Oğlak burcu kocam ! Çok zor bi insan...

benim eşimde oğlak. ben de koç burcuyum. şahaneyiz yani. ama anlaşmanın yollarını öğrendik seneler sonunda. bi kere dağınıklık mevzusu düzelmiyor onu söliyim, hatta bana sinir oluyo düzenliyim diye. ama ben de öyle acayip derli toplubiri diilimki, nasıl görüyosa artık. inadı kırılmıyor, o ne dese doğru. bi de tartışırken filan, ben biliyorum sen böyle yapcaktın diyo, ya diyorum nerden biliyosun, aklıma bile gelmedi öle bişi yapmak, yok diyo ben biliyorum. işte ozman gelen geliyo. amaan hepsinin var bi kusuru. benim de var. napalım orta yolu bulup geçiniyoruz işte

babamda oğlak burcu ama alışverşten hoşlanmaz saate bakar durur en fazla giriğimiz mağazada 10 dk durabiliiz

eşimde mükemmel oldugunu iddia eder ve düşünün kendı resmını öper o kadar egoist ki :)

çok seviyorum ama tabi bunlar benım için sorun teşkil etmiyor,bazen nasıl davranacagımı bılemıyorum.

Haha eşinizde aynı ben gibiymiş, bende kendime aşığım aynanın karşısına geçip yanaklarımı sıkarım

çoğu arkadaşım oğlak abilerim oğlak hele ki kaynanam tam bir oğlak hiçbiriylede anlaşamam kesinlikle cimriler çok dobralar kendilerini çok beğenmişler çok şey bildiklerine sanırlar çok ukaladırlar ve evet sevgilerini asla göstermezler içlerine kapanıktırlar ve çokta sinsidirler saman altından su yürütürler artık arkadaşlıktan önce kesin sorarım burcun ne die oğlaksa hemen kaçarım

aynı aynıııı,demekki bazıları bu özellikle mensup kişiler :)

Konuyu okuyunca gülümsetti beni.

Ben oğlak burcuyum burçlarla çok uğraşmam ama özelliklerinide taşırım.

Çok sevdiğim kuzenimin sevgililerinin 2 side oğlakdı ve ikisi ilede çok sorunlu bi ilişki yaşadı.Ve şuan peşinden koşan kişide oğlak burcu.

Kaçıyorum bu oğlaklardan deyip duruyor ne zaman erkeklerden konu açılsa

Son düzenleme:
benim sevgilim de oğlak gerçekten bazen beni deli ediyor yani çokkk inatçı
ama sevgisini hiç belli etmiyo değil yani

tabı sevgı gösterme konusunda sıfır değil.onun sevdıgını bılıyosun bı bakışı yetiyor belkı o derınlıgı görmeye belkı ama dile pek getirmiyor.

burçlara göre yorumluyorsunuz dawranışlarını madem şunu belirteyim; oğlaklar çok düzenlidirler :) bence karakterler burçlara göre değil yaşam tarzı; yetiştirilme bu tür şartlara bağlı şekilleniyor..
eşler-sewgililer aynı düzen we karakterde olmayabilirler.. iyi yönleriyle mutlu olmaya çalışın derim ben

İki oğlak erkeği tanıdım ikisi de aynı ! Sadece titizlik bakımından daha titizler o kadar..

Egoları tavandır oğlak erkeğinin, herşeyin en iyisini ben biliyorum derler, karşıdaki üzülür mü kırılır mı düşünmeden pat pat herşeyi söylerler. Çekingen tavırları vardır bu yüzden de sevse bile belli edemezler. Öyle duygusallık olaylarını pek sevmezler nasıl deyim mesela bi derdiniz var paylaştınız ve ağladınız ama o hemen bu durumu "sizi alıngan, sulu gözlü, zayıf" olarak görerek değerlendirir. Üzerlerine çok düşerseniz hemen kaçarlar sevmezler öyle sürekli "Neyin var, noldu, nerdesin" tarzındaki soruları.. Gezmeyi çok severler.. Tipik oğlak erkeği özellikleri ve oğlak erkeğinden dili yanan ben :26:

oğlak erkeklerını bılmemde oğlak olduğumdan kadınlarını bılıyorum 23 aralık doğumluyum ve bazen belkı karıştırmışlardır belkıde ben yayımdır 1 gunden nolcak deyip teselli buluyorum yay oldumu düşünüyorum çünkü oğlak burcu kadınıda erkeğide zor hem hayatı kendılerıne dar ederler hemde çevresındekilere detaycılığım ve inadım yzünden kendımden bıktım

oğlak bayanlarını çok severim çokda iyi anlaşırım hep bayan arkadaşlrımı oğlak burcundan seçerim bu arada ben oğlak değilim. oğlak erkeklerini de çok iyi tanırım çünkü bugüne kadar tanıştığım bütün erkekler oğlaktı farklı burçtan kimseyle beraber olmadım iyi tanırım yani tabi ki hepsi aynı olmuyor ama eşiniz gibi olan oğlak burcu erkek arkadaşım vardı ve size hak veriyorum. haklı olsanız bile tartışmaya hiç gerek yok çünkü daima o haklıdır. kendini çok beğenir en zeki o en çalışkan o en yakışıklı o gibi. çok titizdir çok düzenlidir aşırı derecede üstelik ben deli olurdum neyse size kolay gelsin walla..

Dua et başında bir tane oğlak burcu var ya benim gibi başında iki aslan bir oğlak olsaydı halin nice olurdu

hemen boşan , bir boğa burcu erkeğiyle evlen....................................................... şaka tabi ki, idare et, oda senin bişeylerini idare ediyordur canım :) ( benim ki boğa burcu bu arada )

Oglak burcu erkegi :120:
2 tane yakindan tanidigim oglan burcu erkegi oldu. biri eski sevgilim digeri de normal bi arkadasim. ikisinden de nefret ederek uzaklastim..

burclara inaniyorum. bu ikisini baz alarak soyle soyleyebilirim:
Parayi cok seviyorlar. Agizlarini actiklarinda sohbet konusu para, nasil daha cok kazanilabilir, isten ne kadar kazanmis, neye ne kadar para gidermis, para para para :120:
Gosteris duskunleri.. Isi gucu millete hava bassin
Titiz, giyimine bilmem nesine dikkat eder
Ortam insanlari, arkadas grubu icinde olmaya bayilirlar

ikisininde guzel muhabbeti yoktu, kendileri anlatmaya bayiliyorlar ama seni dinleme konusunda pek iyi degiller. ve ikisininde cok akilli olduklarini dusunmuyordum.
kurnazlikta akillari.. baska da biseye calismiyo :120:

oglak burcu benden uzaaaaaakkkk dursunn

Bir insanı insan yapan, artıları ve eksileridir...
Dikensiz gül olmuyor maalesef...
Dikenlerini siz temizleyebilirsiniz, lakin biraz zamanınızı alır ve biraz da elleriniz acır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…