bence sen fikirlerini yaz biz içlerinden seçelim
hayırlı olsun
--------------------------------------------------------------------------------
benim de oğluşum olacağı için isim araştırmasındayız Kayra ve Huzeyfe arasında kaldık ikisinide yakınlarımızda koyan oldu hoşumuza gitti Kayra koyacağız inşallah bak bulduğum diğer isimleride söyliyeyim ha bir de uyarı Batın sakın koyma o Allahın ismi çocuğa koymak uygun değil sakın samet vs de uygun değil başına ek getirmek gerek abdüssamed gibi neyse isimleri yazayım
Ensar:Yardımcı koruyucu
Bedir:Anlamı dolunay
Behiç:Güzel güler yüzlü adam(hac suresi 5.ayet)
Behlül:Hayır sahibi adam
Erkam:İlk müslüman sahabelerden biri
Elyesa:Kuranda geçen bir peygamber
Turab:Hz.Alinin lakabı
Huzeyfeeygamber efendimizin sır katibi
Yaser:Bolluk varlık zenginlik
Yasir:Sahabelerden biri,islam için savaşan ilk şehitlerden
Eymen:hayırlı,kutlu
utku ismini çok beğeniyorum.... opuyorumnanaktan
arkadasım batın Allahın 99 isimlerınden bırıdır.(kaynak esmaul husna:) benım cok yakın bır arkadasımın oglunun adı vede cok guzel.karın anlamında oldugunu hıc duymadım.:sm_confused:canım teşekkürler öncelikle sen ne kadarlık hamilesin...batın ismi güzel değil bence ben de sağlıkçıyım batın karın demek ve hiç hoş şeyler çağrıştırmıyor....
yağızhan canım
Egehan aklıma geldi şimdilik.Klasik olarakta Gökhan olabilir.opuyorumnanaktan
canım teşekkürler öncelikle sen ne kadarlık hamilesin...batın ismi güzel değil bence ben de sağlıkçıyım batın karın demek ve hiç hoş şeyler çağrıştırmıyor....
canım ben batuhan baturhan çağhan atahan isimlerini beğendim....en batuhan ama...
berrakcım egehan da çok güzel...gökhan eşimin ismi benim ismim de aslıhan o yüzden han ile bitsin istiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?