğlaklar fazlaca tutumludur, para harcamayı sevmezler =)
Niye şaşırdınız okumadınız mı konuda?
Konuda mı yazıyor , şimdi daha çok şaşırdım
Kendi resmini öpmek mi :44:
oğlakla evliyseniz oğlakların monoton hayattan hoşlandığını bilirsiniz hareketlilik onlara göre değildir inatçıdır saftır çalışkan tam bir iş insanıdır ana kuzusudur iyi babadır benim gibi kova kadınıysanız işiniz hem zor hem kolaydır konuşmayı sevmezler kova insanının konuşmayı ne kadar sevdiğide malüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?