Doğuma Hazırlık oğlşumuza isim arıyoruz kızlar yardımınızı bekliyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım teşekkürler öncelikle sen ne kadarlık hamilesin...batın ismi güzel değil bence ben de sağlıkçıyım batın karın demek ve hiç hoş şeyler çağrıştırmıyor....

canım teşekkürler öncelikle sen ne kadarlık hamilesin...batın ismi güzel değil bence ben de sağlıkçıyım batın karın demek ve hiç hoş şeyler çağrıştırmıyor....
arkadasım batın Allahın 99 isimlerınden bırıdır.(kaynak esmaul husna:) benım cok yakın bır arkadasımın oglunun adı vede cok guzel.karın anlamında oldugunu hıc duymadım.:sm_confused:

ben 4 buçuk ayı geçtim oğlum olacak inşallah bursada yaşıyorum kayra ismini oğluma koymayı çok istiyorum

canım ben batuhan baturhan çağhan atahan isimlerini beğendim....en batuhan ama...

Batuhan Batu-han. Altınordu Devletinin kurucusu, (1204-1255). Cengiz Han’ın torunu.

atahan Han soyundan gelen, soylu yiğit

çocuklar isimlerinin anlamlarına göre yaşarlarmış bence ikiside çok güzel ama herzaman isim düşündüğünde kalbin sana batuhan diyorsa ve sen bebeğini öle seviyorsan bence teredüt etme a.s.

canım benimde bir oğlum olacak adını '' doğuhan'' koyacağız güzel bir isim bence ...

ben henüz cinsiyetini bilmiorum ama erkek olursa ayaz düşünüorum sana baska isimler önereyim doruk,efe,utku,kerem,fırat,kaan,ardıl

benimde oğlum olucak canım bizde eşimle isim konusunda çok kararsızız ama şuanda ensar,sina,huzeyfe isimleri arasında qidip qelioruz zor bir seçim oluyor qerçekten.. =)

Ben de metehan ismini beğeniyorum ama 4. aydayım bakalım daha değiştirebilirim.Kayınwalidem batu bartu batuhan ( bitürlü anlayamadım nedense bunları istio.) Eşim onurtan dio kendi adı onur, babası nurtan iikisini birleştirecekmiş lmaz: banada babaannemin adını koymuşlar o yüzden onurtan koymayacam.

berrakcım egehan da çok güzel...gökhan eşimin ismi benim ismim de aslıhan o yüzden han ile bitsin istiyoruz...

Madem ikinizin de ismi "han"la bitiyor bebek de "Hanzade" olsun. Han biliyorsun hükümdar demek, Hazade de hükümdar çocuğu, hükümdar soyundan gelen demek.
Kız ismi diye düşünebilirsin belki ama TDK Kişi Adları Sözlüğü hem kız hem erkek için veriyor bu ismi. Anlam olarak çok yakışır sizin isimlerinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…