Oğlak burcu kocam ! Çok zor bi insan...

benım burcumda akrep.çok ince düşünmesını bekledıgım için zor oldugunu düşünüyorum sanırım.
eşimde çok konuşur ve her zaman haklı çıkar.öyle konuşurki haklı oldugumu düşündüğüm anlarda bile kendısıne hak vermemı sağlar :)

Ooo daha ne olsun

Kendi kıyafetlerini elde yıkıyor adam ( ben bile elde yıkamam , makine atarım )

Sen hala ama kendine müslüman diyorsun

Elde yıkamaktan bahsediyoruz.. Tüm çamaşırları yani seninkini de mi elde yıkamasını bekliyosun

eşimde mükemmel oldugunu iddia eder ve düşünün kendı resmını öper o kadar egoist ki :)

çok seviyorum ama tabi bunlar benım için sorun teşkil etmiyor,bazen nasıl davranacagımı bılemıyorum.

Egoistlik narsist olanların özelliklerinden birisidir.
Yani kocan dünyayı kendi etrafında döndürenlerden.
Hani dobra dobradır anlamaya çalışmaz sinir eder diyorsun ya buda bir özellik yani bu empati kuramazlar.
Bütün evle ve işle ilgilenip bir şey yapmadığını düşünmesine değinmeyeceğim.
Bu durum çok aşırısysa ki kendi resmini öpme de var işin içinde yardım alması gerekir. En ufak bir yenilgide depresyona girebilir çünkü...

Son düzenleme:

:)) yok tabıkı öyle bişey beklemiyorum.kendı kişisel bakımına kıyafetlerıne özen gösterir ama işine gelmeyen şeyleri alıp fırlatabiliyor.evi çok çabuk dagıtıyor.bir yere gitsek en az 1 saat öncesınden hazırlanmaya başlıyor ve gardrop alt üst.kendıne müslüman dememdeki kastım,benim işimi zorlaştırıyor olması.

bilemiyorum,haklı olabilirsiniz.her zaman böyle davranmıyor.resmini öpmesi şaka amaçlı olabiliyor ama diger dediklerim konusunda düşünceliyim.

Herhalde bu arkadaşta benim gibi burçlardan fransız

Bilmem ki...Oğlaklar titiz olur...Eşim öyle mesela aldığı kıyafeti yerine koyar,temizliğe yardım eder,çok yorgun olsa bile masayı toplamama yardımcı olur,bulaşıkları dizer makineye vs vs... İnatçıdır evet oğlaklar ama inatlaşmadığın sürece çok sorun olmaz bu...Dobradırlar...Hata sendeyse söyler burda hatalısın diye...Belki konu sahibinin eşi bunu dile getirirken sert bir ifade kullanıyordur bu sorun olabilir...Yoksa hatanı söylediği için kızmamalı...

Fırlatsın toplama, bi daha lazım olamayacak mı.. Fırlattığı yerden bulsun kendi

Evet.. Konu sahibi duy bak.. İnatlaşmazsan vur kafasına al ekmeğini oluyomuş bu taktikleri unutma..

Ama dobra olmasından yana şikayet etme evet önce de demiştim..

Ben oğlak burcu erkeğini çok severim. Hatta eşim oğlak olsun istiyorum çünkü ben de Başak burcuyum :)
Benden daha fazla manyak değil yani.
O senin burcunun akrep olması yüzünden, sana ağır geliyor. Akrep su grubu, duygusal olur. Ama oğlak mantıklı ve biraz duygusuzluğa vurabilir. Ben de başağım ordan biliyorum :)

evet tam da bu sanırım.

Bir oğlakla 10 yılımı geçirdim, şimdi birlikte olduğum insan da oğlak. Gerçekten çok zorlar. Fikri sabit, siyah dediği siyahtır anlatamazsın, inat yaşam biçimleri resmen =)

Ama iyi olduğu zamanda tüm huysuzluğunu unutturuyor, en önemlisi çok dürüst oluyor oğlak burcu insanı, tanıdığım bütün oğlaklar çok dürüst.

Burçların biraz yükselenlerle de ilişkisi var, mesela benim bucum ikizler ama yükselenim yengeç. Yengeç burcunun özelliklerini daha fazla taşıdığımı söylüyor herkes. Sizin tarifinizden eşinizin yükselenin farklı olduğunu düşündüm çünkü oğlaklar fazlaca tutumludur, para harcamayı sevmezler =)

evet yükselenı farklı olabilir çünkü elıne mılyarlar versenız bı saat içinde harcayabılen birisi.belkı ailesının yetştrme tarzıylada alakalıdır.kendısınede banada hatta bütün ailesine ve aileme bişeyler alır durmadan.

oğlakla evliyseniz oğlakların monoton hayattan hoşlandığını bilirsiniz hareketlilik onlara göre değildir inatçıdır saftır çalışkan tam bir iş insanıdır ana kuzusudur iyi babadır benim gibi kova kadınıysanız işiniz hem zor hem kolaydır konuşmayı sevmezler kova insanının konuşmayı ne kadar sevdiğide malüm

tatlım benim eşimde oğlak burcu ama tam tersi gayet düzenli temiz simdi sayamayacamda cok harika bi eş.sadece hatasını kabul etmez artık onuda öyle kabul ediyorum.

Konuda mı yazıyor , şimdi daha çok şaşırdım

Kendi resmini öpmek mi :44:

evet öpüyor :)
o hep kendısını bırılerının pohpohlamasını bekler ama ben onu yapmıyorum oda kendı kendını sevıyor.çok yakışıklıyım bugün falan :) banada laf vurduruyor arada.arada nazlanmak ıstıyor ama karşılık alamadıgı için pskolojısı bozuluıyor heralde :)

hemde ne monotonluk..

tatlım benim eşimde oğlak burcu ama tam tersi gayet düzenli temiz simdi sayamayacamda cok harika bi eş.sadece hatasını kabul etmez artık onuda öyle kabul ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…