Kızlar burçlara inanırmısınız bilmiyorum ama okudugum Oğlak burcu erkegi özellikleri eşimde fazlasıyla mevcut.O kadar zor bi insanki,etrafımda eşi-sevgilisi oğlak burcu olan tanıdıklarım var hemen hemen aynılar..
Ukala,dediğim dedik,kendını begenmiş,alışveriş düşkünü,umursamaz..Bir derdimi paylaşsam dobra dobra sen böyle böyle yapmışsın oda böyle demiş der.yani beni teselli edeceği yerde pat pat yüzüme söyler dahada moralimi bozar.
İyi yönleride var tabi,en azından kendıne alışveriş yaparken senide unutmaz :) cana yakın ve insanların hep yanında olmk ister,kin tutamaz,sever ama belli etmez.
Falat filan,ben nasıl baş edicem böyle biriyle.o kadar dagınıkki ne desem kar etmiyor.bende çalışıyorum evin işleride bende tabi bi de demiyormu ne yapıyosunki diye.iyice cinleniyorum.Sizce baş edebilmem zor mu?
eşimde mükemmel oldugunu iddia eder ve düşünün kendı resmını öper o kadar egoist ki :)
çok seviyorum ama tabi bunlar benım için sorun teşkil etmiyor,bazen nasıl davranacagımı bılemıyorum.
çoğu arkadaşım oğlak abilerim oğlak hele ki kaynanam tam bir oğlak hiçbiriylede anlaşamam kesinlikle cimriler çok dobralar kendilerini çok beğenmişler çok şey bildiklerine sanırlar çok ukaladırlar ve evet sevgilerini asla göstermezler içlerine kapanıktırlar ve çokta sinsidirler saman altından su yürütürler artık arkadaşlıktan önce kesin sorarım burcun ne die oğlaksa hemen kaçarım
Kızlar burçlara inanırmısınız bilmiyorum ama okudugum Oğlak burcu erkegi özellikleri eşimde fazlasıyla mevcut.O kadar zor bi insanki,etrafımda eşi-sevgilisi oğlak burcu olan tanıdıklarım var hemen hemen aynılar..
Ukala,dediğim dedik,kendını begenmiş,alışveriş düşkünü,umursamaz..Bir derdimi paylaşsam dobra dobra sen böyle böyle yapmışsın oda böyle demiş der.yani beni teselli edeceği yerde pat pat yüzüme söyler dahada moralimi bozar.
İyi yönleride var tabi,en azından kendıne alışveriş yaparken senide unutmaz :) cana yakın ve insanların hep yanında olmk ister,kin tutamaz,sever ama belli etmez.
Falat filan,ben nasıl baş edicem böyle biriyle.o kadar dagınıkki ne desem kar etmiyor.bende çalışıyorum evin işleride bende tabi bi de demiyormu ne yapıyosunki diye.iyice cinleniyorum.Sizce baş edebilmem zor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?